Лукас Лейва е със скъсани кръстни връзки

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Лукас Лейва

Мнениеот Hakercheto » 01 дек 2011 20:39

Karsa Orlong написа:
stanislav89 написа:Лукас е пример за това , колко малко разбират феновете от футбол , колко го плюхте преди , колко му се радвате сега.

Добре де, като играеше като най-големия олигофрен и за 1-2 сезона тотално се преобрази какво да кажа? Все пак аз не присъствам на тренировките и не съм скаут, че да виждам потенциал в лошото представяне на даден футболист.Както аз, така и другите фенове на отбора могат да коментират само това, което виждат на терена в официалните мачове и контролите.
Hakercheto написа: И все пак ако е само до края на сезона контузията,това е много добра новина. Все пак не са ни толкова трудни мачовете и евентуално Спиъринг ще се справи с ролята си. Дано се оправя бързо Лукас!

Пич, до края на сезона означава до май месец.Лукас няма да вземе повече участие в кампанията 2011/2012 (освен ако не се възстанови по-бързо от предвиденото).

Опа,моя грешка. Бях разбрал полусезона и съм писал една глупост в такъв случай. Извинявам се и нека поправя мнението си : Ако до края на сезона Лукас отсъства това е може би 1 от най-големите контузии този сезон за Ливърпул. Пожелавам му бързо възтановяване и да не е загубил от формата си когато се върне ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 дек 2011 20:40

Dzheff написа:много, много, много, много... лошо :( можем само да му пожелаем успешно и бързо възстановяване и догодина да се върне по-добър от всякога... мисля че след тази ужасяваща новина закупуването на Ян Вертонген другия месец става задължително... а до тогава Спиро, Хендо и Шелви вярвям че ще го заместят достойно...

от къв зор да даваме пари за вертонген? нали имаме сума ти и вътрешни халфове? запомнете го бе-пари зимата трябва да се дават САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НАПАДАТЕЛ-ГОЛАДЖИЯ!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 01 дек 2011 20:42

Dzheff написа:
mitko9311 написа:
Dzheff написа:много, много, много, много... лошо :( можем само да му пожелаем успешно и бързо възстановяване и догодина да се върне по-добър от всякога... мисля че след тази ужасяваща новина закупуването на Ян Вертонген другия месец става задължително... а до тогава Спиро, Хендо и Шелви вярвям че ще го заместят достойно...

Вертоген не е ли защитник и защо да става задължително като лукас е халф ???

играе и като дефанзивен халф. В Аякс има двама човека - Ян Вертонген и Върнън Анита (титулярния деф. халф, когато Вертонген е в защитата), които мисля че могат много да ни помогнат в така създалата се ситуация, но предпочитанията ми между двамата са определено в полза на Вертонген... Още повече че и за двамата още лятото се носиха слухове че има интерес от Ливърпул към тях.

Мерси за инфото знаех, че е в Аякс и, че е защитник ама не знаех, че играе и като дефанзивен, но според мен Кени няма да вземе никой на този пост ако Жерард не се възстанови и не се контузва все пак върна Шелви
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 дек 2011 20:42

john barnes написа:

от къв зор да даваме пари за вертонген? нали имаме сума ти и вътрешни халфове? запомнете го бе-пари зимата трябва да се дават САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НАПАДАТЕЛ-ГОЛАДЖИЯ!!!

Веднъж поне аз и ти да сме на едно мнение ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 01 дек 2011 20:43

През последните 2 сезона , той се превърна в достоен заместник на Масчерано ... Сега ще имаме проблеми с защитата , Адам , Джерард и Шелви са определено по -добри в офанзивен план :x

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 дек 2011 20:44

john barnes написа:

защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 дек 2011 20:52

mitko9311 написа:
Dzheff написа:играе и като дефанзивен халф. В Аякс има двама човека - Ян Вертонген и Върнън Анита (титулярния деф. халф, когато Вертонген е в защитата), които мисля че могат много да ни помогнат в така създалата се ситуация, но предпочитанията ми между двамата са определено в полза на Вертонген... Още повече че и за двамата още лятото се носиха слухове че има интерес от Ливърпул към тях.

Мерси за инфото знаех, че е в Аякс и, че е защитник ама не знаех, че играе и като дефанзивен, но според мен Кени няма да вземе никой на този пост ако Жерард не се възстанови и не се контузва все пак върна Шелви

неприятното е че не знаем какво е състоянието на Стиви. Иначе ако Капитана се върне той спокойно може да играе на позицията на Лукас, а Хендо да бъде на крилото или зад нападателя, но жалкото е че тогава ще изгубим голяма част от офанзивните качества на Стиви - на мен ми се иска когато той се върне да има по свободна роля в центъра и да бъде активен и в нападение и в защита, което доста по-трудно ще стане без стабилен деф. халф зад него...

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 дек 2011 20:59

Лошите новини отново започнаха :x Дано това да не се отрази на играта на отбора , но ще е много много трудно без него.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 дек 2011 21:14

Dzheff написа:
john barnes написа:

защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....

Разбира се ,че Хендерсън не е готов за титуляр на този пост.Там ще играят Спиъринг и Адам а Джерард пред тях.Но незнам дали Спиъринг ще се справи и за това ни трябва трансфер на дефанзивен халф през януари.Не мога да коментирам Вертонген тъй като нямам наблюдения.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 дек 2011 21:51

suareshampion написа:
Dzheff написа:защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....

Разбира се ,че Хендерсън не е готов за титуляр на този пост.Там ще играят Спиъринг и Адам а Джерард пред тях.Но незнам дали Спиъринг ще се справи и за това ни трябва трансфер на дефанзивен халф през януари.Не мога да коментирам Вертонген тъй като нямам наблюдения.

един от основните играчи на Аякс е (заедно с другите двама, които се надявам някога да ги видя с фланелката на Ливърпул - Кристиян Ериксен и Грегори ван дер Вийл). След като закупихме Луис Суарес, той пое капитанската лента на отбора. Началото на кариерата му не беше сред най-обещаващите, но в последните 2-3 сезона се превърна в стълба на защитата на Аякс. Добър е във въздуха, добър е при изнасянето на топката, добър е при статитчните положения, висок, снажен футболист... перфектен е в дефанзивен план. Може би не е най-техничния футболист, който сме виждали някога, но мисля че за този пост на който ни трябва, това не е и необходимо...

Върни се в “Ливърпул”