Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас

Мнениеот rump_shaker » 29 ное 2011 17:31

Yellow blood написа:Rump, уважавам ти мненията тук, но в случая не съм съгласен. Аз съм един от тези, които искат да са на стадиона (не заради почивния ден и хубавото време), а не могат. И ще има и още много други. Не казвам, че е направено от БФС целенасочено с/у Ботев или в подкрепа на Черноморец. Направено е от тъпотия и това ме дразни най-много. От БФС трябва да мислят как да върнат публиката по стадионите, а там цари такова пълно безхаберие, че правят точно обратното. Сигурен съм, че телевизията просто си е поискала, а БФС автоматично са се съгласили. 'Що пък трябва да се напрягат чак и да мислят за някакъв вариант, който да е удобен и за телевизията и за привържениците?! Да не говорим, че в конкретния случай се убива и иначе добрия замисъл на турнира, всичко да се решава в един мач, при домакинство на по-слабия отбор. Какво според теб, ако не присъствието на многобройна и ентусиазирана публика би наклонило везните в наша полза, с/у Черноморец, които в момента, чисто футболно, са класи над нас? Ето за това се нервя, че се отнема основното предимство на Ботев, а не толкова заради това, че аз самият или други като мен няма да можем да сме на стадиона.

Прав си да ти кажа, аз малко рязко се изказах. Просто на моменти наистина си мисля че някои хора си вярват че цари завера срещу Ботев. Въпроса е че ние като фенове имаме право да негодуваме но трябва и да приемаме. Друг е въпроса че кретените от БФС чупят тъпометрите!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 01 дек 2011 22:24

Ботев приема Черноморец в 1/8 финален мач за Купата на България. Двубоят е в неделя (04.12) от 13:00ч. на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Това е специален ден за всички фенове на най-стария клуб в България, тъй като се очаква това да е последният мач, който бултрасите ще посетят на Колежа в този му вид. Фракциите също са се погрижили шоуто по трибуните да остане сред незабравимите спомени на всеки един бултрас.

Нека в този финален за годината мач да се покажем от към най-добрата си страна в подкрепата си към любимия отбор. Трябва да се съберем на трибуната поне 15мин. по-рано , а не да чакаме последния момент, за да влезем на стадиона. Пиенето може да остане за след двубоя. Определено след победата и глътката ще е по-сладка.Нека също така да не се разпръсваме по цялата трибуна , а да се съберем всички около центъра.Така и синхронът ще е по добър , а и пеенето е по-яко. Слушайте човека на вишката и не се щадете.Ще имаме три месеца след това почивка , тъй че нека се развихрим като за последно.

БОТЕВ ЩЕ ПРЕГЪРНЕ, ЩЕ ПРЕГЪРНЕ КУПАТА...

http://bultras.com/index.php/fenove-bot ... -za-sezona

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 02 дек 2011 06:20

Гази, жълточерна машино! На гостите им пожелавам само неприятни мигове и емоции във врящия котел на Естадио де Христо Ботев.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 дек 2011 09:58

cookiemonsta написа:Гази, жълточерна машино! На гостите им пожелавам само неприятни мигове и емоции във врящия котел на Естадио де Христо Ботев.

Е, ти пък...Тъкмо се навихме и ще ни откажеш.
...Аз пък искам приятни емоции за всички, а резултата накрая да бъде обективен. Измъчена или незаслужена победа няма да ме радва за, който и отбор да е тя.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Бултрасите готвят уникално шоу

Мнениеот 1912 » 02 дек 2011 13:02

Ботев приема Черноморец в 1/8-финален мач за Купата на България. Двубоят е в неделя (04.12) от 13:00ч. на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Това е специален ден за всички фенове на най-стария клуб в България, тъй като се очаква това да е последният мач, който бултрасите ще посетят на Колежа в този му вид. Фракциите също са се погрижили шоуто по трибуните да остане сред незабравимите спомени на всеки един бултрас.
Ето какво още призовават феновете на Ботев:

Нека в този финален за годината мач да се покажем от към най-добрата си страна в подкрепата си към любимия отбор. Трябва да се съберем на трибуната поне 15 мин. по-рано , а не да чакаме последния момент, за да влезем на стадиона. Пиенето може да остане за след двубоя. Определено след победата и глътката ще е по-сладка. Нека също така да не се разпръсваме по цялата трибуна , а да се съберем всички около центъра.Така и синхронът ще е по добър , а и пеенето е по-яко.Слушайте човека на вишката и не се щадете.Ще имаме три месеца след това почивка , тъй че нека се развихрим като за последно.

БОТЕВ ЩЕ ПРЕГЪРНЕ, ЩЕ ПРЕГЪРНЕ КУПАТА...

http://sport.plovdiv24.bg/309753.html

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: Бултрасите готвят уникално шоу

Мнениеот Dexter Lord » 02 дек 2011 13:35

Bultras са най - верните привърженици на Ботев Пловдив. Тези,които се намират на Трибуна Изток,за да подкрепят отбора. b-то,което е добавено към ultras идва от Ботев.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 02 дек 2011 13:39

Dexter Lord написа:Bultras са най - верните привърженици на Ботев Пловдив. Тези,които се намират на Трибуна Изток,за да подкрепят отбора. b-то,което е добавено към ultras идва от Ботев.

Bultras-Мен лично ме кефи,добре измислено.

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 02 дек 2011 13:41

Ще си направим шоуто пък каквото сабя покаже на терена. :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 02 дек 2011 13:42

Всички на Колежа и не се щадете ! Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

chorbata3
Контакти:

Мнениеот chorbata3 » 02 дек 2011 13:52

Това е мачът да покажете кой е отборът на Бургас. Да подкрепите важите приятели от Нефтохимик.

Върни се в “Ботев”