Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 00:04

ЦСКА-р написа:
Бях на мача, от страната на Офанзива се пя добре - от другата - не чак толкова. Но като цяло не беше зле. Пирото ми хареса! Добре се представихме, а най-радостното е, че напълнихме сектора отново! Не помня мач с Литекс, в който да не сме си пълнили сектора за гости! Уникално!!!

Значи не си бил на достатъчно гостувания.. 2007 сектора пак беш пълен, когато нахлуха също. А иначе това беше много добро гостуване, даже най-доброто за сезона. Само ще вметна , че за половината факли полицаите знаеха, от страна на Дучето. Но иначе за вкарване на факла наказанието е 1 год забрана за посещение на мач, което не е добре. Затова трябва да се внимава много.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 21 ное 2011 00:07

Red_Girl написа:
ЦСКА-р написа:
Бях на мача, от страната на Офанзива се пя добре - от другата - не чак толкова. Но като цяло не беше зле. Пирото ми хареса! Добре се представихме, а най-радостното е, че напълнихме сектора отново! Не помня мач с Литекс, в който да не сме си пълнили сектора за гости! Уникално!!!

Значи не си бил на достатъчно гостувания.. 2007 сектора пак беш пълен, когато нахлуха също. А иначе това беше много добро гостуване, даже най-доброто за сезона. Само ще вметна , че за половината факли полицаите знаеха, от страна на Дучето. Но иначе за вкарване на факла наказанието е 1 год забрана за посещение на мач, което не е добре. Затова трябва да се внимава много.

Май не прочете правилно ... написах "В който да не сме пълните сектора за гости"!! А не... пълнили :).
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 00:09

ЦСКА-р написа:
Red_Girl написа:
ЦСКА-р написа:

Май не прочете правилно ... написах "В който да не сме пълните сектора за гости"!! А не... пълнили :).

Офтопик:
Извинявам се. Моя грешка. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 21 ное 2011 00:10

Ше видим :). Аз не очаквам да сте нещо по различно от сега. ЦСКА е шампион, редете се както искате надолу :).
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 21 ное 2011 00:14

Днеска просто беше на ниво всичко.Само не знам защо отбора се изнесе с рейса от механата в Български извор, като ни видя 4 рейса фенове.Просто всичко се получи днес, много съм доволен.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 21 ное 2011 00:26

ЦСКА-р написа:Ше видим :). Аз не очаквам да сте нещо по различно от сега. ЦСКА е шампион, редете се както искате надолу :).

И на кой стадион ще играете в ШЛ?И какво ще играете,защото днес играхте ганкиното,а Кърпачев и те не знаеха какво тропаха.Може би джамбазкиното.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 ное 2011 01:22

onegavon написа:Синьо сърце коментирам ситуацията към момента.За мен имаме повече аргументи без да ви подценявам.Вие нямате кинти за селекция и само с добър треньор няма да стане.Голям плюс за вас е , че разкарахте Гонзо но той вече ви събра 4 загуби , което статистически е много и то срещу преки съперници.Биеме ли Лудогорец в последния кръг първенството е приключило за мен . Ти естествено може и да предполагаш друг развой , но поне се опитай да го обосновещ с някакви реални аргументи защото до тука не виждам нищо , което би ви довело до титлата освен добрия ви треньор.Той обаче не е достатъчен, много добре знаеш ,че трябват и дру ги неща .

Бе пич,харесваш ми-не си идиот, нито малоумен,гориш си за отбора както аз горях преди...ти искаш да сте шампиони-лошо няма!Нямате игра и идея какво да правите,и това е ясно на много хора!Днес можеше да загубите катастрофално-за щастие това не се случи,но резултатът не променя фактите!Пари няма никъде-ако не си светнат,виж Локо Сф...И в ЦСКА няма,и няма да има!
Няма нужда в случая от факти,по-скоро тепърва ще излизат нови проблеми!В Левски-нещо подобно,но там има един мустакат екземпляр,дето има много пари...За бг-реалито говоря,но пак са много пари!Когато имаш над 100 млн долара,имаш много пари,капиш?Дали ти се дават за някаква кауза,или не-отделен въпрос!А титаните ги нямат-това по точка финанси...
Явно разбираш от футбол,щом окачествяваш така новия тренер на сините...Наистина той не е достатъчен като фактор без селекция,но неговата селекция ще бъде факт!Казвам ти го като прост притежател на 60 акции,плюс една с право на глас...Левски няма да сдаде тази титла без бой докрай,и то с всички средства!
Никакъв развой не предполагам-ти си виждаш една ваша титла,ама без да питаш другите...Ч-ц де ги слагаш?Козът"КУПА" къде ще иде?Разград какво ще искат?Титла,Купа или ЛЕ?Ама Славия и локо Пд къде остават?
Я помисли малко...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 ное 2011 01:47

Слаб мач, и ако трябва да сме честни разликата между ЦСКА и Литекс бяха Зику, М'боли и това че Фортуна бе на наша страна. Мисля, че това беше най-важният ни мач за полусезона. Имаше голям риск при две загуби от Литекс и Лудогорец да изгубим шансове за титлата, но сега както и да завърши мача другият понеделник нищо няма да е решено. Все пак мача е на "Армията" и ТРЯБВА да го вземем! Дано отпусне малко този студ и да отидат повече хора на стадиона.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 ное 2011 07:07

С Пенев е така! А, в тази връзка, рано е да се говори за новия треньор на Левски. Да, човекът говори добре и е симпатичен, ама Пенев не говори добре и едва ли ще хареса на някого, ако го е виждал само на пресконференции, обаче от това не разбира по-малко от футбол.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 21 ное 2011 07:48

BOKA_PALRMO написа:такаааам- Литекс е АУТ от играта. А в следващия кръг идва най-забавното- самоубийствен хикс между ЦСКА и Лудогорец- зрелищно 1:1 за ЛЕВСКИ Другата събота, отварям буркана с туршийката, мятам свински пържоле да цвърчат у фурната, наливам си чаша отлежало Бургундско вино, запалвам си "Кохиба-та, и чекам да ми играят бацета-ЦСКА-Лудогорец....мааааалииии...к'ръваво дерби баце и 1:1 накрая А?...А?..К'во викаш-нищо ли?

ХА-ХА-ХА НАДАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Този мач може да свърши 1-ца или 2-ка, но в никакъв случай Х.
А ти си пийй и 200-годишно вино ако искаш, сложи си и една ГОВЕЖДА пържола във фурната да видиш как мучи, така както вие ще го правите в края на сезона :) :) :)

Върни се в “Архив”