Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Joni_ » 21 ное 2011 20:54

fen0212 написа:Тоя вратар Цветковски дебелия ли беше --тоя няма никаква физика за вратар ,но явно като се говори много и пише много за него ,целта е да бъде забелязан.Не мисля ,че с нас имаше кой знае какви 100% положения ,които да спасява.Стоян Колев е стабилен ,а и защо да не дадем шанс на Макенджиев --то без игра трудно се влиза в ритъм особено пък вратарите.Един опорен халф ,който да си партнира с П.Стоянов е необходим ,защото Тошко и Боби повече от това няма да дадат ,колкото и да се стараят.Съжалявам че взехме на пожар Крачунов --това момче играе все по-зле вместо да е обратното и един Енис Хайри е добър вариант , а и Апата се връща .В нападението сега чета че Зику е 99% сигурен за Китай -значи и там ни трябва голаджия.Общо взето другите постове ще зависят от това дали ще има продажби.За подсигуряване на десния бек в момента имаме само Грънчов ,което не е достатъчно.Трябва и за там да се помисли.

Съгласен съм с казаното от теб с една разлика, а тя е, че ние трябват 2 класни халфа.Знам, че ти си фен на Стоянов, но ако трябва да сме честни с него няма как да направим нещо сериозно в Европа, за Тошко и Галчев вече е ясно, че не стават и определено на отбора му трябват 2ма КЛАСНИ халфа които да дирижират играта и да имаме добър игрови облик, а Стоянов момчето има голяма желание и не лоши качества и определено може да свърши работа поне за първенството, но за нещо сериозно ...... не става .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 21 ное 2011 23:25

fen0212 написа:Тоя вратар Цветковски дебелия ли беше --тоя няма никаква физика за вратар ,но явно като се говори много и пише много за него ,целта е да бъде забелязан.Не мисля ,че с нас имаше кой знае какви 100% положения ,които да спасява.Стоян Колев е стабилен ,а и защо да не дадем шанс на Макенджиев --то без игра трудно се влиза в ритъм особено пък вратарите.Един опорен халф ,който да си партнира с П.Стоянов е необходим ,защото Тошко и Боби повече от това няма да дадат ,колкото и да се стараят.Съжалявам че взехме на пожар Крачунов --това момче играе все по-зле вместо да е обратното и един Енис Хайри е добър вариант , а и Апата се връща .В нападението сега чета че Зику е 99% сигурен за Китай -значи и там ни трябва голаджия.Общо взето другите постове ще зависят от това дали ще има продажби.За подсигуряване на десния бек в момента имаме само Грънчов ,което не е достатъчно.Трябва и за там да се помисли.

Извинявай за въпроса, ама ти ли си П. Стоянов и ако си ти, моля те иди си в Сливен, че си имаме достатъчно охлюви в отбора?!
За мен трябва да освободят[продажба] задължително:
Коце Стоянов-защото сее интриги в отбора и разваля атмосферата, а и е много хазартен играч, но основно заради интригите, и това, че се прави на шеф :o
Пепи Стоянов- по-бавен от костенурка и е гола вода в офанзивен план
Румен Трифонов- Наше момче е, ама му е трудно завиването, се едно гледам някой дядо как прави обрате в час пик със стария москвич, няма хидравлика момчето и леко да го притеснат и почва с грешните пасове, няма самочувствие.
Станко Йовчев- няма кво да кажа, само- :lol:
Спас Делев -стига толкова, изчерпа се, а и е .....
Дуци- много го харесвах като беше в Сливен, но е сръбска мастия и онази загуба от Славия е негова, и на синовете му в отбора :twisted:
..............................
Трябват ни 2ма центр. защитници
от бг само Хайри ми харесва
1 ляв бек- няма такъв бг
2ма опорни[единия да е по-висок, а другия -бърз] -Цветков от Литекс, ама надали
Дясно крило- от бг само Том ми харесва, ама и той е непостоянен
Вратар ако Мболи си тръгне. Другото си го имаме, да налагат Костов повече и това е!

