ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот jore1914 » 06 юли 2009 00:18

Lord of memories написа:
jore1914 написа:ATAKA forever!!! Е*ем ти и ГЕРБ и све.. АТАКА И ТОВА Е !!!

Лягай си ве, нацист.

НАЦИСТ , РАСИСТ и не знам си какъв.. щом си толко тарикат гласувай си за ДСП , БСП и т.н и готово.. мойто мнение е това.. то в тая циганска държава не само аз .. а всички трябва да сме нацисти.. ( макар че не съм такъв , но според тебе съм )

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 юли 2009 00:18

Станишев взе да говори много,аре у лево :lol:

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 06 юли 2009 00:18

Вижте го тоя ГЕй, пак почва да си играе със страховете на хората и да се заяжда с новото управлеие относно 90те години. :x :x Били показали, че като възникнали проблеми ги решевали, само че не казва, че това всичко стана заради тях. :lol: :lol: Едно показа тази вечер тоя червен шут, че не умее да губи. Свърши му времето преди 15 мин тоя си плямпа :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 юли 2009 00:18

Сер гей още не е здал поста,а критекува приемниците му,няма по нагло нещо от комунист :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 06 юли 2009 00:20

Тоя определено много говори,ако беше свършил толкова работа колкото говореше...Но няма как да стане с тази малоумна физиономия :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 юли 2009 00:20

jore1914 написа:
Lord of memories написа:
jore1914 написа:ATAKA forever!!! Е*ем ти и ГЕРБ и све.. АТАКА И ТОВА Е !!!

Лягай си ве, нацист.

НАЦИСТ , РАСИСТ и не знам си какъв.. щом си толко тарикат гласувай си за ДСП , БСП и т.н и готово.. мойто мнение е това.. то в тая циганска държава не само аз .. а всички трябва да сме нацисти.. ( макар че не съм такъв , но според тебе съм )

Волен ако вземе власта следващия му ход ще е завладяването на света, с други думи нацист.
Сини сме цялото ни семейство и никой в родата ни не е бил партиен член навремето.
Последна промяна от Lord of memories на 06 юли 2009 00:21, променено общо 2 пъти.
GGMU

cskaole

Мнениеот cskaole » 06 юли 2009 00:21

На титуляря на темата, мога само да му пожелая да яде една по-дебела, сочна, лигава и мазна наденица, която преди това ще си я извади от задния двор, защото ще му я завра там с най-голям кеф.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 06 юли 2009 00:21

Няма какво да се лъжем-турците ни принудиха да гласуваме етнически.Гласувах за СК, но дефакто беше анти-ДПС, тоест етнически вот. Аз и затова си питам ще правим ли референдум за ДПС?
Сега си намерихме анимационен герой-пожарникаря, а другия път като разочарова и той?
Щото и той ще прави "заменки", хотели, магистрали.....Хубаво вече свикнахме, но искам референдум за ДПС. За да ги изметем окончателно и да можем да избираме по съвест, а не етнически.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 юли 2009 00:23

Kobra666 написа:!

п.с. Майк , музикалните предпочитания са въпрос на вкус /както няма българин , който да не обича " Под Игото " и " О , Шипка" по твоята логика/ ...това , че за МЕН БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ е съвсем друго ..примера с евреите беше по-точен.

Понеже явно не си схванал напълно мисълта ми, ще поясня- говоря, че у нас никога не е имало почва за националистическата идея. Факта, че повече слушаме музиката на комшиите, отколкото нашата собствена- говори за това. Все едно най- големите турски, сръбски и гръцки звезди на фолка им да запеят наши песни- това посмъртно няма да стане. От там насетне си прави изводите. И не си прав, че всеки българин обича и знае за тези произведения на Вазов- гарантирам ти, че огромен процент от младите не се интересуват от тях, дори не ги знаят. Мисля, че и достатъчно анкети по въпроса направиха от медиите и са доказали, че съм прав.
Факта, че в самата партия на Волен, непрекъснато има раздори и се цепят и люспят, говори, че при тях няма чиста и ясна идея, а всичко е на съвсем друг принцип. Факта, че онова леке Димитърчо ни изложи жестоко в европарламента , факта че го хванаха да се друса и той още е в политическия живот ми говори ясно колко са принципни в тази партия. Това не е нищо повече от някакви личностни домогвания на онова жалко журналистче- Сидеров, много подобен на него ми е и Бареков, само дето последния още не си е направил партия. То бива да си нарцис и да имаш его, ама чак пък толкова...

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 06 юли 2009 00:24

Безобразен сер геЙ. Не може да губи и това е. Ще си остане едно леке колкото и мазен да го раздава. :) :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”