Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оставете отбора и треньора на мира!
Да допълня Бистрон титуляр...Тибиракнин 5 мача ми играе пълна дупка...Но прав си чули сме от някъде че си реди грешно състава... Ако искаш да ти кажа и няколко конкретни мача как изглеждахме (с Беласица в София ако помниш пред 300 фена как играха и се били сдухали че са им подвиквали...Локо софия в Надежда, много дълга поредица други мачове ) Но ние критиците не разбираме не ходим на мачове
bigbonusprize написа:svence написа:Имам въпрос към тези които викаха "оставка" ''к__во Велев", след като недоволстват от него, защо в последните 5 мача спряха да викат тези неща, защо махнахте транспарантите против него. Ми продължете така срещу Санта Хулия и в следващите 5 мача и съм 99 % сигурен, че Велев ще бъде сменен. Надявам се да сте ме разбрали правилно за това което искам да кажа.
Ти луд ли си? И това остана да го псуваме в най-важните ни мачове... Не мисли като дебил...
Този мой въпрос е към тези които мрънкат срещу Велев. Доколкото съм чел, ти не си за смяната му. Искам смислен отговор от тях

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Enravota написа:Тактиката не е просто да кажеш какво трябва да правят а да им покажеш КАК...
Положенията от типа Зе , Ники не се вкараха не защото нямаме нападател...бяха си лични пропуски
Кога Черно море в София са имали толкова положения на Герена било то и в контрола?
Определено не съм го чул то някъде това за грешното редене...да ти припомня за Жо в Борисов кога го пусна...
Да ти напомня за Тасевски докато го сложи на правилното място...да продължим с отношението му към Гаджев докато се усети че той трябва да е титуляр...да ти припомня колко шанс даде на някои футболисти и колко даде на Христов...а връщането на Зе като бек не е да му сепсти тичането а защото е малоумен. така ли се обръща мач...ама ти си бил до магазина
защо по дяволите му е да обръща мач?!

САМО ЛЕВСКИ
- delqnski47
- Контакти:
Re: Защо Наско Сираков отказа?
bluehooligan написа:Просто нямям думи да опиша разочарованието ми от отказа на Наско да се върне начело на Левски! Незнам защо Батков тръбеше наляво и надясно, че е говорил с него постоянно за всичко ставащто в любимият отбор но и реакцията на Сираков ми се струва малко странна и остра! Моля дайте си мнението...за мен Левски винаги е бил по-добре с Наско Сираков начело.
Защото трансферната ви политика е куха!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Не ми е работа да пиша по тази тема, обаче Наско е прав. Аз не го виждам огбора с Гонзо, Йовов, Топчо... Бардон не съм го гледал, ама нали дойде, щото в Кипър не му плащали, сещам се колко е бил добър. Преди 1 месец Макриев беше най-великия и като каза, че иска заплата, за да играе в Левски, стана пълен боклук. Сега с Наско е същата история, а какво трябваше да направи човекът? Да излъже, че отборът е много добър и да дойде да обере псувните, щото като стане издънката ще ви трябва някой виновен?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
delqnski47 написа:bluehooligan написа:Просто нямям думи да опиша разочарованието ми от отказа на Наско да се върне начело на Левски! Незнам защо Батков тръбеше наляво и надясно, че е говорил с него постоянно за всичко ставащто в любимият отбор но и реакцията на Сираков ми се струва малко странна и остра! Моля дайте си мнението...за мен Левски винаги е бил по-добре с Наско Сираков начело.
Защото трансферната ви политика е куха!
Tи си гледай вашата политика..Или какво? Най-после победихте и сега си горд?

110 години любов!
защо написа:Не ми е работа да пиша по тази тема, обаче Наско е прав. Аз не го виждам огбора с Гонзо, Йовов, Топчо... Бардон не съм го гледал, ама нали дойде, щото в Кипър не му плащали, сещам се колко е бил добър. Преди 1 месец Макриев беше най-великия и като каза, че иска заплата, за да играе в Левски, стана пълен боклук. Сега с Наско е същата история, а какво трябваше да направи човекът? Да излъже, че отборът е много добър и да дойде да обере псувните, щото като стане издънката ще ви трябва някой виновен?
Ще ме извиниш но и за Макриев и за Наско мненията във форума са били доста нееднозначни.
И 2-ро..Вече има 10 теми за Наско,бе да му се невиди.
Защо отказал? - Ми питай го. Аз съм един от доволните,че отказа
110 години любов!
Причината не е селекцията а треньора Велев ! Левски за първи път в своята историята а може би и в световния футбол стана шампион БЕЗ ТРЕНЬОР !!!!
-
- Контакти:
ама че изводи се правят от една контрола
я по-добре да си върнат ВИли ВУцов който искаше да гони Зе който доведе Давид Бастун и какви ли не още поразии свърши айде моля ви се
я по-добре да си върнат ВИли ВУцов който искаше да гони Зе който доведе Давид Бастун и какви ли не още поразии свърши айде моля ви се
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
anakin написа:най-класния нападател в А група хАХХАХАХХАхаХахХАХАХахахАХАХАХахаАХХАХАХахахАХАХАХАХАХАахахАХАХАХАХАХАХА .. да се смеем или да плачем... моля те,драги Велик Фен на Левски,къде ги видя само тия 2 пропуска![]()
![]()
Че те само вчера бяха 2 бе.Цял сезон 4 гола на Беласица и 1 на ЦСКА (което е единственото ,с което се запомни) велик нападател,моля ти се.Гонзо е велик нападател,Емо Ангелов е велик нападател дори и Йовов е велик нападател ( за Левски,въпреки всички пропуски),но Жоро Христов-не е,той е бившият голмайстор на А група,дошъл от Ботев и не успял в Левски.
Напълно съм съгласен с теб!