Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!

Мнениеот hristo1306 » 06 ное 2011 20:07

caci написа:Вземете нашия Гонзо и с Дуци,ще направят страхотен тандем.Единия ще пуши в съблекалнята,а другият ще пие. :lol: :lol:

ти ме уби ! Браво за чувството ти за хумор ! :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 20:37

Симонович е много опасен съперник. Не мога да разбера какво толкова стръвно сте му се нахвърлили цесекарите. Емо Костадинов винаги също респектира, който и да е. Това обаче не ви пречи да ги оплювате до безкрай. Много се взехте за големи разбирачи!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 06 ное 2011 20:37

Никой не е казал ,че не може да се губят точки от отбори с по слаби възможности.Но нали промените бяха да вървим нагоре,сръбските специалисти в България се тачат много щото са царе на обещанията.Играли сме добре ала нямахме шанс и тн.Нашите момчета са много по добра опция от сръбския вариант.Вземете по добре Леви вече бившия треньор на Стяуа освободен от тяхната откачалка Бекали.Той поне ще ги научи на тактика с това Стяуа победи ЦСКА.Ботев играли на върха на възможностите си ами нормално и пак трябва да ги бием.Схемата с 4 нападатели вече не работи така ефикасно както беше при Радуканов в началото.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 06 ное 2011 20:47

Стига с тия глупости вън Дуци от ЦСКА , вън боклуците вън не знам си кой вече ..... "боклуците" си дават парите за любимия ни отбор, а Дуци кво изобщо ти е виновен ????! За мен сбъркани смени ... ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ??? Защо Мораеш изпълнява дузпата, като толкова голям спокоен и хладнокръвен изпълнител пред гола като Зику не помна да сме имали , страхотен голаджия и майстор на последното докосване и мисля, че той трябва д ае изпълнител на дузпите ???? Защо пускаш млади момчета и сменяш Нелсън ????? Младите и неопитни момчета ли ще ти вадят мача ??????? Сбъркано второ полувреме от тактическа гледна точка, вместо да се приберем малко по назад да успокоим малко играта и да дебнем като много по-класен и опитен отбор и така да си увеличим с лекота головата разлика в мача, вместо да надхитрим съперника и да покажем класа ние се "на.кахме" с извинение .... Вярно е че имахме много пропуски и много положения извади вратарят на Ботев и нямахме никакъв късмет и шанс в мача, но бяхме длъжни да победим !!!

Твърдо НЕ приемам и лично аз съм против обвиненията отправени към собствениците ни и към Дуци. Единствените виновници в този мач са футболистите !!! Щом си в ЦСКА, трябва всеки мач да оставяш сърцето си на терена и да се раздаваш на 120% !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 06 ное 2011 20:56

BaLoN написа:Стига с тия глупости вън Дуци от ЦСКА , вън боклуците вън не знам си кой вече ..... "боклуците" си дават парите за любимия ни отбор, а Дуци кво изобщо ти е виновен ????! За мен сбъркани смени ... ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ??? Защо Мораеш изпълнява дузпата, като толкова голям спокоен и хладнокръвен изпълнител пред гола като Зику не помна да сме имали , страхотен голаджия и майстор на последното докосване и мисля, че той трябва д ае изпълнител на дузпите ???? Защо пускаш млади момчета и сменяш Нелсън ????? Младите и неопитни момчета ли ще ти вадят мача ??????? Сбъркано второ полувреме от тактическа гледна точка, вместо да се приберем малко по назад да успокоим малко играта и да дебнем като много по-класен и опитен отбор и така да си увеличим с лекота головата разлика в мача, вместо да надхитрим съперника и да покажем класа ние се "на.кахме" с извинение .... Вярно е че имахме много пропуски и много положения извади вратарят на Ботев и нямахме никакъв късмет и шанс в мача, но бяхме длъжни да победим !!!

Твърдо НЕ приемам и лично аз съм против обвиненията отправени към собствениците ни и към Дуци. Единствените виновници в този мач са футболистите !!! Щом си в ЦСКА, трябва всеки мач да оставяш сърцето си на терена и да се раздаваш на 120% !!!

Съгласен съм до някъде с теб,за Титаните и Дуци да За треньора еми Чичо Митко явно наистина не става.За мен трябва нов треньор в лицето на С.Младенов.Искаме 32 титла трябва ни той.Искаме да направим нещо във Европа трябва ни той,но едва ли ще го назначат.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 21:03

[quote="BaLoN"]ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ???
Ти,сериозно ли? :shock: Тоя въобще не трябваше да излиза през второто полувреме!През целия мач Платини беше от някакъв трети отбор на терена.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 06 ное 2011 21:09

гражданин от село написа:
BaLoN написа:ЗАЩО Пената вади най-добрия ни футболист Платини ???
Ти,сериозно ли? :shock: Тоя въобще не трябваше да излиза през второто полувреме!През целия мач Платини беше от някакъв трети отбор на терена.

Така, както през целия мач е бил някакъв 3-ти пети отбора .... или там както го наричаш Мишел Платини е върнат да играе по-назад заради липсата на добри дефанзивни халфове в отбора ни, но Платини умее да задържа топката, да стреля от всякакви положения и разтояния, да подава, добре играе и с глава ... МНОГО ЦЕНЕН в мач с толкова сгъстена защита. Платини без да блести е страшно ценен и моето мнение е, че в този мач той беше нужен и трябваше да доиграе мача
catch me ... if you can !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 21:19

BaLoN написа:
Така, както през целия мач е бил някакъв 3-ти пети отбора .... или там както го наричаш Мишел Платини е върнат да играе по-назад заради липсата на добри дефанзивни халфове в отбора ни, но Платини умее да задържа топката, да стреля от всякакви положения и разтояния, да подава, добре играе и с глава ... МНОГО ЦЕНЕН в мач с толкова сгъстена защита. Платини без да блести е страшно ценен и моето мнение е, че в този мач той беше нужен и трябваше да доиграе мача

Аз неподценявам качествата на Платини,но от няколко мача(още при Милен)не този Платини,който знаем.Или се помисли за извънземен или си е буклук като характер,явно неговия девиз е:"Подавай само в краен случай".

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 ное 2011 21:39

Това са си 2 загубени точки от треньорите няма какво да се лъжеме , водиш 1 : 2 на полувремето и оставяш да те изравнят минути след началото на 2-то полувреме. В такива моменти започваш 2-то полувреме като дръпнеш отбора малко по-назад през първите 15-на мин. е най-важно да не пуснеш гол после мача е почти на 90% спечелен !!!! След като стана
2 : 2 сменят Платини - единственият футболист който може да вкара с глава примерно (ако има кой да центрира една топка защото Галчев на повече от 3 м. не може да подаде) и ти прави цялата игра .Бил голям егоист и много държал топката ами като никой друг не може да я държи !!!!!

danion1948
Контакти:

Мнениеот danion1948 » 06 ное 2011 22:04

[offtopic]abe 6to za fenove ste be.cska se obi4a?kak se obi4a kato se otri4a.drug pak otkakto mahnali radukan4eto i ne se interesuval ot cska.4erno toto.,kakvo razbira6 ti ot 4erno toto.ako iskat da praviat toto duci li 6te vikat ,bez nego ne mogat.6to za tapotii,i gluposti.kakvo vi e vinoven duci,ot v4era e v cska i sega toi e vinoven.naprotiv toi triabva da vodi cska-tova e.ako vi ottarva,az obi4am cska ne pomalko ot teb be,glupako.podkrepiaite vsi4ki koito sa v cska v momenta[/offtopic]
Писането на кирилица е задължително!!!

Върни се в “ЦСКА”