Karsa Orlong написа:stanislav89 написа:Лукас е пример за това , колко малко разбират феновете от футбол , колко го плюхте преди , колко му се радвате сега.
Добре де, като играеше като най-големия олигофрен и за 1-2 сезона тотално се преобрази какво да кажа? Все пак аз не присъствам на тренировките и не съм скаут, че да виждам потенциал в лошото представяне на даден футболист.Както аз, така и другите фенове на отбора могат да коментират само това, което виждат на терена в официалните мачове и контролите.
Hakercheto написа: И все пак ако е само до края на сезона контузията,това е много добра новина. Все пак не са ни толкова трудни мачовете и евентуално Спиъринг ще се справи с ролята си. Дано се оправя бързо Лукас!
Пич, до края на сезона означава до май месец.Лукас няма да вземе повече участие в кампанията 2011/2012 (освен ако не се възстанови по-бързо от предвиденото).
Опа,моя грешка. Бях разбрал полусезона и съм писал една глупост в такъв случай. Извинявам се и нека поправя мнението си : Ако до края на сезона Лукас отсъства това е може би 1 от най-големите контузии този сезон за Ливърпул. Пожелавам му бързо възтановяване и да не е загубил от формата си когато се върне