Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот stannn » 25 ное 2011 19:58

PFC Litex написа:Като спорите за базите винаги сте ми били интересни.
Та въпросните бази от кой са били построение и с какви пари?

на другарите от Подуене базите им са строени с пари от дарения. Давали са ги в тотото. А са правени от доброволци. Няма такъв виц. Явно по времето на комунизма всички затворници, милиционери и пощаджии са били левскари. Палили са факли и са пели песните които и сега пеят. Смях в синята комсомолска зала.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 25 ное 2011 19:58

stannn написа:
MainEventer написа:О, не годината си я знаем 1914г. И тия първолаци сигурно са ултра комунисти нали ? :lol:

Отговори ми колко отличия имате преди комунизма, по време и след него. Ако на високите етажи не бие на празен казан може и да разбереш колко сте били и колко не отбор на всички власти другари пощаджии, а по късно и милиционери.

Левски има повече спечелени титли преди 89г., отколкото след 89г. Но комунистите приватизират отбора насилствено, докато вас ви създават.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 25 ное 2011 20:01

Историята на отбора на народа.
След това преминавате в “Левски”?
- При едно завръщане от чужбина на летището в София най-специално ме посрещнаха двама митничари. Казаха ми:

„Изобщо не мисли
да бягаш, защото
стреляме добре!”

Отведоха ме при хора от “Левски”. Там беше и Иван Вуцов. Те бяха добронамерени и ми показаха, че ме искат в отбора си. Аз знаех какво значи “Левски” и приех. Написах една молба и така се озовах в тима. Да, но тогава започна за мен белята. От ЦК на БКП ми забраниха да играя доживот. Заедно с Ради Здравков и Стойчо Младенов, които бяха подписали с ЦСКА. Не ми даваха нито да тренирам, нито дори да играя за кварталните отбори. Тяхното становище бе, че съм подписал неправомерно с “Левски”. Година и десет месеца продължиха мъките.

- Как се разреши проблемът?
- Един път при мен на „Герена” дойде Иван Славков, бог да го прости. Тогава той ми каза, че ледовете се топят и нещата ще се оправят. От ЦСКА бяха активни и спасиха Здравков и Младенов и аз покрай тях. Върнах се в “Левски” и заиграх в официалните мачове. Последният ми мач беше срещу Милан на 1/16- финал за КЕШ на "Герена" (0:2). Двубоят се игра през есента на 1988 година. Тогава в състава на „росонерите” блестяха Гулит, Ван Бастен и Рийкард. Двубоят за мен завърши в „Пирогов”, тъй като Рийкард ме удари тежко в главата. Зашиха ме с 8 шева. На следващия ден пътувах за Германия, където подписах с Майнц 05. След три дни пък дебютирах за тима срещу Ватеншайд. Тогава отбелязах и единственото попадение в мача.

Истината на един левскар
“Аз регистрирах търговската марка и емблемата през 1992 г. като вицепрезидент на ФК “Левски”, а сега съм президент на истинския клуб. Искам в този смисъл да ви кажа, че това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Г-н Батков никога не е бил президент и собственик на ФК “Левски”. Ние регистрирахме този клуб 1988 г., когато съставихме инициативен комитет за възстановяване на клуба. По документи аз се появявам като президент на клуба през 1994 г.”, допълни Петров, показвайки различни документи. “Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийския градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинският “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”.

Известни личности управлявали или спонсорирали клуба
Иван Славков-Батето или на Тодор Живков зетя
ВИС 2 -чакат възкресението
М. Чорни- в момента е на почивка в Израел
Агент Тара и агент Николай-на работа
София -запад, потдържат го финансово с продажба на брашно
ЧЕСТИТО!!!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2011 20:03

MainEventer написа:Левски има повече спечелени титли преди 89г., отколкото след 89г. Но комунистите приватизират отбора насилствено, докато вас ви създават.

Греда. Уж са ви тъпкали и са правили всичко възможно ЦСКА да е над всички, а вие имате 20-тина титли и още толкова купи по времето на този терор.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2011 20:03

stannn написа:
PFC Litex написа:Като спорите за базите винаги сте ми били интересни.
Та въпросните бази от кой са били построение и с какви пари?

