Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот Enravota » 08 юли 2009 13:22

Да допълня Бистрон титуляр...Тибиракнин 5 мача ми играе пълна дупка...Но прав си чули сме от някъде че си реди грешно състава... Ако искаш да ти кажа и няколко конкретни мача как изглеждахме (с Беласица в София ако помниш пред 300 фена как играха и се били сдухали че са им подвиквали...Локо софия в Надежда, много дълга поредица други мачове ) Но ние критиците не разбираме не ходим на мачове

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юли 2009 13:22

bigbonusprize написа:
svence написа:Имам въпрос към тези които викаха "оставка" ''к__во Велев", след като недоволстват от него, защо в последните 5 мача спряха да викат тези неща, защо махнахте транспарантите против него. Ми продължете така срещу Санта Хулия и в следващите 5 мача и съм 99 % сигурен, че Велев ще бъде сменен. Надявам се да сте ме разбрали правилно за това което искам да кажа.

Ти луд ли си? И това остана да го псуваме в най-важните ни мачове... Не мисли като дебил...

Този мой въпрос е към тези които мрънкат срещу Велев. Доколкото съм чел, ти не си за смяната му. Искам смислен отговор от тях ;)
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 08 юли 2009 13:31

Enravota написа:Тактиката не е просто да кажеш какво трябва да правят а да им покажеш КАК...
Положенията от типа Зе , Ники не се вкараха не защото нямаме нападател...бяха си лични пропуски
Кога Черно море в София са имали толкова положения на Герена било то и в контрола?
Определено не съм го чул то някъде това за грешното редене...да ти припомня за Жо в Борисов кога го пусна...
Да ти напомня за Тасевски докато го сложи на правилното място...да продължим с отношението му към Гаджев докато се усети че той трябва да е титуляр...да ти припомня колко шанс даде на някои футболисти и колко даде на Христов...а връщането на Зе като бек не е да му сепсти тичането а защото е малоумен. така ли се обръща мач...ама ти си бил до магазина

защо по дяволите му е да обръща мач?! :) :) :) :) :) И на кой футболисти даде шанс,преди христов... христов получи достатъчно шансове и не вкара нито 1 гол.опс.. вкара 4 на Беласица.. Кой сега е номер 1? Жоро Христов е номер 1 :!: И какво от това,че му е трябвало време,за да нареди състава правилно.Гледам,че пишеш "докато го сложи на правилното място"--> ,че го е сложил на правилното място,нали? "докато се усети,че трябва да е титуляр"--> пак се е усетил.И сега какво остана,че единствената грешка в състава вчера е,че е върнал Зе като бек в контрола.Мдааа ВЕЛЕВ Вън.ВЕЛЕВ ВЪН,върна Зе бек! :o :o :o :o каква тактическа грешка,вместо да обръща мача на живот и смърт,той се подгра с Левски,и цялата му публика.Велев вън!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот delqnski47 » 08 юли 2009 13:33

bluehooligan написа:Просто нямям думи да опиша разочарованието ми от отказа на Наско да се върне начело на Левски! Незнам защо Батков тръбеше наляво и надясно, че е говорил с него постоянно за всичко ставащто в любимият отбор но и реакцията на Сираков ми се струва малко странна и остра! Моля дайте си мнението...за мен Левски винаги е бил по-добре с Наско Сираков начело.

Защото трансферната ви политика е куха!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 юли 2009 13:35

Не ми е работа да пиша по тази тема, обаче Наско е прав. Аз не го виждам огбора с Гонзо, Йовов, Топчо... Бардон не съм го гледал, ама нали дойде, щото в Кипър не му плащали, сещам се колко е бил добър. Преди 1 месец Макриев беше най-великия и като каза, че иска заплата, за да играе в Левски, стана пълен боклук. Сега с Наско е същата история, а какво трябваше да направи човекът? Да излъже, че отборът е много добър и да дойде да обере псувните, щото като стане издънката ще ви трябва някой виновен?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2009 13:49

delqnski47 написа:
bluehooligan написа:Просто нямям думи да опиша разочарованието ми от отказа на Наско да се върне начело на Левски! Незнам защо Батков тръбеше наляво и надясно, че е говорил с него постоянно за всичко ставащто в любимият отбор но и реакцията на Сираков ми се струва малко странна и остра! Моля дайте си мнението...за мен Левски винаги е бил по-добре с Наско Сираков начело.

Защото трансферната ви политика е куха!

Tи си гледай вашата политика..Или какво? Най-после победихте и сега си горд? :lol: Вижте се,бе :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2009 13:52

защо написа:Не ми е работа да пиша по тази тема, обаче Наско е прав. Аз не го виждам огбора с Гонзо, Йовов, Топчо... Бардон не съм го гледал, ама нали дойде, щото в Кипър не му плащали, сещам се колко е бил добър. Преди 1 месец Макриев беше най-великия и като каза, че иска заплата, за да играе в Левски, стана пълен боклук. Сега с Наско е същата история, а какво трябваше да направи човекът? Да излъже, че отборът е много добър и да дойде да обере псувните, щото като стане издънката ще ви трябва някой виновен?

Ще ме извиниш но и за Макриев и за Наско мненията във форума са били доста нееднозначни.
И 2-ро..Вече има 10 теми за Наско,бе да му се невиди.
Защо отказал? - Ми питай го. Аз съм един от доволните,че отказа
110 години любов!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 08 юли 2009 13:55

Причината не е селекцията а треньора Велев ! Левски за първи път в своята историята а може би и в световния футбол стана шампион БЕЗ ТРЕНЬОР !!!!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 08 юли 2009 14:06

ама че изводи се правят от една контрола
я по-добре да си върнат ВИли ВУцов който искаше да гони Зе който доведе Давид Бастун и какви ли не още поразии свърши айде моля ви се
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 08 юли 2009 14:10

anakin написа:най-класния нападател в А група хАХХАХАХХАхаХахХАХАХахахАХАХАХахаАХХАХАХахахАХАХАХАХАХАахахАХАХАХАХАХАХА .. да се смеем или да плачем... моля те,драги Велик Фен на Левски,къде ги видя само тия 2 пропуска :) :) :) Че те само вчера бяха 2 бе.Цял сезон 4 гола на Беласица и 1 на ЦСКА (което е единственото ,с което се запомни) велик нападател,моля ти се.Гонзо е велик нападател,Емо Ангелов е велик нападател дори и Йовов е велик нападател ( за Левски,въпреки всички пропуски),но Жоро Христов-не е,той е бившият голмайстор на А група,дошъл от Ботев и не успял в Левски.

Напълно съм съгласен с теб!

Върни се в “Архив”