Просто защото е Жозе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Просто защото е Жозе!

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 17:31

Madridist написа:
dxl написа:Кой рефер щял даде такава дузпа в 95-та мин. и то при такава видимост? Е да си е намерил по-добро място съдията, нали за това е там.
Грешки стават, ама е нагло в тази ситуация да твърдиш, че всичко е ОК, щото ако съдията не беше свирил такава дузпа в 95-та мин. за Реал, кво щяхте да приказвате? А ако противника беше Барса? Е, не. Тогава щяхте да се сцепите. Както и преводача, впрочем.

Изгледай ситуацията и ми кажи, къде според теб трябваше да застане съдията при толкова много играчи за да види нещо. Сигурно във вратарското поле или може би вътре във вратата. След като свърши мача, камерите показваха различни неща, какво остава за съдията. Тази ситуация - [offtopic]Изображение[/offtopic] за мен си е спорна, каквото и да беше отсъдил/не отсъдил винаги ще има недоволни. Първо тя стана след изтичането на даденото от рефера продължение. Второ, никой съдия на света няма да свири нещо, след като не е видял нищо. Никой не може да ме убеди, че реферът е видял ръка на Игуаин, след като дори от камерите не става много ясно къде точно го удря топката. Ако тази ситуация беше с обратен знак, аз лично нищо нямаше да се сцепвам. С Леванте, където имаше явна дузпа за Реал Мадрид с втори жълт картон за техния играч, също така имаше и доста пресилено изгонване на Кедира в 40-та минута. След мача наблегнах основно на слабата игра на Реал Мадрид,която беше причина за загубата, а не толкова на тези спорни ситуации, защото такива има във всеки един мач.
И много ми е интересно, всички хейтъри на Моуриньо като го наричат преводач и мислейки, че го обиждат с нещо. Преводач е една от най-интелигентните професии и общо взето - не е за всеки. Също така, Моуриньо е пример как човек разчитайки на собствените си качества и умения, как когато непрекъснато вярва в успеха, може да покори най-големите върхове. Моуриньо започва в Барселона, като преводач с първоначален хонорар от 600 евро. Днес взима 13 милиона евро на година, спечелил всичко на клубно ниво , доказал се като голям треньор навсякъде,където е работил. Обичан безрезервно от фенове и футболисти на всички отбори, на които е бил начело , респективно мразен до фанатичност от враговете си. ;)

На мен лично, Моу нищо не ми е направил, че да ми е враг. Не ми е симпатичен след мача Барселона - Челси, когато обвини Рийкард, че е влязъл в съдийската стая на полувремето. Колко злобен беше на пресконференцията. И до днес само трупа негатив след негатив в моите очи.
И преди някой юнак пак да ми каже нещо от рода на "Много му пука на него за теб и твоите очи" - това е моето мнение за него и толкова.
Готин е Моу, спор няма - как се хилеше подло, когато Арбелоа се опита да удуши Вия и го изгониха. Все едно, според него съдията е полудял.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 17:36

UltraBlue написа:
fcb_bg написа:
Те пък щото бяха цъфнали, вързали, че и плод даваха в периода преди да бъде изгонен.

Бе доста добре играеха, и титли печелеха... напоследък това хич не им се отдава.
А и аз си спомням един 1/4 финал в който за 18 минути разнебитиха Барселона...

"Периодът преди да бъде изгонен". Потърси инфо за резултатите и се убеди, че при Грант тръгнаха нагоре.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 ное 2011 17:39

fcb_bg написа:
"Периодът преди да бъде изгонен". Потърси инфо за резултатите и се убеди, че при Грант тръгнаха нагоре.

Той защото Грант беше супер голям специалист, сигурно за това... Факт е че след Моуриньо в Челси нещата вървят надолу и надолу...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 17:52

UltraBlue написа:
fcb_bg написа:

Той защото Грант беше супер голям специалист, сигурно за това... Факт е че след Моуриньо в Челси нещата вървят надолу и надолу...

