Защо има резервни екипи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- asparuhoff
- Контакти:
Защо има резервни екипи?
Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????
Re: Защо има резервни екипи?
Пич, те са различни бе човек, верно, че има хора, които не различават зелени от сини, ама кво да се направи ебаси, то има хора дето съвсем не виждат...
asparuhoff написа:Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????
Явно си гледал друг мач
Литекс си игра с оранжевия екип.
Това, че стадионите ни са ниски и камерите няма, как да се разположат по удобно не означава, че отборите трябва да играят с различен цвят екипи.

asparuhoff написа:Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????
нищо им няма на екипите.просто камерата предава от далече и затова неможеш да ги различиш
На мен както ми е прецакан нещо монитора и дава всичко зеленикаво,ако излезнат с близки цветове ,я по тъмни или по-светли съм до там 

emo написа:asparuhoff написа:Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????
нищо им няма на екипите.просто камерата предава от далече и затова неможеш да ги различиш
aми именно,че след като няма хубави условия за камери и т.н. все пак за удобство на зрителите не само тези на стадиона,а и за тези пред екраните е нужно да са с екипи които ясно да се различават
За вас моряци ний живеем...
Техниката на телевизиите е кофти и условията на стадионите също.Абе БГ футбол какво искате.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
И на мен ми направи впечатление ,че сливен и локото играят с много подобни екипи.
- cska_15
- Контакти:
Ами, че Сливен никога на са играли с резервен екип аз не знам въобще дали имат...
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
-
- Контакти:
cska_15 написа:Ами, че Сливен никога на са играли с резервен екип аз не знам въобще дали имат...
Сливен не са си сменяли екипа откакто влязоха във Б група,а резервен екип май нямат,което подлежи на наказание,но като чуеш кой им е президент и забравяш за всичко.

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!