п.п фен 0212 ти явно си цскар, ама да знаеш, че Грънчов е центр. защитник, а на десния бек освен Бандата имаме Дечев и Дюлгеров, който е преотстъпен на Монтана ;) а и Пепи Стоянов може да играе там :)

п.п. много ми харесва Георги Миланов от Литекс, но и него няма как да го вземем :(
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 22 ное 2011 08:00

Всеки си има мнение за някой играч ,аз моето го съставих и на база мненията на хора от другите форуми , които за разлика от теб ,смятат ,че на дефанзивния халф не му е работа да бяга ,а има други функции.Така че ,не съм казал ,че е меродавно .Само за Дечев бях забравил ,че е контузен и го обърках с Грънчов.А ти не знам защо си толкова настроен винаги срещу мненията ми като много често подобни изказват и други хора ,но по неизвестни за мен причини ,ти винаги реагираш срещу моите.Ако трябва да спра да пиша заради това ,кажи щом ще ти е по-добре.---това е към jermiun.Към послеписите ти ---Наистина Дуци може да е създал двете момчета ,но за да са в ЦСКА не той е причината и сега ми става ясно ,че явно ти не харесваш Дуци и от там всички ,които по някакъв начин са свързани с него.Аз пък не харесвах Милен ,че не пускаше момчета ,които щяха да покажат на терена ,че са по-добри от неговите протежета и затова харесвам и Петър ,и Якимов , и Слави Костов и Живец ,защото при Милен нямаха и нямаше да имат шанс ,въпреки издънките на големите му фаворити.За Румен също не мисля ,че е по-зле от Адемар ,но не зная дали забелязваше как бразилците във всички мачове играят само помежду си и това пречи на играта.Може би пък аз имам някакъв поглед върху играта ,който е подобен на новите треньори и който на теб явно ти липсва. А за загубата от Славия ,ако си спомняш най-голяма вина освен дузпата на Коста имаха Виданов и Крачунов ,а пък П.Стоянов отново не беше пуснат в игра --така че тезата за синовете нещо олеква.А да не говорим за яловото нападение тогава ,както и за неадекватните Тошко и Боби и май ще се окаже ,че целия отбор е бил в играта -така ли.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 ное 2011 10:57

Незабравяйте за Бекали,може пак да ни изненада приятно.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 22 ное 2011 11:41

фен 0212- Не съм аз човека, който може да ти забранява каквото и да било, още по-малко да пишеш тук :idea: Но сто процента от коментарите ти са за П. Стоянов и както сам призна, че той ти е приятел :idea:
Относно останалото, да , всеки си има свое виждане за нещата, аз много го харесвах Дуци в Сливен и сега не е по-лош като треньор, НО никой не може да ме Обеди, че не е в основата на смяната на Милен. За мача със Славия освен К Стоянов ,Крачунов,Виданов много брак имаше и в Т. Янчев и си мисля, че те играха курвачка на Милен по заповед отгоре. И сега да ти кажа нещо друго, както ти имаш приятел в отбора, така и аз имам добър познат, с който съм играл футбол :) Та попитай Пепито дали Коцето се е карал с Платини, дали след мача във Враца е крещял, че не иска повече да играе с Крачунов и то пред целия отбор, дали е скачал на бой на Бандата след смяната на Милен, защото бандата е казал, че тоя сръбски боклук няма да го тренира и Платини му е скочил ...........и че е просто едно селско леке.
Това за бразилците, че си подавали помежду си, ами като има мишки , които се крият по терена като- П. Стоянов, Трифонов......абе повечето Българи, с изключение на Бандата , К. Стоянов и Галчев, е нормално така да ти изглежда!

П.П Преди година и месец, преди Милен да стане треньор, писах в една тема тук, че АЗ искам за треньор Дуци или Гончаренко, но искам треньорът ни да е и Човек!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 22 ное 2011 12:25

