Проектът Арена Футбол - подигравка с българския фен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Проектът Арена Футбол - подигравка с българския фен

Мнениеот PFC Litex » 19 ное 2011 16:29

Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Мач който се излъчва по Диема мога да го намеря по още 20 канала, но мач от "А" група изборът ми е само един.
В момента говорим за продукт с обществено значение, а не за поредната сергия на която се продават домати и ако няма да отида на друга.

Ето след малко почва Левски - Видима и по вина на ТВ7 пропусне 2/3 от мача, за ТВ7 не плащаме допълнително и не трябва да реагираме ли ако има постоянни проблеми?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2011 16:41

PFC Litex написа:Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Мач който се излъчва по Диема мога да го намеря по още 20 канала, но мач от "А" група изборът ми е само един.
В момента говорим за продукт с обществено значение, а не за поредната сергия на която се продават домати и ако няма да отида на друга.

Ето след малко почва Левски - Видима и по вина на ТВ7 пропусне 2/3 от мача, за ТВ7 не плащаме допълнително и не трябва да реагираме ли ако има постоянни проблеми?

Това е по силите на "Арена футбол" и това предлагат. В началото на сезона нямаше много желаещи да излъчват мачовете, за да се избере по-добра алтернатива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 ное 2011 17:16

PFC Litex написа:Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?

Имаш избор - палиш колата и отиваш на стадиона! Така 90 минути няма да ти прекъсва. Имаш и втори избор - след като другите са некадърници, а ти си кадърен - вадиш парите, пускаш безплатен стрийм (+ архив) на всички мачове и убиваш "подигравката с българския фен".

Само дето българите сме кадърни само да плюем, та надали ще го направиш ти (или някой друг от мрънкалниците) по-добрия безплатен стрийм...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 ное 2011 17:33

Viktor4o_Rs написа:Направо съм бесен, втори пореден мач на Славия не мога да гледам по Интернет заради некадърниците от сайта на Крум Савов livesport. :evil: :evil: :evil: Освен че Интернет връзката е кошмарна и мачовете непрекъснато насичат и спират, коментаторите са пълни олигофрени, няма повторения, въобще нямам думи за тези некадърници от така широко рекламирания проект Арена Футбол :evil: :evil: :evil: Просто от любопитство пробвах да пусна и Черно море - Светкавица, също не става ...

Чакай, ти не беше ли онзи дето само преди няколко дни плюеше по Ловеч, че не сме ходили на мачове? Май и ти си поредният ТВ фен... Нали в София живееш- ей го къде ти е Монтана, палиш колата и отиваш както каза и пича над мен. Ако нямаш пари за гориво или кола- записваш се с екскурзията на феновете на Славия.
Но как така ще отидеш ти до Монтана, нали после ще изпуснеш да си направиш душевна ч*кия на любимите си шваби на Байерн-Борусия. Голям форумен разбирач си и ти, палячо! Точно той тръгнал иначе да ми коментира посещаемост на мачовете в България и да има претенции...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 ное 2011 17:36

Аз гледах Монтана - Славия последните 20 минути и не си изпуснал много...явно чичо Венци е играл Еврофутбол, та съдията така се подигра с домакините.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 ное 2011 17:37

veseo написа:

Имаш избор - палиш колата и отиваш на стадиона! Така 90 минути няма да ти прекъсва. Имаш и втори избор - след като другите са некадърници, а ти си кадърен - вадиш парите, пускаш безплатен стрийм (+ архив) на всички мачове и убиваш "подигравката с българския фен".

Само дето българите сме кадърни само да плюем, та надали ще го направиш ти (или някой друг от мрънкалниците) по-добрия безплатен стрийм...

Съжалявам, но говориш глупости ;) Щом нещо ти се предлага, ти като клиент си прав да изискваш качествено обслужване. По твоята логика айде и националните телевизии постоянно да прекъсват (не че не става де :lol: :lol: :lol: ) щото са безплатни. А това за ходенето на стадиона е прекалено банален аргумент, значи примерно човек от Варна да е длъжен да ходи в София, само защото тези са некадърници ... Не знам на кой отбор си фен, но ще ми е интересно дали ще мислиш така, ако нямаш възможност да идеш на мач на тима си, а линкът ти насича на всеки 5 секунди :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 ное 2011 17:42

Blagoy написа:
Viktor4o_Rs написа:Направо съм бесен, втори пореден мач на Славия не мога да гледам по Интернет заради некадърниците от сайта на Крум Савов livesport. :evil: Освен че Интернет връзката е кошмарна и мачовете непрекъснато насичат и спират, коментаторите са пълни олигофрени, няма повторения, въобще нямам думи за тези некадърници от така широко рекламирания проект Арена Футбол :evil: :evil: :evil: Просто от любопитство пробвах да пусна и Черно море - Светкавица, също не става ...

