ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Мнениеот wolf » 17 ное 2011 01:43

Gil-galad написа:
wolf написа:Ха Сибир, ти си бил много милостив. Директно в мините в Северна Корея заедно с целия национален отбор на КНДР!

Абе директно разстрел за него и такива като него....дет се вика "Има човек - има проблем, няма човек, няма проблем" :)

Правилно! Нека сега направим подписка до Fergie Assosiation с искрена молба Суарес да бъде разстрелян. Вярвам, че ще я удовлетворят бързо и с огромно удоволствие. Ако им падне и клуба да ликвидират още по-добре.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 ное 2011 02:07

Като начало "безполетна зона" над Анфийлд и въздушни удари над Муамар Соарес,за да се предотвратят кървавите изстъпления на този тиран към всички цветни парични единици.Нека да не се ограничаваме само с Евра(та).

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 17 ное 2011 04:22

за пореден път се убеждавам че ФА подкрепя МЮ.До преди седмица нямаха никакви доказателства , сега изведнъж ги имат :) е как стават тея работи ? Още от началото на сезона се води нещо като война срещу Ливърпул - съдийските грешки срещу нас преминаха всякакви граници , сега и ФА започнаха с глупостите , но нищо щом е срещу Ливърпул може :|
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 17 ное 2011 07:22

pumpo написа:
liverpool96 написа:
pumpo написа:Расизъмът е супер ташак, едно лайно измислено от FA, UEFA,FIFA и други си организацийки!Аз като не харесвам негри, никой не може да ми каже да ги обичам, или да се оженя за черна!!!
КУР ЗА УЕФА, ЗА ФИФА И ФА, ТАШАЦИ СТЕ ПОД НАЛЯГАНЕ ВСИЧКИ!!!

+1

Радвам се ,че имам последователи!!!
Никога с черна, никога с мюсулманка!!!

+1
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 ное 2011 08:51

Gil-galad написа:Аз не разбирам защо има фенове на отбора, които смятат, че Ливърпул не може да се бори за ТОп4 или за титлата, тъй като ясно се вижда, че всички други, в това число и FA смятат Ливърпул за голяма заплаха и правят всичко възможно, за да попречат на отбора(това естествено е леко в кръга на шегата :))

Или пък не е съвсем шега...но аз ще ви кажа как стоят и как ще се случат нещата според мен :)

1. Джон Тери няма да бъде наказан за расистки обиди, а дори и да бъде наказан наказанието му ще се отложи максимално във времето.

2.Луис Суарез ще бъде наказан за расизъм, въпреки че човека не знае английски, а и тази седмица беше дадено изявление в което той самия каза, че в Уругвай думата "негър"(nigga/negro) не се счита за обидна и там я използват в разговорния език и дори говорят така със съотборниците му във националния отбор (за справка Алваро Перейра и Абел Ернандес са тъмнокожи(както е прието да се казва културно)

3.Наказанието на Суарез най-вероятно ще е 2 или 3 мача (и може би глоба която не е от съществено значение в случая)...просто любопитен факт е, че следващите 3 мача на Ливърпул са гостуване на Челси във ВЛ, домакинство на Ман Сити във Вл и четвъртфинал за Карлинг Къп срещу Челси като гости...и още един любопитен факт е, че това изявление идва точно когато Суарез навлезе във форма и вкара 4 гола в един мач и после помоли за почивка, за да е готов за гореспоменатите мачове...чисто съвпадение, нали? :)

4. Факт е, че FA не показва един стандарт за обиди (било то расистки или на друга основа) и няма постоянно и категорично становище по въпроса. Интересно е и, че някакси никога не е имало санкция във вреда на Ман Ю (изключвам наказания на САФ за негови изказвания към съдиите(което само по себе си звучи смешно) и срещу FA, които така или иначе не са били нищо повече от глоба и гледане на някой мач от трибуните, а не от скамейката и то винаги срещу по-непретенциозни съперници (ако греша моля да ме извините и поправите, но мисля че няма да има нужда...а да и едно събитие оспорващо думите ми не е меродавно и може да се счита за прецедент))

Мисля, че това е достатъчно като мнение...който не е съгласен (а е ясно че ще има такива) моля да си замълчи и да не говори глупости....всеки си има лично мнение и това е моето...не карам никой да се съобразява с него, а още по-малко и да го приема :)

П.П.:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-Luis-Suarez-faces-minimum-six-match-FA-ban-after-charged-racist-abuse-of-Patrice-Evra-article831414.html - Минимум 6 мача наказание :)

П.П.2: Съобщение в Туитър на Райън Бабел
RyanBabel #FreeSuarez

RyanBabel #Where is the evidence?

много си се загрижил за суарес ...какво ти пука , че ще го накажат да не играе ? тъкмо няма да има сега кой да прави пропуски и да пишете пак един куп глупости по негов адрес ..сега ще се наслаждавате изцяло на любимия ви уникален велик нападател и голаджия ..анди керъл

П.П.ако накажат магосника за 6 мача или повече ..ливърпул беше дотук за тая година ! 100 % извън топ 4 !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 17 ное 2011 10:29

Изображение

Няма смисъл да се правим на по-големи католици от Папата - изобщо не се съмнявам, че му е сипал на "афро-американеца" ... ама чак за (min) 6 мача ми се струва прекалено ... но пък щом за ТВ псувня наказаха Шрек, значи нищо чудно да го посочат с пръст и порицаят ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 17 ное 2011 13:55

Да си ходи в Африка да рита майнуната ! Кво само реве ?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 ное 2011 13:59

Neftochimic1892 написа:Да си ходи в Африка да рита майнуната ! Кво само реве ?

Какъв расизъм какво нещо, как не те досрамя да кажеш на този расов чист французин маймуна?

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 17 ное 2011 14:08

за пореден път се доказва че съдиите и Фа са на страната на юнайтед... както УЕФА бута бършилайната ФА бута манафите ...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 ное 2011 14:22

според мен ако това е истина и ако е доказано напълно заслужено Суарез трябва да получи наказание, но то в никакъв случай не трябва да има нещо общо с отбора Ливърпул т.е да е парична санкция. тук не става впрс за отбори и за първенства тук става впрс за чисто човешките ценностти. все пак човек прави много избори в живота си, но не може да си избере семейство в което да се роди и неможе сам да си нарисува цвета на кожата. та нали и черните са хора мисля че заслужават не по-малко уважение от белите всички сме равни.

Върни се в “Ливърпул”