Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Мач който се излъчва по Диема мога да го намеря по още 20 канала, но мач от "А" група изборът ми е само един.
В момента говорим за продукт с обществено значение, а не за поредната сергия на която се продават домати и ако няма да отида на друга.
Ето след малко почва Левски - Видима и по вина на ТВ7 пропусне 2/3 от мача, за ТВ7 не плащаме допълнително и не трябва да реагираме ли ако има постоянни проблеми?
Проектът Арена Футбол - подигравка с българския фен
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Проектът Арена Футбол - подигравка с българския фен
PFC Litex написа:Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Мач който се излъчва по Диема мога да го намеря по още 20 канала, но мач от "А" група изборът ми е само един.
В момента говорим за продукт с обществено значение, а не за поредната сергия на която се продават домати и ако няма да отида на друга.
Ето след малко почва Левски - Видима и по вина на ТВ7 пропусне 2/3 от мача, за ТВ7 не плащаме допълнително и не трябва да реагираме ли ако има постоянни проблеми?
Това е по силите на "Арена футбол" и това предлагат. В началото на сезона нямаше много желаещи да излъчват мачовете, за да се избере по-добра алтернатива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
PFC Litex написа:Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Имаш избор - палиш колата и отиваш на стадиона! Така 90 минути няма да ти прекъсва. Имаш и втори избор - след като другите са некадърници, а ти си кадърен - вадиш парите, пускаш безплатен стрийм (+ архив) на всички мачове и убиваш "подигравката с българския фен".
Само дето българите сме кадърни само да плюем, та надали ще го направиш ти (или някой друг от мрънкалниците) по-добрия безплатен стрийм...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Viktor4o_Rs написа:Направо съм бесен, втори пореден мач на Славия не мога да гледам по Интернет заради некадърниците от сайта на Крум Савов livesport.![]()
![]()
Освен че Интернет връзката е кошмарна и мачовете непрекъснато насичат и спират, коментаторите са пълни олигофрени, няма повторения, въобще нямам думи за тези некадърници от така широко рекламирания проект Арена Футбол
![]()
![]()
Просто от любопитство пробвах да пусна и Черно море - Светкавица, също не става ...
Чакай, ти не беше ли онзи дето само преди няколко дни плюеше по Ловеч, че не сме ходили на мачове? Май и ти си поредният ТВ фен... Нали в София живееш- ей го къде ти е Монтана, палиш колата и отиваш както каза и пича над мен. Ако нямаш пари за гориво или кола- записваш се с екскурзията на феновете на Славия.
Но как така ще отидеш ти до Монтана, нали после ще изпуснеш да си направиш душевна ч*кия на любимите си шваби на Байерн-Борусия. Голям форумен разбирач си и ти, палячо! Точно той тръгнал иначе да ми коментира посещаемост на мачовете в България и да има претенции...
[center]
[/center]
[/center]- Червени_шампиони
- Контакти:
Аз гледах Монтана - Славия последните 20 минути и не си изпуснал много...явно чичо Венци е играл Еврофутбол, та съдията така се подигра с домакините.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
veseo написа:PFC Litex написа:Томи правиш ли разлика, че аз искам да гледам български футбол, а не чужд?
Имаш избор - палиш колата и отиваш на стадиона! Така 90 минути няма да ти прекъсва. Имаш и втори избор - след като другите са некадърници, а ти си кадърен - вадиш парите, пускаш безплатен стрийм (+ архив) на всички мачове и убиваш "подигравката с българския фен".
Само дето българите сме кадърни само да плюем, та надали ще го направиш ти (или някой друг от мрънкалниците) по-добрия безплатен стрийм...
Съжалявам, но говориш глупости

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Blagoy написа:Viktor4o_Rs написа:Направо съм бесен, втори пореден мач на Славия не мога да гледам по Интернет заради некадърниците от сайта на Крум Савов livesport.Освен че Интернет връзката е кошмарна и мачовете непрекъснато насичат и спират, коментаторите са пълни олигофрени, няма повторения, въобще нямам думи за тези некадърници от така широко рекламирания проект Арена Футбол
![]()
![]()
Просто от любопитство пробвах да пусна и Черно море - Светкавица, също не става ...
Чакай, ти не беше ли онзи дето само преди няколко дни плюеше по Ловеч, че не сме ходили на мачове? Май и ти си поредният ТВ фен... Нали в София живееш- ей го къде ти е Монтана, палиш колата и отиваш както каза и пича над мен. Ако нямаш пари за гориво или кола- записваш се с екскурзията на феновете на Славия.
Но как така ще отидеш ти до Монтана, нали после ще изпуснеш да си направиш душевна ч*кия на любимите си шваби на Байерн-Борусия. Голям форумен разбирач си и ти, палячо! Точно той тръгнал иначе да ми коментира посещаемост на мачовете в България и да има претенции...
Виждам, че още ти държи влажно

Ти за мен не се притеснявай, аз този сезон не съм пропуснал нито един мач на своя отбор (става въпрос за присъствие на стадиона)- нито домакинство, нито гостуване. Аз нека съм селянин, а ти- големият "гражданин и европеец" от невероятно европейския и напредничав град Русе, си остани ТВ фен, кибичещ пред телевизора/компютъра и рефрешващ лайв-стрийминги. Със здраве! 
[center]
[/center]
[/center]- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Blagoy написа:Ти за мен не се притеснявай, аз този сезон не съм пропуснал нито един мач на своя отбор (става въпрос за присъствие на стадиона)- нито домакинство, нито гостуване. Аз нека съм селянин, а ти- големият "гражданин и европеец" от невероятно европейския и напредничав град Русе, си остани ТВ фен, кибичещ пред телевизора/компютъра и рефрешващ лайв-стрийминги. Със здраве!
Виж какво, нямам желание да се карам с никой. Браво, че не си пропуснал мач на отбора си, това наистина е похвално. Наричам те така заради откровените ти заяждания с мен, само защото казах, че е имало малко публика на мача на младежите - което е факт. Нямам нищо негативно против теб или градът ти, напротив, познавам едно много готино пиче от Ловеч

Не съм доволен от качеството на предаванията. В някоя от другите теми беше станало въпрос и бях написал, че са изключително неадекватни. Това, което имах предвид е, че имаш и алтернатива- да отидеш на стадиона, а не да се пениш във форума. Както и да е, и аз нямам желание да споря, остани със здраве!
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Футбол - България”