onegavon написа:Синьо сърце коментирам ситуацията към момента.За мен имаме повече аргументи без да ви подценявам.Вие нямате кинти за селекция и само с добър треньор няма да стане.Голям плюс за вас е , че разкарахте Гонзо но той вече ви събра 4 загуби , което статистически е много и то срещу преки съперници.Биеме ли Лудогорец в последния кръг първенството е приключило за мен . Ти естествено може и да предполагаш друг развой , но поне се опитай да го обосновещ с някакви реални аргументи защото до тука не виждам нищо , което би ви довело до титлата освен добрия ви треньор.Той обаче не е достатъчен, много добре знаеш ,че трябват и дру ги неща .
Бе пич,харесваш ми-не си идиот, нито малоумен,гориш си за отбора както аз горях преди...ти искаш да сте шампиони-лошо няма!Нямате игра и идея какво да правите,и това е ясно на много хора!Днес можеше да загубите катастрофално-за щастие това не се случи,но резултатът не променя фактите!Пари няма никъде-ако не си светнат,виж Локо Сф...И в ЦСКА няма,и няма да има!
Няма нужда в случая от факти,по-скоро тепърва ще излизат нови проблеми!В Левски-нещо подобно,но там има един мустакат екземпляр,дето има много пари...За бг-реалито говоря,но пак са много пари!Когато имаш над 100 млн долара,имаш много пари,капиш?Дали ти се дават за някаква кауза,или не-отделен въпрос!А титаните ги нямат-това по точка финанси...
Явно разбираш от футбол,щом окачествяваш така новия тренер на сините...Наистина той не е достатъчен като фактор без селекция,но неговата селекция ще бъде факт!Казвам ти го като прост притежател на 60 акции,плюс една с право на глас...Левски няма да сдаде тази титла без бой докрай,и то с всички средства!
Никакъв развой не предполагам-ти си виждаш една ваша титла,ама без да питаш другите...Ч-ц де ги слагаш?Козът"КУПА" къде ще иде?Разград какво ще искат?Титла,Купа или ЛЕ?Ама Славия и локо Пд къде остават?
Я помисли малко...