на другарите от Подуене базите им са строени с пари от дарения. Давали са ги в тотото. А са правени от доброволци. Няма такъв виц. Явно по времето на комунизма всички затворници, милиционери и пощаджии са били левскари. Палили са факли и са пели песните които и сега пеят. Смях в синята комсомолска зала.

Кви ги говориш бе, ти наистина ли си мислиш, че имате право да притежавате база строена от друг клуб и да я наричате своя? Нима ЦСКА я е строили кво!!!! С кво право си я искате и ревете за нея я ми обясни така като на неук човек!!!Кво общо имате вие с тая база освен, че сте закрили на сила отбора и сте я откраднали!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 ное 2011 20:04

stannn написа:
MainEventer написа:О, не годината си я знаем 1914г. И тия първолаци сигурно са ултра комунисти нали ? :lol:

Отговори ми колко отличия имате преди комунизма, по време и след него. Ако на високите етажи не бие на празен казан може и да разбереш колко сте били и колко не отбор на всички власти другари пощаджии, а по късно и милиционери.

Аз ще ти отговоря. от 1914 до 1944 за 30 години имат само 3 титли - през 1933, 1937, 1942. През социализма за 45 години имат 14 титли. Вижда се колко са били репресирани :lol: И след 10-ти ноември досега имат 9 титли. По времето на Лафчис ,Чорни, ВИС2, агент Тара и други видни демократи :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 20:04

Avanti_Ragazzi написа:
vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Спортена комплекс „Червено знаме“ е бивша тренировъчна база. До 1962 г. е използвана от ФК „Червено знаме“, а впоследствие от детско-юношеската школа на ЦСКА. Намирала се е югоизточно от центъра на София, в близост до 4-ти километър.
Комплексът е построен в края на 50-те години на XX век и разполага с игрище с олимпийски размери, помощно тренировъчно игрище, кортов терен и игрище с изкуствена трева. Основният терен е снабден и с писта за лека атлетика, възстановителен център, фитнес зала, сауна, тангентори и медицински център.

И? Това какво общо има с въпросите ми?

Ама ВЪРНА ЛИ СЕ а? НЕ!!! Никой няма да ти даде в днешно време нещо дето не е твое, това кво му се иска на Батков е едно, какво е истината е друго!!!Истината е, че Раковски не е на Левски и този клуб няма права над този стадион.Той и до ден днешен си е на МВР ако не знаеш, не е на Левски?По- същия принцип и ЦСКА няма кво да ревът за Червено Знаме защото то трябваше да им бъде взето още след 90 година.Тая база е строена от и за Червено Знаме а не за ЦСКА и ЦСКА няма никакво право над нея!!!Както и Левски над Раковски!!!

Само че ЦСКА не иска да им подарят Червено знаме, а да го вземе на концесия. Иска също така щом ЦСКА плаща наем за нещо, останалите клубове да плащат за същото. Толкова ли е трудно да се разбере това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2011 20:05

Red Warrior написа:Левски не плаща наем за стадиона си от 97-ма година когато Софиянски им го даде за ползване безвъзмездно - факт!
ЦСКА плаща наем за базите си и затова са задълженията - факт!
Никой не е излязал да обяви официално, че ТИТАН са доведени от някой в ЦСКА - факт!
Б.Б. обяви официално, че търси спонсор на Левски - факт!

Какво да се коментира повече :?:

Само уточнявам на Левски им бе подарен стадиона през 1997г. и опростен дълга за наем на стадиона в периода от1990 до 1997 г.,така че те реално никога не са плащали.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 25 ное 2011 20:05

stannn написа:
MainEventer написа:Левски има повече спечелени титли преди 89г., отколкото след 89г. Но комунистите приватизират отбора насилствено, докато вас ви създават.

Греда. Уж са ви тъпкали и са правили всичко възможно ЦСКА да е над всички, а вие имате 20-тина титли и още толкова купи по времето на този терор.

Аз не съм казал, че през това време Левски е бил тероризиран. Те ако искаха да го закрият, щяха да го закрият. Те просто си взеха отбора и си го поддържаха.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 ное 2011 20:05

stannn написа:

Всъщност са 12 за 40 години и 9 след комунизма, но за 22 години. ;) Сметни си го сам в проценти, сметни и вашите. ;)
Последна промяна от Rivaldo10 на 25 ное 2011 20:07, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”