Тони Паркър няма да играе в София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тони Паркър няма да играе в София
Голямо надъхване беше и накрая кво стана
Честито на всички които са си взели билет само заради него.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- OldTrafford
- Контакти:
Честито и на мен 
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
PIMP написа:Голямо надъхване беше и накрая кво станаЧестито на всички които са си взели билет само заради него.
Колега кефиш се ама и ти не знаеш на какво се кефиш ми се струва. Е какво може да стане накрая според теб? Ще си отидат хората и пак ще гледат качествен баскетбол, ами ти? Ти ще си останеш с елементарния хумор и това е...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
PIMP написа:Голямо надъхване беше и накрая кво станаЧестито на всички които са си взели билет само заради него.
Честито и от мен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:PIMP написа:Голямо надъхване беше и накрая кво станаЧестито на всички които са си взели билет само заради него.
Честито и от мен.Преди няколко часа един приятел, който има свободен билет, ми предложи да отида "да гледам Тони Паркър".
![]()
Добре, че му отказах.
![]()
![]()
Ще съжеляваш, Въздушният също идва.
Е*ати логиката , заклевам се. Значи аз няма да отида в новата зала , да си направя кефа, да подкрепя шампиона на България, да гледам хубав баскет, а ще ходя да гледам Тони Паркър (при все, че е голям баскетболист)...
Само Левски!
Сега за тези , които са се прецакали така с билети , да пуснат една утешителна награда. Бившата му Ева Лонгория да отиде на мача и да им направи по една ... 
- Federer91
- Контакти:
За всички хейтъри ще кажа,че в мача дори и без Тони Паркър ще има много по-качествени спортни моменти отколкото в БГ футбола за дълги месеци напред. Всички,които все пак са дали 5 лева само заради Паркър, нека да не се разочароват,защото качеството съм убеден,че ще е изключително високо и няма да има разочаровани след края му,дори и да паднем,в което няма нищо сензационно.
Federer91 написа:За всички хейтъри ще кажа,че в мача дори и без Тони Паркър ще има много по-качествени спортни моменти отколкото в БГ футбола за дълги месеци напред. Всички,които все пак са дали 5 лева само заради Паркър, нека да не се разочароват,защото качеството съм убеден,че ще е изключително високо и няма да има разочаровани след края му,дори и да паднем,в което няма нищо сензационно.
Това е истината колега, жалко, че повечето "коментатори" тук не виждат нещата както ти!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Не говорим за хейтърство, ами за цялата политика на рекламиране на мача. Хайде, не се правете на интересни, ами вижте точно около кого се гради рекламата за този мач. Също така е много ясно, че именно Тони щеше да напълни залата.
Затова и ми беше интимния въпрос, дали наистина чак сега медиите разбират, че Паркър няма да идва в София. Дали по леко подмолен начин не са си замълчали, за да може колкото се може повече фенове да си вземат билети. И го разкриват в неделя, и то вечерта, ден преди Асвел да дойдат в България.
Затова и ми беше интимния въпрос, дали наистина чак сега медиите разбират, че Паркър няма да идва в София. Дали по леко подмолен начин не са си замълчали, за да може колкото се може повече фенове да си вземат билети. И го разкриват в неделя, и то вечерта, ден преди Асвел да дойдат в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!