Madridist написа:dxl написа:Кой рефер щял даде такава дузпа в 95-та мин. и то при такава видимост? Е да си е намерил по-добро място съдията, нали за това е там.
Грешки стават, ама е нагло в тази ситуация да твърдиш, че всичко е ОК, щото ако съдията не беше свирил такава дузпа в 95-та мин. за Реал, кво щяхте да приказвате? А ако противника беше Барса? Е, не. Тогава щяхте да се сцепите. Както и преводача, впрочем.
Изгледай ситуацията и ми кажи, къде според теб трябваше да застане съдията при толкова много играчи за да види нещо. Сигурно във вратарското поле или може би вътре във вратата. След като свърши мача, камерите показваха различни неща, какво остава за съдията. Тази ситуация - [offtopic][/offtopic] за мен си е спорна, каквото и да беше отсъдил/не отсъдил винаги ще има недоволни. Първо тя стана след изтичането на даденото от рефера продължение. Второ, никой съдия на света няма да свири нещо, след като не е видял нищо. Никой не може да ме убеди, че реферът е видял ръка на Игуаин, след като дори от камерите не става много ясно къде точно го удря топката. Ако тази ситуация беше с обратен знак, аз лично нищо нямаше да се сцепвам. С Леванте, където имаше явна дузпа за Реал Мадрид с втори жълт картон за техния играч, също така имаше и доста пресилено изгонване на Кедира в 40-та минута. След мача наблегнах основно на слабата игра на Реал Мадрид,която беше причина за загубата, а не толкова на тези спорни ситуации, защото такива има във всеки един мач.
И много ми е интересно, всички хейтъри на Моуриньо като го наричат преводач и мислейки, че го обиждат с нещо. Преводач е една от най-интелигентните професии и общо взето - не е за всеки. Също така, Моуриньо е пример как човек разчитайки на собствените си качества и умения, как когато непрекъснато вярва в успеха, може да покори най-големите върхове. Моуриньо започва в Барселона, като преводач с първоначален хонорар от 600 евро. Днес взима 13 милиона евро на година, спечелил всичко на клубно ниво , доказал се като голям треньор навсякъде,където е работил. Обичан безрезервно от фенове и футболисти на всички отбори, на които е бил начело , респективно мразен до фанатичност от враговете си.
На мен лично, Моу нищо не ми е направил, че да ми е враг. Не ми е симпатичен след мача Барселона - Челси, когато обвини Рийкард, че е влязъл в съдийската стая на полувремето. Колко злобен беше на пресконференцията. И до днес само трупа негатив след негатив в моите очи.
И преди някой юнак пак да ми каже нещо от рода на "Много му пука на него за теб и твоите очи" - това е моето мнение за него и толкова.
Готин е Моу, спор няма - как се хилеше подло, когато Арбелоа се опита да удуши Вия и го изгониха. Все едно, според него съдията е полудял.