Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
siuxi написа:kartago написа:На Вардар, от Скопие ! А колкото до предния ти отговор, човек не трябва да се изказва неподготвен ! Направи справка колко публика имаше на Черно Море - Сампдория ?! Въобще в България има и други хора освен тебе и понякога са привърженици на други отбори даже !!!!
айде ще си говорим за публиката с теб след мача.Доколкото знам Комитите много не обичат България.Как си ги навил незнам.Сигурно ще съчетаят мача с някой и друг плаж.Ама няма лошо де.Те Вардар тоя сезон изпуснаха Европа
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:айде ще си говорим за публиката с теб след мача.Доколкото знам Комитите много не обичат България.Как си ги навил незнам.Сигурно ще съчетаят мача с някой и друг плаж.Ама няма лошо де.Те Вардар тоя сезон изпуснаха Европа
Cesc Fabregas написа:Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ!Успех Моряци,пожелавам ви успехи!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Cesc Fabregas написа:Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ!Успех Моряци,пожелавам ви успехи!
На мен всичките ми надежди за достойно представяне в тазгодишните евротурнири са точно свързани с Черно Море.Успех ви желая.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Cesc Fabregas написа:yasen_ov4arov написа:Cesc Fabregas написа:Черно Море не е един от най-балансираните отбори в А Група,а НАЙ-БАЛАНСИРАНИЯ!Успех Моряци,пожелавам ви успехи!
На мен всичките ми надежди за достойно представяне в тазгодишните евротурнири са точно свързани с Черно Море.Успех ви желая.
Аз съм говедо бе,не съм от Морето!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта