Gil-galad написа:Аз не разбирам защо има фенове на отбора, които смятат, че Ливърпул не може да се бори за ТОп4 или за титлата, тъй като ясно се вижда, че всички други, в това число и FA смятат Ливърпул за голяма заплаха и правят всичко възможно, за да попречат на отбора(това естествено е леко в кръга на шегата

)
Или пък не е съвсем шега...но аз ще ви кажа как стоят и как ще се случат нещата според мен
1. Джон Тери няма да бъде наказан за расистки обиди, а дори и да бъде наказан наказанието му ще се отложи максимално във времето.
2.Луис Суарез ще бъде наказан за расизъм, въпреки че човека не знае английски, а и тази седмица беше дадено изявление в което той самия каза, че в Уругвай думата "негър"(nigga/negro) не се счита за обидна и там я използват в разговорния език и дори говорят така със съотборниците му във националния отбор (за справка Алваро Перейра и Абел Ернандес са тъмнокожи(както е прието да се казва културно)
3.Наказанието на Суарез най-вероятно ще е 2 или 3 мача (и може би глоба която не е от съществено значение в случая)...просто любопитен факт е, че следващите 3 мача на Ливърпул са гостуване на Челси във ВЛ, домакинство на Ман Сити във Вл и четвъртфинал за Карлинг Къп срещу Челси като гости...и още един любопитен факт е, че това изявление идва точно когато Суарез навлезе във форма и вкара 4 гола в един мач и после помоли за почивка, за да е готов за гореспоменатите мачове...чисто съвпадение, нали?

4. Факт е, че FA не показва един стандарт за обиди (било то расистки или на друга основа) и няма постоянно и категорично становище по въпроса. Интересно е и, че някакси никога не е имало санкция във вреда на Ман Ю (изключвам наказания на САФ за негови изказвания към съдиите(което само по себе си звучи смешно) и срещу FA, които така или иначе не са били нищо повече от глоба и гледане на някой мач от трибуните, а не от скамейката и то винаги срещу по-непретенциозни съперници (ако греша моля да ме извините и поправите, но мисля че няма да има нужда...а да и едно събитие оспорващо думите ми не е меродавно и може да се счита за прецедент))
Мисля, че това е достатъчно като мнение...който не е съгласен (а е ясно че ще има такива) моля да си замълчи и да не говори глупости....всеки си има лично мнение и това е моето...не карам никой да се съобразява с него, а още по-малко и да го приема

П.П.:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-Luis-Suarez-faces-minimum-six-match-FA-ban-after-charged-racist-abuse-of-Patrice-Evra-article831414.html - Минимум 6 мача наказание
П.П.2: Съобщение в Туитър на Райън Бабел
RyanBabel #FreeSuarez
RyanBabel #Where is the evidence?