Kobra666 написа:!
п.с. Майк , музикалните предпочитания са въпрос на вкус /както няма българин , който да не обича " Под Игото " и " О , Шипка" по твоята логика/ ...това , че за МЕН БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ е съвсем друго ..примера с евреите беше по-точен.
Понеже явно не си схванал напълно мисълта ми, ще поясня- говоря, че у нас никога не е имало почва за националистическата идея. Факта, че повече слушаме музиката на комшиите, отколкото нашата собствена- говори за това. Все едно най- големите турски, сръбски и гръцки звезди на фолка им да запеят наши песни- това посмъртно няма да стане. От там насетне си прави изводите. И не си прав, че всеки българин обича и знае за тези произведения на Вазов- гарантирам ти, че огромен процент от младите не се интересуват от тях, дори не ги знаят. Мисля, че и достатъчно анкети по въпроса направиха от медиите и са доказали, че съм прав.
Факта, че в самата партия на Волен, непрекъснато има раздори и се цепят и люспят, говори, че при тях няма чиста и ясна идея, а всичко е на съвсем друг принцип. Факта, че онова леке Димитърчо ни изложи жестоко в европарламента , факта че го хванаха да се друса и той още е в политическия живот ми говори ясно колко са принципни в тази партия. Това не е нищо повече от някакви личностни домогвания на онова жалко журналистче- Сидеров, много подобен на него ми е и Бареков, само дето последния още не си е направил партия. То бива да си нарцис и да имаш его, ама чак пък толкова...