За лекето и аз съм на същото мнение , ,но той и при Милен скачаше на тези ,с които не искаше да играе и именно Милен му вдигна акциите и заради него махна един според мен качествен централен защитник ,какъвто беше Акуаро.За другото няма какво де се Убеждаваме,защото според мен Дуци не можеше да има претенции за треньор пред вид липсата на лиценз ,а просто Милен не пожела - а пък няма право като работник -да му е спортно -технически директор ,който да го контролира.И ти не можеш да ме убедиш ,че не излязоха всички компромати срещу Дуци именно от Миленовите платени журналисти и поради това се отвратих от тоя човек.Не мисля ,че е толкова чист ,защото ,ако Дуци беше интриганта ,срещу Милен щеше да се плюе , а не срещу Дуци и защо не попиташ твоите познати защо само след първото и единствено влизане на Дуци в съблекалнята и след забележките му срещу някои момчета , веднага са започнали подхвърляния срещу него и пригласяне от Милен и настройвнето още на мига срещу Дуци на момчета ,които изобщо не го познават.Така че се позамисли и за това.Защо Милен ако не е толкова глупав, ще отхвърли предложението на Титан да е помощник на Пенев -защото ЕГОТО му е в пъти по-голямо от действителните му способности ,и си мислеше че сам ще се справи.Това че отхвърли помощ след като за всички специалисти беше ясно колко е бос все още ,му изяде главата. Той се обграждаше само от хора ,които му пляскаха и така и до днес не разбра къде сгреши ,щом и в последното си интервю пак намеси Дуци.Ако не беше Дуци ,Титан щяха да назначат друг ,но ако Милен беше чист ,нямаше да си отиде с подвита опашка ,а щеше да демонстрира несъгласие с ръководството ,а не до последно да се натиска .Между другото си мисля ,че Тошко играеше и за двете страни само и само да остане в отбора,първо срещу Дуци , защото той най-много искаше неговото отстраняване ,а после като е разбрал ,че няма да махнат Дуци е решил да играе за Титан.Така или иначе за мен играчите бяха тези ,които можеше да са потърпевши от идването на Дуци и именно те манипулираха момчетата в настроенията срещу него.Такива податливи като Платини станаха техни жертви.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 22 ное 2011 13:23

Ами хубаво, дай да те върна още по-назад във времето. Борисов призна, че отдавна се познава с дуци и че често са си говорили на тема футбол. След назначението на Дуци се почнаха едни пасквили от близките на титан медии[тема спорт] и започнаха едни ей такива статии
ЦСКА записа 6-а поредна победа. Червената България е в еуфория и усеща полъха на задаваща се на хоризонта 32-ра шампионска титла. Може и да стане. Но с тази игра ще е неимоверно трудно. Футболът, който червените показаха в Стара Загора, бе изключително слаб за отбор, който разполага с такива класни играчи. Армейците се бранеха като опълченци в последните 15 минути на мача срещу отбор, който имаше 5 поредни загуби. И отбор, който не знаеше как да атакува. Но въпреки това ЦСКА се бранеше. И за съвсем малко сам щеше да си тегли ножа. Заради страх. Голям страх. Фактът, че двама нападатели бяха сменени от двама защитници, означава само едно - ЦСКА се уплаши. Защо ли? В играта на отбора няма отборен почерк, няма агресия, няма нищо отработено. Тотален тактически хаос. Каза го и Цветан Йончев в интервю за "Тема Спорт". И е напълно прав. 6-те поредни победи са една голяма заблуда. Всичко зависи от някоя индивидуална проява на Мораес, Платини или Зику. Просто не можеш да допуснеш Берое да те надиграе. Дори и за 15 минути. След този мач е напълно ясно защо ЦСКА отпадна от Стяуа.
Изумителна е изключително слабата тактическа дисциплина в състава на червените. Дори много класни футболисти като Мораес и Платини се губят на фона на целия хаос в играта на ЦСКА. С подобно представяне армейците ще имат огромни проблеми в дербитата. Огромни. Ако вчера срещу ЦСКА бе Литекс или Лудогорец, загубата бе неизбежна. Неграмотността на червените при статични положения вече се превърна в тенденция. И в този мач отборът позволи да му създадат три положения от центрирания.
ЦСКА само може да се срамува от начина, по който игра през второто полувреме. Треперене срещу Локо Сф, треперене срещу Черноморец, треперене срещу Калиакра, треперене срещу Берое. Нещо много станаха треперенията. И то при положение че ЦСКА разполага с най-добрите футболисти. И това го признават всички. Играта обаче я няма.
а тук може да видиш и кога съм е публикувал тази статия и мнението ми под нея, особено послеписа cska/viewtopic.php?f=2&t=88393&st=0&sk=t&sd=a&start=420 ..........но не съм пророк, въпреки че така стана ;) просто ги усещам нещата, щото съм зверски отворен :lol:
ся за Милен, той няма близки до него медии, само Веско от гонг, другите, които пишеха за Дуци го правеха за да всяват допълнително напрежение, а това че Милен ги е настройвал[футболистите]срещу Дуци, еми представи си ти да си на негово място и да ти сложат за началник човек, който във всеки момент се гласи да те смени, ти как би реагирал :roll: ..............всичко е толкова ясно, заради дуци и титан ние загубихме от белите и откакто го назначиха започна спада в играта ни.
Тази година ще поредната загубена за клуба, защото не ми се мисли кви интриги ще започнат с началото на втория полусезон, само дано рогатите накрая да не са първи :idea:

