Положението във всички групи преди последните мачове от ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Положението във всички групи преди последните мачове от ШЛ

Мнениеот Udoji90 » 01 дек 2011 12:16

Според мен най-вероятно ще продължат Наполи, Лил и Ман Юн, за сметка на Ман Сити, Трабзонспор и Базел. Малко повече се колебая за групи E и F, но давам леко предимство на Аякс и Олимпиакос пред френските Лион и Марсилия. Абсолютно непредвидими за мен са Челси - Валенсия и Порто - Зенит - надявам се Валенсия и Зенит да продължат.
(Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
aLeX_TeXaSeCa
Контакти:

Мнениеот aLeX_TeXaSeCa » 01 дек 2011 12:38

Udoji90 написа:Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)

+1

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 01 дек 2011 14:16

aLeX_TeXaSeCa написа:
Udoji90 написа:Иначе по-горе видях мнение, че Англия може да остане с най-слабия си отбор в момента - Арсенал. Е, може да кажете, че съм пристрастен, но честно казано в момента Челси са по-слаби от Арсенал - като форма, а не като класа.)

+1

Говорейки за форма,дори Юнайтед е по-слаб от Арсенал в този момент

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 01 дек 2011 14:19

Леверкузен ясно , но си мисля ,че макар и драматично Дортмунд също ще вземе да продължи :roll:
Изображение Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 дек 2011 14:50

YANTRA_FOREVER написа:Леверкузен ясно , но си мисля ,че макар и драматично Дортмунд също ще вземе да продължи :roll:

Mission impossible! Дори и да напрвят някакво чудо срещу Марсилия Арсенал ще ги прецака падайки от Олимпиакос!
Тоя филм сме го гледали вече - Арсенал се бяха класирали гостуваха пак на Олимпиакос излязоха с Том Круз и тем подобни и Гърците ги биха класирайки се напред! Пак имаше недоволни отбори от поведението на Арсенал ама пука им :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=jjRP-GPBQmY

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 дек 2011 15:19

Не мисля че в Шампионската Лига някой отбор,който си е осигурил класиране ще иска да падне за сметка на друг отбор който да продължи,защото всяка победа носи пари,а парите въртят футбола ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 дек 2011 15:30

durex написа:Не мисля че в Шампионската Лига някой отбор,който си е осигурил класиране ще иска да падне за сметка на друг отбор който да продължи,защото всяка победа носи пари,а парите въртят футбола ;)

Не става въпрос за искане да паднеш а просто да си опазиш титулярния състав за по-важни мачове! А и тези отбори които са си осигурили класиране не зависят толкова от един милион повече или по-малко! Примери за такива мачове в последния кръг от миналите години има десетки! ;)
Естествено резервите (някъде може би и юношите) на класиралите се отбори ще си играят сериозно и квото стане но при това положение шансовете за изненади се увеличават...

Върни се в “Футбол - Свят”