Според мен най-вероятно ще продължат Наполи, Лил и Ман Юн, за сметка на Ман Сити, Трабзонспор и Базел. Малко повече се колебая за групи E и F, но давам леко предимство на Аякс и Олимпиакос пред френските Лион и Марсилия. Абсолютно непредвидими за мен са Челси - Валенсия и Порто - Зенит - надявам се Валенсия и Зенит да продължат.
(Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)
Положението във всички групи преди последните мачове от ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Положението във всички групи преди последните мачове от ШЛ
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- aLeX_TeXaSeCa
- Контакти:
Udoji90 написа:Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)
+1
aLeX_TeXaSeCa написа:Udoji90 написа:Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)
+1
Говорейки за форма,дори Юнайтед е по-слаб от Арсенал в този момент
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Леверкузен ясно , но си мисля ,че макар и драматично Дортмунд също ще вземе да продължи 

YANTRA_FOREVER написа:Леверкузен ясно , но си мисля ,че макар и драматично Дортмунд също ще вземе да продължи
Mission impossible! Дори и да напрвят някакво чудо срещу Марсилия Арсенал ще ги прецака падайки от Олимпиакос!
Тоя филм сме го гледали вече - Арсенал се бяха класирали гостуваха пак на Олимпиакос излязоха с Том Круз и тем подобни и Гърците ги биха класирайки се напред! Пак имаше недоволни отбори от поведението на Арсенал ама пука им

http://www.youtube.com/watch?v=jjRP-GPBQmY
Не мисля че в Шампионската Лига някой отбор,който си е осигурил класиране ще иска да падне за сметка на друг отбор който да продължи,защото всяка победа носи пари,а парите въртят футбола 

durex написа:Не мисля че в Шампионската Лига някой отбор,който си е осигурил класиране ще иска да падне за сметка на друг отбор който да продължи,защото всяка победа носи пари,а парите въртят футбола
Не става въпрос за искане да паднеш а просто да си опазиш титулярния състав за по-важни мачове! А и тези отбори които са си осигурили класиране не зависят толкова от един милион повече или по-малко! Примери за такива мачове в последния кръг от миналите години има десетки!

Естествено резервите (някъде може би и юношите) на класиралите се отбори ще си играят сериозно и квото стане но при това положение шансовете за изненади се увеличават...