Тони Паркър няма да играе в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Тони Паркър няма да играе в София

Мнениеот PIMP » 20 ное 2011 22:16

Голямо надъхване беше и накрая кво стана :lol: Честито на всички които са си взели билет само заради него.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 20 ное 2011 22:26

Честито и на мен 8-)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 ное 2011 22:42

PIMP написа:Голямо надъхване беше и накрая кво стана :lol: Честито на всички които са си взели билет само заради него.

Колега кефиш се ама и ти не знаеш на какво се кефиш ми се струва. Е какво може да стане накрая според теб? Ще си отидат хората и пак ще гледат качествен баскетбол, ами ти? Ти ще си останеш с елементарния хумор и това е... :shock:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 ное 2011 22:47

PIMP написа:Голямо надъхване беше и накрая кво стана :lol: Честито на всички които са си взели билет само заради него.

Честито и от мен. :mrgreen: Преди няколко часа един приятел, който има свободен билет, ми предложи да отида "да гледам Тони Паркър". :lol: :lol: Добре, че му отказах. :mrgreen: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 20 ное 2011 22:50

Tommi написа:

Честито и от мен. :mrgreen: Преди няколко часа един приятел, който има свободен билет, ми предложи да отида "да гледам Тони Паркър". :lol: :lol: Добре, че му отказах. :mrgreen: :lol: :lol:

Ще съжеляваш, Въздушният също идва.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 ное 2011 22:51

Е*ати логиката , заклевам се. Значи аз няма да отида в новата зала , да си направя кефа, да подкрепя шампиона на България, да гледам хубав баскет, а ще ходя да гледам Тони Паркър (при все, че е голям баскетболист)...
Само Левски!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 20 ное 2011 22:53

Сега за тези , които са се прецакали така с билети , да пуснат една утешителна награда. Бившата му Ева Лонгория да отиде на мача и да им направи по една ... :mrgreen:

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 20 ное 2011 23:00

За всички хейтъри ще кажа,че в мача дори и без Тони Паркър ще има много по-качествени спортни моменти отколкото в БГ футбола за дълги месеци напред. Всички,които все пак са дали 5 лева само заради Паркър, нека да не се разочароват,защото качеството съм убеден,че ще е изключително високо и няма да има разочаровани след края му,дори и да паднем,в което няма нищо сензационно.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 ное 2011 23:05

Federer91 написа:За всички хейтъри ще кажа,че в мача дори и без Тони Паркър ще има много по-качествени спортни моменти отколкото в БГ футбола за дълги месеци напред. Всички,които все пак са дали 5 лева само заради Паркър, нека да не се разочароват,защото качеството съм убеден,че ще е изключително високо и няма да има разочаровани след края му,дори и да паднем,в което няма нищо сензационно.

Това е истината колега, жалко, че повечето "коментатори" тук не виждат нещата както ти!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 ное 2011 23:21

Не говорим за хейтърство, ами за цялата политика на рекламиране на мача. Хайде, не се правете на интересни, ами вижте точно около кого се гради рекламата за този мач. Също така е много ясно, че именно Тони щеше да напълни залата.
Затова и ми беше интимния въпрос, дали наистина чак сега медиите разбират, че Паркър няма да идва в София. Дали по леко подмолен начин не са си замълчали, за да може колкото се може повече фенове да си вземат билети. И го разкриват в неделя, и то вечерта, ден преди Асвел да дойдат в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Баскетбол”