Чакай, ти не беше ли онзи дето само преди няколко дни плюеше по Ловеч, че не сме ходили на мачове? Май и ти си поредният ТВ фен... Нали в София живееш- ей го къде ти е Монтана, палиш колата и отиваш както каза и пича над мен. Ако нямаш пари за гориво или кола- записваш се с екскурзията на феновете на Славия.
Но как така ще отидеш ти до Монтана, нали после ще изпуснеш да си направиш душевна ч*кия на любимите си шваби на Байерн-Борусия. Голям форумен разбирач си и ти, палячо! Точно той тръгнал иначе да ми коментира посещаемост на мачовете в България и да има претенции...

Виждам, че още ти държи влажно :lol: :lol: :lol: Тук не става въпрос за мен лично, а за цялостното некадърно изпълнение на този проект. Аз на кои мачове съм ходил и какъв фен съм си е моя работа, това не променя факта, че на младежите имаше обидно малко публика. И не знам колко нагъл трябва да си, за да ми държиш сметка на мен, че не съм отишъл на гостуване, когато вие не ходите на мач в своя си град на вашия стадион със СВОБОДЕН ВХОД. :mrgreen: Казах ти да спреш с бесните си селски комплекси, но не разбираш от дума :lol: Пожелавам ти и на теб да не можеш да гледаш любимия си тим на гостуване, на което не си имал възможност да идеш 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 ное 2011 17:51

Ти за мен не се притеснявай, аз този сезон не съм пропуснал нито един мач на своя отбор (става въпрос за присъствие на стадиона)- нито домакинство, нито гостуване. Аз нека съм селянин, а ти- големият "гражданин и европеец" от невероятно европейския и напредничав град Русе, си остани ТВ фен, кибичещ пред телевизора/компютъра и рефрешващ лайв-стрийминги. Със здраве! ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 ное 2011 18:08

Blagoy написа:Ти за мен не се притеснявай, аз този сезон не съм пропуснал нито един мач на своя отбор (става въпрос за присъствие на стадиона)- нито домакинство, нито гостуване. Аз нека съм селянин, а ти- големият "гражданин и европеец" от невероятно европейския и напредничав град Русе, си остани ТВ фен, кибичещ пред телевизора/компютъра и рефрешващ лайв-стрийминги. Със здраве! ;)

Виж какво, нямам желание да се карам с никой. Браво, че не си пропуснал мач на отбора си, това наистина е похвално. Наричам те така заради откровените ти заяждания с мен, само защото казах, че е имало малко публика на мача на младежите - което е факт. Нямам нищо негативно против теб или градът ти, напротив, познавам едно много готино пиче от Ловеч :mrgreen: Спомни си как ти пишеше името на моя град и кой започна да атакува с обиди и в тази тема, която е за нещо съвсем друго. Аз не се правя на голям фен и не ми е някаква фикс-идея да се доказвам като такъв, ходил съм на гостувания и с преспиване, но просто през този сезон нямам толкова много свободно време, а и често пътувам в посока София-Русе и обратно през уикендите. Теб щом ти харесва това качество на този продукт - ОК, но на мен като потребител не ми харесва и си казах мнението. Дали съм ТВ фен или не, позволи ми сам да преценявам кога и къде да гледам футбол, имам 18 ;) Мисля, че се разбрахме и не е нужно да спамим повече, не ми е проблем да ти се извиня, ако си се почувствал засегнат, така че и ти си остани със здраве :) И успех на Литекс утре, ще викам за вас :!:
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 ное 2011 18:28

Не съм доволен от качеството на предаванията. В някоя от другите теми беше станало въпрос и бях написал, че са изключително неадекватни. Това, което имах предвид е, че имаш и алтернатива- да отидеш на стадиона, а не да се пениш във форума. Както и да е, и аз нямам желание да споря, остани със здраве!

Върни се в “Футбол - България”