Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот JalkiSte » 12 ное 2011 01:51

http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2011 08:27

JalkiSte написа:http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината :lol:

Ето за това аз съм му най големия фен на тоя магосник.. дано не влезе само в някой бг форум :) Пак казвам уникален играч имаме в отбора и ако има с кой да играе ще мачкаме наред..дано господин Далглиш не продължава да го мъчи и вземе качествени играчи до него !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 12 ное 2011 10:00

Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 ное 2011 10:36

suareshampion написа:
JalkiSte написа:http://gong.bg/livescore_game.php?id=213413 - ибаси машината :lol:

Ето за това аз съм му най големия фен на тоя магосник.. дано не влезе само в някой бг форум :) Пак казвам уникален играч имаме в отбора и ако има с кой да играе ще мачкаме наред..дано господин Далглиш не продължава да го мъчи и вземе качествени играчи до него !

Следя уругвайският национален отбор от доста време и истината е че Суарез е много по сработен с съотборниците си в Уругвай отколкото съотборниците му в Ливърпул. Все пак в последните 2 мача (без този с Суонси) Керъл и Суарез играеха и комбинираха доста добре ,което ми хареса.
П.С: Тези който гледат Уругвай не ви ли прави впечатление че когато Суарез играе в националния не търси чак толкова празните пространства от колкото когато играе в Ливърпул?
Само Левски!
You'll never walk alone!

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 ное 2011 10:51

големия си е голям!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2011 14:42

JalkiSte написа:Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач :lol:

видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободен :) виж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена :) а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика..просто суарес се измъчва в момента ,ако си играл футбол ще ме разбереш..аз лично му съчуствам :) и въпреки всичко пак изпъква в мачовете ..но може много повече и той го показва в националния
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 ное 2011 14:50

suareshampion написа:
JalkiSte написа:Че и направи 2 пропуска преди да почне да вкарва.Представете си и в Ливърпул да вкарва 2 пъти повече положения отколкото пропуска.Че ние ще отбелязваме по 15 гола всеки мач :lol:

видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободен :) виж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена :) а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика

Така като го казваш направо толкова се размечтах за Тевез,че още малко ще заплача ;)
От последната статия пише,че Тевес може и да го уволнят заради заминаването му в Аржентина. Да го взимаме и да му даваме към 250 хил. евро на седмица не е кой знае колко много. Поне ще оправдае парите си
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 12 ное 2011 15:05

Hakercheto написа:
suareshampion написа:

видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободен :) виж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена :) а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика

Така като го казваш направо толкова се размечтах за Тевез,че още малко ще заплача ;)
От последната статия пише,че Тевес може и да го уволнят заради заминаването му в Аржентина. Да го взимаме и да му даваме към 250 хил. евро на седмица не е кой знае колко много. Поне ще оправдае парите си

Хич не е много даже. Само 3 пъти по-висока от заплатата на Суарес.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 12 ное 2011 15:09

suareshampion написа:видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободен :) виж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена :) а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика..просто суарес се измъчва в момента ,ако си играл футбол ще ме разбереш..аз лично му съчуствам :) и въпреки всичко пак изпъква в мачовете ..но може много повече и той го показва в националния

Говориш така, сякаш аз съм на противоположното мнение и споря яростно с теб :lol: То е ясно, че 1 играч се представя толкова по-добре, колкото по-добри футболисти има до себе си.Разбираемо е Суарес да е по-ефективен в Уругвай, отколкото в Ливърпул, както например Роналдо играе много по-добре за Реал, отколкото за Португалия (не давам пример с Меси, защото в аржентинския национален отбор има много добри футболисти.)
P.S. Суарес отдавна го следя и винаги ми е правило впечатление колко добре изпълнява преки свободни удари.При нас обаче, освен онзи срещу Юнайтед през миналия сезон, всичко останало може да попадне в графата "not even close" и това не мога да си го обясня ... едва ли можем и да обвиняваме Хендо и Керъл ;)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 ное 2011 15:12

Ами ако искаме да сме голям отбор трябва да имаме и голями играчи. А един с сравнително по голяма заплата няма да ни вкара в криза нали ??
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Архив”