Черно море един от най-балансираните отбори в България

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Черно море един от най-балансираните отбори в България

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2009 12:41

Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ! :) Успех Моряци,пожелавам ви успехи! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 юли 2009 12:45

siuxi написа:
kartago написа:На Вардар, от Скопие ! А колкото до предния ти отговор, човек не трябва да се изказва неподготвен ! Направи справка колко публика имаше на Черно Море - Сампдория ?! Въобще в България има и други хора освен тебе и понякога са привърженици на други отбори даже !!!!

айде ще си говорим за публиката с теб след мача.Доколкото знам Комитите много не обичат България.Как си ги навил незнам.Сигурно ще съчетаят мача с някой и друг плаж.Ама няма лошо де.Те Вардар тоя сезон изпуснаха Европа

Не си мисли,че само вие имате фенове и вместо да злобееш направи както един твой колега ти дава добър пример.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 11 юли 2009 12:46

на мача колкото и да дойдат от Бургас,все ще са повече от софиянци,които дойдоха да подкрепят български отбор срещу Щутгарт.Макар,че едва ли точно с тия молдовци ще се напълни стадиона,но при едно да се надяваме продължаване по-напред в турнира съм сигурен,че стадиона все повече ще се пълни,както с хора от Варна,така и от Бургас
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 11 юли 2009 12:56

more написа:айде ще си говорим за публиката с теб след мача.Доколкото знам Комитите много не обичат България.Как си ги навил незнам.Сигурно ще съчетаят мача с някой и друг плаж.Ама няма лошо де.Те Вардар тоя сезон изпуснаха Европа

Не си мисли,че само вие имате фенове и вместо да злобееш направи както един твой колега ти дава добър пример.
[/quote]
1.не съм казал ,че само ние имаме фенове
2.къде усети злоба
3.сега като изгледах клипа разбрах ,чe между Сампдория и Искра-Сталь няма разлика

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 11 юли 2009 13:03

Cesc Fabregas написа:Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ! :) Успех Моряци,пожелавам ви успехи! ;)

На мен всичките ми надежди за достойно представяне в тазгодишните евротурнири са точно свързани с Черно Море.Успех ви желая :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2009 13:24

yasen_ov4arov написа:
Cesc Fabregas написа:Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ! :) Успех Моряци,пожелавам ви успехи! ;)

На мен всичките ми надежди за достойно представяне в тазгодишните евротурнири са точно свързани с Черно Море.Успех ви желая :) .

Аз съм говедо бе,не съм от Морето! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 юли 2009 13:25

1.не съм казал ,че само ние имаме фенове
2.къде усети злоба
3.сега като изгледах клипа разбрах ,чe между Сампдория и Искра-Сталь няма разлика

А вие срещу Санта хулия ще препълнете стадиона така ли мислиш много ясно колкото по-класен е отбора толкова повече публика.Поне в Бургас не са като вас на мача със Сампдория както ти го каза mursusaid имаше доста бургазлии,а в София сигурно около 200 човека шопи сам си прави изводите.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 юли 2009 13:25

Cesc Fabregas написа:
yasen_ov4arov написа:

Аз съм говедо бе,не съм от Морето! :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 юли 2009 14:03

успех Моряци ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 11 юли 2009 14:40

Успех Моряци.Нямам търпение и молдовците да разберат колко ни е балансиран отбора, че ни заболяха устите да приказваме по темата. :)

Върни се в “Черно море”