caci написа:Вземете нашия Гонзо и с Дуци,ще направят страхотен тандем.Единия ще пуши в съблекалнята,а другият ще пие.![]()
ти ме уби ! Браво за чувството ти за хумор !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
caci написа:Вземете нашия Гонзо и с Дуци,ще направят страхотен тандем.Единия ще пуши в съблекалнята,а другият ще пие.![]()
BaLoN написа:Стига с тия глупости вън Дуци от ЦСКА , вън боклуците вън не знам си кой вече ..... "боклуците" си дават парите за любимия ни отбор, а Дуци кво изобщо ти е виновен ????! За мен сбъркани смени ... ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ??? Защо Мораеш изпълнява дузпата, като толкова голям спокоен и хладнокръвен изпълнител пред гола като Зику не помна да сме имали , страхотен голаджия и майстор на последното докосване и мисля, че той трябва д ае изпълнител на дузпите ???? Защо пускаш млади момчета и сменяш Нелсън ????? Младите и неопитни момчета ли ще ти вадят мача ??????? Сбъркано второ полувреме от тактическа гледна точка, вместо да се приберем малко по назад да успокоим малко играта и да дебнем като много по-класен и опитен отбор и така да си увеличим с лекота головата разлика в мача, вместо да надхитрим съперника и да покажем класа ние се "на.кахме" с извинение .... Вярно е че имахме много пропуски и много положения извади вратарят на Ботев и нямахме никакъв късмет и шанс в мача, но бяхме длъжни да победим !!!
Твърдо НЕ приемам и лично аз съм против обвиненията отправени към собствениците ни и към Дуци. Единствените виновници в този мач са футболистите !!! Щом си в ЦСКА, трябва всеки мач да оставяш сърцето си на терена и да се раздаваш на 120% !!!
гражданин от село написа:BaLoN написа:ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ???
Ти,сериозно ли?Тоя въобще не трябваше да излиза през второто полувреме!През целия мач Платини беше от някакъв трети отбор на терена.
BaLoN написа:
Така, както през целия мач е бил някакъв 3-ти пети отбора .... или там както го наричаш Мишел Платини е върнат да играе по-назад заради липсата на добри дефанзивни халфове в отбора ни, но Платини умее да задържа топката, да стреля от всякакви положения и разтояния, да подава, добре играе и с глава ... МНОГО ЦЕНЕН в мач с толкова сгъстена защита. Платини без да блести е страшно ценен и моето мнение е, че в този мач той беше нужен и трябваше да доиграе мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта