Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

would
Контакти:

Re: Препоръчвам ви да гледате...

Мнениеот would » 01 дек 2011 20:47

pomiqrat написа:Assassination Games - Екшън направен в стар стил. Не е кой знае какво, но е много по-добър от стотиците плоски екшъни, които съм гледал в последните години.

Филма е много добър ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Най добрите страшни филми (хоръри)

Мнениеот pomiqrat » 01 дек 2011 21:00

Тука има болни хора. разни пародии на ужаси Ви кефят чак се криете под леглото и не загасяте лампите. Ужаси не е 1000 кубика кръв и 1 милион черва и откъснати крайници. Това е смях, смях и пак смях. Ужаси е като отворят вратат на някоя сцена и да те полазят тръпки.

А до Спартака: Направих голямата глупост д аизтегля погрешен завой :mrgreen:

Ако на някой му се гледа пародийна комедия това е филмът.За да не правите грешката да го гледате:

Някакви слабоумни и като пиша слабоумни наистина са слабоумни си отварят врата в психиатрията с безопасна игла (явно са гледали криминални предавания) и избиват медицинския персонал в лечебното заведение, а никой доктор не се сеща да звънне в полицията и същите тези слабоумни боравят с медицинска техника (явно са гледали Дискавъри през свободното си време). Минават години...

И тук идва изненадата. Появяват се разгонени студенти във филма. Стига бе! Това за пръв път някой се сеща да го направи! Тези студенти тръгват към вилата на единия с моторни шейни и естествено объркват пътя и не само объркват пътя, ами се натрисат и в психиатрията, в която преди 20 години са избили персонала и какво си мислите? Точно така ония слабоумните са там и на всичкото отгоре няма обхват да звънат за помощ. Май слабоумните са си наели камериерки да чистят психиатрията, защото вътре нямаше никакви паяжини след толкова години и прах, а пък леглата, завивките и чаршафите бяха като нови.

Слабоумните се оказват гении. Изучавали са вероятно пак по телевизията (Top Gear), че моторните шейни имат кабели, които трябва да изрежат, за да не могат д аизбягат студентите и не смао ги режат, ама ги и скриват. Почват да ги избиват и тук идва най-смешната сцена във филма. Вадят органите на единия и той милия вика за помощ, както е без сърце и дроб умрях да се хиля и гледа как си хапват от него. Тия слабоумните са гледали и хирургически предавания, защото знаеха с точност всекли орган къде се намира и как да гос режат. И тия слабоумните май са гледали и Ути Бачваров, защото имаха доста добри кулинарни умения и знаеха какви продуклти им трябва за сърцето, дробчето и ребърцата на момчето. Остай се тоя 10 минути живя без сърце и приказва ли, приказва.. Слабоумните знаеха как се управляват моторните шейни и преследваха нашите студенти, че накрая единия кара и автомобил на пътна помощ, а аз се набутах да давам пари за шофьорски курсове!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Най-страшните филми

Мнениеот pomiqrat » 01 дек 2011 21:03

Deluxx написа:Кой са най-страшните филми които сте гледали? Аз в момента гледам Паранормална активност ( по действителен случай) по страшен от тоя филм не си спомням да съм гледал :)

Ти май си болен. Хем е скучен, хем не е по истински случай. Ако ти заснема какви работи правя в спалнята си с някоя сигурно ще умреш от безсъние.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 дек 2011 13:31

Мерси, значи ще го гледам. Мен повече ме впечатли съвместното участие на Шон Конъри и Никълъс Кейдж - двама от любимите ми актьори. А това, че има моменти, в които мунициите просто не свършват, забравят да презаредят или просто както каза пича от ОТ нещата стават на магия не ми пречи. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 дек 2011 13:33

pomiqrat написа:Фокс, как може да не си гледал Скалата? Сега, ако кажеш, че не си гледал и да изчезнеш за 60 секунди много ще ти се смея

Разбира се, че съм гледал "Да изчезнеш за 60 секунди" (телефона ми звъни със саундрака на филма - Moby - Flower [offtopic][center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hJkm5R40Hj0[/youtube][/center][/offtopic]). Гледал съм всичките филми на Джоли, без тоя за Босна... и почти всичките на Никълъс Кейдж. И точно докато се ровех във филмографията му попаднах на това заглавие, което се оказа, че не съм гледал. Все пак няма как да изгледам всички филми на света, нали така? :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 дек 2011 21:23

Scent Of A Woman-10/10

Една от най-добрате роли на Ал Пачино.Филма е за големия и силен дух на човека,живеещ в осакатено тяло.
Да играеш сляп никак, ама никак не е лесно.
Ето малко подробности за това:

"Усещане за жена" е номиниран за седем "Оскара", но печели само Ал Пачино за актьорската си игра. Трите "Златни глобуса" са присъдени в категориите за най-добър филм, сценарий и актьорска игра на Пачино. За превъплъщението в този филм Ал Пачино признава, че е доста трудно здрав човек да играе ролята на слепец и че се е готвил в специално училище за слепи. Нещото, което му помага да изглежда истински незрящ е придобитото умение да контролира очите си да не фокусират нищо от това, което в действителност виждат.

would
Контакти:

Мнениеот would » 02 дек 2011 21:40

tevez написа:Scent Of A Woman-10/10

Една от най-добрате роли на Ал Пачино.Филма е за големия и силен дух на човека,живеещ в осакатено тяло.

"Усещане за жена" е номиниран за седем "Оскара", но печели само Ал Пачино за актьорската си игра. Трите "Златни глобуса" са присъдени в категориите за най-добър филм, сценарий и актьорска игра на Пачино. За превъплъщението в този филм Ал Пачино признава, че е доста трудно здрав човек да играе ролята на слепец и че се е готвил в специално училище за слепи. Нещото, което му помага да изглежда истински незрящ е придобитото умение да контролира очите си да не фокусират нищо от това, което в действителност виждат.

Уникален филм! Може би най-добрия филм, изигран от Ал Пачино (след това, поне според мен, се нареждат ролите му в "Белязания", "Адвокат на Дявола" и "Кръстникът")

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 дек 2011 21:42

megan fox написа:Мерси, значи ще го гледам. Мен повече ме впечатли съвместното участие на Шон Конъри и Никълъс Кейдж - двама от любимите ми актьори. А това, че има моменти, в които мунициите просто не свършват, забравят да презаредят или просто както каза пича от ОТ нещата стават на магия не ми пречи. :)

Хареса ли ти филма? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 дек 2011 21:47

tevez написа:Scent Of A Woman-10/10

Е този филм в доста теми от форума сме го коментирали ;) Този филм се помни много дълго време, а и се гледа редовно де, аз лично в период от 2-3 години задължително го гледам по един път :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 дек 2011 22:06

fr3ak_boy написа:
megan fox написа:Мерси, значи ще го гледам. Мен повече ме впечатли съвместното участие на Шон Конъри и Никълъс Кейдж - двама от любимите ми актьори. А това, че има моменти, в които мунициите просто не свършват, забравят да презаредят или просто както каза пича от ОТ нещата стават на магия не ми пречи. :)

Хареса ли ти филма? :?

Свалих го, но още не съм го гледал. Не ми остана време за него... Най-вероятно няма да е тази вечер, че след малко ми пристигат гостите, но утре цял ден няма какво да правя. ;)

Върни се в “Свободна зона”