Защо има резервни екипи?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Защо има резервни екипи?

Мнениеот asparuhoff » 16 май 2009 13:21

Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????

tprodanov
Контакти:

Re: Защо има резервни екипи?

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 13:27

Пич, те са различни бе човек, верно, че има хора, които не различават зелени от сини, ама кво да се направи ебаси, то има хора дето съвсем не виждат...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2009 13:27

asparuhoff написа:Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????

Явно си гледал друг мач
Литекс си игра с оранжевия екип.
Това, че стадионите ни са ниски и камерите няма, как да се разположат по удобно не означава, че отборите трябва да играят с различен цвят екипи.
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 16 май 2009 13:28

asparuhoff написа:Хубаво е всичко това с предаването на мачовете по телевизията, но колкото пъти седна да гледам мач и всеки път се мъча с разпознаването на футболистите от двата отбора. Сега се опитвам да гледам Локо сф и Сливен, или Сливен са си забравили резервният екип, или на съдията му е готино така. Дербито Литекс-Левски отново трудна работа беше, Литекс излязоха със зелени екипи, да ги пита някой , а Левски със сини ?????

нищо им няма на екипите.просто камерата предава от далече и затова неможеш да ги различиш

Far Right
Контакти:

Мнениеот Far Right » 16 май 2009 13:35

На мен както ми е прецакан нещо монитора и дава всичко зеленикаво,ако излезнат с близки цветове ,я по тъмни или по-светли съм до там :lol:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 май 2009 13:49

emo написа:

нищо им няма на екипите.просто камерата предава от далече и затова неможеш да ги различиш

aми именно,че след като няма хубави условия за камери и т.н. все пак за удобство на зрителите не само тези на стадиона,а и за тези пред екраните е нужно да са с екипи които ясно да се различават
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 16 май 2009 14:01

Техниката на телевизиите е кофти и условията на стадионите също.Абе БГ футбол какво искате.

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 16 май 2009 14:20

И на мен ми направи впечатление ,че сливен и локото играят с много подобни екипи.

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Мнениеот cska_15 » 11 юли 2009 11:36

Ами, че Сливен никога на са играли с резервен екип аз не знам въобще дали имат...
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 13 юли 2009 03:50

cska_15 написа:Ами, че Сливен никога на са играли с резервен екип аз не знам въобще дали имат...

Сливен не са си сменяли екипа откакто влязоха във Б група,а резервен екип май нямат,което подлежи на наказание,но като чуеш кой им е президент и забравяш за всичко. :?
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Черноморец”