fen0212 написа:Тоя вратар Цветковски дебелия ли беше --тоя няма никаква физика за вратар ,но явно като се говори много и пише много за него ,целта е да бъде забелязан.Не мисля ,че с нас имаше кой знае какви 100% положения ,които да спасява.Стоян Колев е стабилен ,а и защо да не дадем шанс на Макенджиев --то без игра трудно се влиза в ритъм особено пък вратарите.Един опорен халф ,който да си партнира с П.Стоянов е необходим ,защото Тошко и Боби повече от това няма да дадат ,колкото и да се стараят.Съжалявам че взехме на пожар Крачунов --това момче играе все по-зле вместо да е обратното и един Енис Хайри е добър вариант , а и Апата се връща .В нападението сега чета че Зику е 99% сигурен за Китай -значи и там ни трябва голаджия.Общо взето другите постове ще зависят от това дали ще има продажби.За подсигуряване на десния бек в момента имаме само Грънчов ,което не е достатъчно.Трябва и за там да се помисли.
Съгласен съм с казаното от теб с една разлика, а тя е, че ние трябват 2 класни халфа.Знам, че ти си фен на Стоянов, но ако трябва да сме честни с него няма как да направим нещо сериозно в Европа, за Тошко и Галчев вече е ясно, че не стават и определено на отбора му трябват 2ма КЛАСНИ халфа които да дирижират играта и да имаме добър игрови облик, а Стоянов момчето има голяма желание и не лоши качества и определено може да свърши работа поне за първенството, но за нещо сериозно ...... не става .