Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема за Луис Суарес
http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината 
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
suareshampion
JalkiSte написа:http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината
Ето за това аз съм му най големия фен на тоя магосник.. дано не влезе само в някой бг форум
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач 
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- Hakercheto
- Контакти:
suareshampion написа:JalkiSte написа:http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината
Ето за това аз съм му най големия фен на тоя магосник.. дано не влезе само в някой бг форумПак казвам уникален играч имаме в отбора и ако има с кой да играе ще мачкаме наред..дано господин Далглиш не продължава да го мъчи и вземе качествени играчи до него !
Следя уругвайският национален отбор от доста време и истината е че Суарез е много по сработен с съотборниците си в Уругвай отколкото съотборниците му в Ливърпул. Все пак в последните 2 мача (без този с Суонси) Керъл и Суарез играеха и комбинираха доста добре ,което ми хареса.
П.С: Тези който гледат Уругвай не ви ли прави впечатление че когато Суарез играе в националния не търси чак толкова празните пространства от колкото когато играе в Ливърпул?
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
-
john barnes
големия си е голям!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
JalkiSte написа:Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач
видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободен
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Hakercheto
- Контакти:
suareshampion написа:JalkiSte написа:Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач
видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободенвиж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена
а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика
Така като го казваш направо толкова се размечтах за Тевез,че още малко ще заплача
От последната статия пише,че Тевес може и да го уволнят заради заминаването му в Аржентина. Да го взимаме и да му даваме към 250 хил. евро на седмица не е кой знае колко много. Поне ще оправдае парите си
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Hakercheto написа:suareshampion написа:JalkiSte написа:Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач
видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободенвиж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена
а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика
Така като го казваш направо толкова се размечтах за Тевез,че още малко ще заплача![]()
От последната статия пише,че Тевес може и да го уволнят заради заминаването му в Аржентина. Да го взимаме и да му даваме към 250 хил. евро на седмица не е кой знае колко много. Поне ще оправдае парите си
Хич не е много даже. Само 3 пъти по-висока от заплатата на Суарес.
suareshampion написа:видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободенвиж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена
а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика..просто суарес се измъчва в момента ,ако си играл футбол ще ме разбереш..аз лично му съчуствам
и въпреки всичко пак изпъква в мачовете ..но може много повече и той го показва в националния
Говориш така, сякаш аз съм на противоположното мнение и споря яростно с теб
P.S. Суарес отдавна го следя и винаги ми е правило впечатление колко добре изпълнява преки свободни удари.При нас обаче, освен онзи срещу Юнайтед през миналия сезон, всичко останало може да попадне в графата "not even close" и това не мога да си го обясня ... едва ли можем и да обвиняваме Хендо и Керъл
- Hakercheto
- Контакти:
Ами ако искаме да сме голям отбор трябва да имаме и голями играчи. А един с сравнително по голяма заплата няма да ни вкара в криза нали ??
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!