п.п. а и що викаш Милен напуснал , а не останал помощник на Пенев, ми щото човека има достойнство, само ***** би останала или гъзолизач :oops: мишок-също

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 22 ное 2011 13:35

О.К. Спирам ,защото ще спорим безконечно и най-добре ще е да видим накрая на сезона какво ще стане.Но на изпроводяк --това ,което беше написано в статията за треперенето беше и мое мнение ,което пишех преди тази статия да се появи и даже бях доволен ,че има и други на моето мнение.Така че това за мен не беше компромат ,а истина ,която дори специалистите не отричаха и когато пак една друга статия написа ,че някои хора вкл. и Радуканов под футбол разбират само резултата ,отново бях на същото мнение.Затова и някои все още задават тоя въпрос --ама нали имаше победи -защо го смениха.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 22 ное 2011 13:36

"През всичките години Иво Иванов и Димитър Борисов управляват сбъркано. Вижте, че дори си го признават. В ЦСКА няма никаква организация и заради това отборът няма как да върви. Милен Радуканов бе уволнен по тъп и подъл начин. Така не се работи. Тъкмо когато отборът върви и всичко е наред, изведнъж ЦСКА започва да се самоизяжда. И не виждам за какво надграждане говорим. Не ме разбирайте погрешно. Димитър Пенев ми е дал много. Но когато веднъж си станал почетен президент, трябва да си такъв за цял живот. Шефовете на ЦСКА ще направят легендата Димитър Пенев за смях", продължи бившият ас на "червените".

Манчев добави, че след големи перипетии най-после си е получил дължимите пари от ЦСКА и се върна към прословутия мач с Миньор (Перник) преди 2 години, когато "армейците" загубиха с 0:3 на "Българска армия".

"Да, бях част от този срамен мач. Все пак той нямаше нищо общо с този, при който Славия би на "Армията" с 2:1 преди месец. Това беше един много странен мач. Когато паднахме с 0:3 от Миньор, те ни вкараха трите гола с три удара в нашата врата. Докато срещу Славия отборът беше жалък. "Белите" можеха да бият с 5-6 гола разлика. Но така е в ЦСКА. Когато отборът върви, веднага започва да се самоизяжда. Така беше при Любо Пенев, така беше и при Милен Радуканов, така ще е и за в бъдеще", заключи Манчев.
ето ти мнението и на Владо Манчев, който напълно ме подкрепя :)

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 22 ное 2011 13:37

fen0212 написа:О.К. Спирам ,защото ще спорим безконечно и най-добре ще е да видим накрая на сезона какво ще стане.Но на изпроводяк --това ,което беше написано в статията за треперенето беше и мое мнение ,което пишех преди тази статия да се появи и даже бях доволен ,че има и други на моето мнение.Така че това за мен не беше компромат ,а истина ,която дори специалистите не отричаха и когато пак една друга статия написа ,че някои хора вкл. и Радуканов под футбол разбират само резултата ,отново бях на същото мнение.Затова и някои все още задават тоя въпрос --ама нали имаше победи -защо го смениха.

Така ли, а сега същите пишат как ни се подобрила играта :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и ти си на тяхното мнение или?
Да добавя нещо в защита на Милен. Апата се контузи и се развали синхрона в защита, Марки си замина и оттам и в халфовата линия, което даде отражение на отбора като цяло, но съм сигурен, че щеше да се подобри играта, защото Милен показа , че може ;)

Върни се в “Архив”