7 часа разлика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Re: 7 часа разлика

Мнениеот Boksior4eto » 20 ное 2011 23:16

turbogena написа:
anton950 написа:Въйййййййййй!Мноогооо як сериал!!Амаа ся става много интересноо--Тео ши намери Мая в Америка,става все по-интересно и около случая с пребиването на Тео и Мая,както и за Миро Фитнеса.Тая майката на Тео-Светла се оказалаа голямааа к...а.Уж раздава все много морал,незнам си кооо,пък са ебе с онияяя.Милото пак ше полудей следващия епизод! :) :) :) :) Изобщооо велик сериал!!!

С кой се плющи майката на Тео ,че гледах Джаро и съм изпуснал? :lol:

С мен, с мен :)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 20 ное 2011 23:20

,,С кой се плющи майката на Тео ,че гледах Джаро и съм изпуснал? ,,

Ам с тоя,треньорааа на Таня и Милото,дето ся е в Сащ!Курвааа ла човек,мастияяя долнааа,ко да ти кажааа,пак са прайй на много голяма моралисткааа и т.н

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 ное 2011 23:33

Levskar_90 написа:
Pro-European написа:филмът е много добър, отличен!
сценарий на Любо Дилов, перфектна игра на Ваня Цветкова,
сериалът наистина е удоволствие да се гледа!

Леле човек от теб не съм очаквал такова мнение, по - принцип си много взискателен и хейтиш, щом на теб ти харесва :) Оценявам мнението ти 8-)

хубаво е да правиш разлика между това да си взискателен и да си хейтър. щото...нали ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 20 ное 2011 23:42

сериала е много добьр ! Отличен сценарии с много добра игра от повечето актьори.По принцип мразя да гледам сериали но което си е добро си е добро.Миналата седмица Ваня Цветкова беше в "Нека Говорят" и каза че снимат 2-ри сезон :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 ное 2011 11:31

dimachko написа:сериала е много добьр ! Отличен сценарии с много добра игра от повечето актьори.По принцип мразя да гледам сериали но което си е добро си е добро.Миналата седмица Ваня Цветкова беше в "Нека Говорят" и каза че снимат 2-ри сезон :)

Четем само хубави отзиви за сериала ще взема да го загледам и аз :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 ное 2011 14:24

8-)

Сериалът е хубав ! Играта на българските артисти е отлична !
И преди имахме добро българско кино, радвам се, че се е запазило такова. Вижда се, че артистите ни са много по-добри от турските и латиноамериканските. Впечатлен съм, но не съм изненадан.
Хубаво е, че отново се правят български сериали.
Има неща в "7 часа разлика" , които ме дразнят обаче, защото НЕ отговарят на действителността. Не съответстват с реалния живот. Кои са те ? Ето част от тях:
1. Турчин няма как да върти бизнес с арменка ! Визирам бай Юнал и Агито. Арменският геноцид извършен от турците просто е превърнал тези два народа във взаимно непоносими.
2. Дъщеря на генерал от Държавна сигурност нямаше навремето как да бъде женена за син на дисидент ! Семейство Стефанакови са просто художествена измислица в този сериал.
3. Офицерите от КГБ, какъвто е Распутин никога не говорят против Русия и против службите. В сериала имаше и такъв момент. За мен нереалистичен.
4. Украинците и руснаците са представени в сериала като мафиоти и тъпаци. Далеч от истината и твърде много русофобско.
5. Кристално чисти и честни прокурори като Иван Иванов дошли от провинцията и заели висши постове единствено поради професионални качества в реалността НЯМА ! Този образ е идеализиран.

Заслужава си да отбележим прекрасната игра на Калин Сърменов в ролята на Милото. Този труден за изиграване образ е представен фантастично от актьора.
Оценка за сериала 5+ по шестобалната. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 ное 2011 20:11

Страхотен сериал! Гледам го с интерес! Милото е уникален просто! Съгласявам се с Марми :) Милото ме разбива с тая негова мания към обувките! :lol:

Преди седмица "Господари на ефира" дадоха някой гафове във филма.... снощи и аз забелязах как докато Мая говореше по телефона зад нея един човек със шарена блуза мина около 5-6 пъти ту в едната, ту в другата посока :mrgreen:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 21 ное 2011 22:15

Филмът е хубав, показва как стават нещата у нас макар и не напълно. Лафовете на Милото са доста остроумни и смешни, а и да не забравяме че и интелигентен. Ще се радвам ако го дават ( сериала ) два пъти в седмицата та макар и по един час. Дано има много повече такива български филми по всички телевизии. А и друго което също е важно да се продават в чужбина.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 22 ное 2011 19:42

Това е първия БГ нов сериал който ми харесва.

Върни се в “Свободна зона”