pomiqrat написа:Assassination Games - Екшън направен в стар стил. Не е кой знае какво, но е много по-добър от стотиците плоски екшъни, които съм гледал в последните години.
Филма е много добър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Assassination Games - Екшън направен в стар стил. Не е кой знае какво, но е много по-добър от стотиците плоски екшъни, които съм гледал в последните години.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Deluxx написа:Кой са най-страшните филми които сте гледали? Аз в момента гледам Паранормална активност ( по действителен случай) по страшен от тоя филм не си спомням да съм гледал
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

pomiqrat написа:Фокс, как може да не си гледал Скалата? Сега, ако кажеш, че не си гледал и да изчезнеш за 60 секунди много ще ти се смея

tevez написа:Scent Of A Woman-10/10
Една от най-добрате роли на Ал Пачино.Филма е за големия и силен дух на човека,живеещ в осакатено тяло.
Да играеш сляп никак, ама никак не е лесно.
Ето малко подробности за това:
"Усещане за жена" е номиниран за седем "Оскара", но печели само Ал Пачино за актьорската си игра. Трите "Златни глобуса" са присъдени в категориите за най-добър филм, сценарий и актьорска игра на Пачино. За превъплъщението в този филм Ал Пачино признава, че е доста трудно здрав човек да играе ролята на слепец и че се е готвил в специално училище за слепи. Нещото, което му помага да изглежда истински незрящ е придобитото умение да контролира очите си да не фокусират нищо от това, което в действителност виждат.
megan fox написа:Мерси, значи ще го гледам. Мен повече ме впечатли съвместното участие на Шон Конъри и Никълъс Кейдж - двама от любимите ми актьори. А това, че има моменти, в които мунициите просто не свършват, забравят да презаредят или просто както каза пича от ОТ нещата стават на магия не ми пречи.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
tevez написа:Scent Of A Woman-10/10
Една от най-добрате роли на Ал Пачино.Филма е за големия и силен дух на човека,живеещ в осакатено тяло.
Да играеш сляп никак, ама никак не е лесно.
Ето малко подробности за това:
"Усещане за жена" е номиниран за седем "Оскара", но печели само Ал Пачино за актьорската си игра. Трите "Златни глобуса" са присъдени в категориите за най-добър филм, сценарий и актьорска игра на Пачино. За превъплъщението в този филм Ал Пачино признава, че е доста трудно здрав човек да играе ролята на слепец и че се е готвил в специално училище за слепи. Нещото, което му помага да изглежда истински незрящ е придобитото умение да контролира очите си да не фокусират нищо от това, което в действителност виждат.
 Този филм се помни много дълго време, а и се гледа редовно де, аз лично в период от 2-3 години задължително го гледам по един път
  Този филм се помни много дълго време, а и се гледа редовно де, аз лично в период от 2-3 години задължително го гледам по един път 
fr3ak_boy написа:megan fox написа:Мерси, значи ще го гледам. Мен повече ме впечатли съвместното участие на Шон Конъри и Никълъс Кейдж - двама от любимите ми актьори. А това, че има моменти, в които мунициите просто не свършват, забравят да презаредят или просто както каза пича от ОТ нещата стават на магия не ми пречи.
Хареса ли ти филма?

Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 7 госта