Грант закара Челси на финала в Москва и остана на нелепо подхлъзване от купата. Жозе не можа да свърши тая работа. Което не му попречи да каже, че той е с голямата заслуга, сините да са на финал.
В тоя дух какво пък да кажем за Гуардиола - от Б отбора, поема първия, който е разграден двор със звезда вънуваща се повече от кръчмите и който ще играе квалификации за ШЛ? И този човек печели абсолютно всичко още съшата година. За него какво да кажем?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 ное 2011 17:57

fcb_bg написа:
Грант закара Челси на финала в Москва и остана на нелепо подхлъзване от купата. Жозе не можа да свърши тая работа. Което не му попречи да каже, че той е с голямата заслуга, сините да са на финал.
В тоя дух какво пък да кажем за Гуардиола - от Б отбора, поема първия, който е разграден двор със звезда вънуваща се повече от кръчмите и който ще играе квалификации за ШЛ? И този човек печели абсолютно всичко още съшата година. За него какво да кажем?

Ами въпрос на добро стечение на обстоятелствата... Къде е Грант сега, къде е Моуриньо? Какво е постигнал Грант, и какво Моуриньо? Този, отбор, който игра финал в ШЛ беше изцяло селектиран и обиграван от Моуриньо. Нормално е да каже това. Ако някой си мисли, че това не е така и че той няма голямата заслуга за този финал просто няма какво да спорим с него. Отбор не се гради за 3 месеца...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 ное 2011 18:01

fcb_bg написа:

Основното ядро от играчите бяха купени и наложени именно от Моуриньо, но поне аз не се сещам(може и да съм пропуснал-признавам), че е негова заслугата сините да са на финал в Москва. Аз лично, в анализа си споменавам този финал, като отговор на всички, които пишат, че след Моуриньо отборите едва ли не изпадали в криза. А Челси играха финал в ШЛ, изгубен по-възможно най-нещастния начин - две греди в редовното време + подхлъзване при решителната дузпа. Също така, съм сигурен, че ако се пусне една анкета в момента на Стамфорд Бридж,кой искате да е следващ треньор на тима съм сигурен,че Моуриньо ще води убедително пред останалите ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 18:07

Madridist написа:
fcb_bg написа:

Основното ядро от играчите бяха купени и наложени именно от Моуриньо, но поне аз не се сещам(може и да съм пропуснал-признавам), че е негова заслугата сините да са на финал в Москва. Аз лично, в анализа си споменавам този финал, като отговор на всички, които пишат, че след Моуриньо отборите едва ли не изпадали в криза. А Челси играха финал в ШЛ, изгубен по-възможно най-нещастния начин - две греди в редовното време + подхлъзване при решителната дузпа. Също така, съм сигурен, че ако се пусне една анкета в момента на Стамфорд Бридж,кой искате да е следващ треньор на тима съм сигурен,че Моуриньо ще води убедително пред останалите ;)

Е как няма да искат да е той, като при него бяха най-добре. Той им е нещо като първата в леглото - никога не се забравя!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 18:18

UltraBlue написа:
fcb_bg написа:

Ами въпрос на добро стечение на обстоятелствата... Къде е Грант сега, къде е Моуриньо? Какво е постигнал Грант, и какво Моуриньо? Този, отбор, който игра финал в ШЛ беше изцяло селектиран и обиграван от Моуриньо. Нормално е да каже това. Ако някой си мисли, че това не е така и че той няма голямата заслуга за този финал просто няма какво да спорим с него. Отбор не се гради за 3 месеца...

Така е, но Грант закара Челси на финал. Нещо, което Моу не можа да направи. Факт е.
Все едно аз да кажа - Гуардиола к'во толкова направи, Рийкард е човека направил тоя отбор. Не е толкова точен примерът, но общо взето става.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 ное 2011 18:30

fcb_bg написа:
Така е, но Грант закара Челси на финал. Нещо, което Моу не можа да направи. Факт е.
Все едно аз да кажа - Гуардиола к'во толкова направи, Рийкард е човека направил тоя отбор. Не е толкова точен примерът, но общо взето става.

Така е, но както казах това е по скоро въпрос на добро стечение на обстоятелствата, отколкото на някакви лични заслуги ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 18:35

UltraBlue написа:
fcb_bg написа:

Така е, но както казах това е по скоро въпрос на добро стечение на обстоятелствата, отколкото на някакви лични заслуги ;)

По време на финала сети ли се за Жозе изобщо?

Върни се в “Футбол - Свят”