Каквото и да си говорим, Левски по-зле от досегашната си продукция едвали може да представи !
Така, че аз очаквам рязък скок на качеството на играта ни, с оглед на футболистите с които разполагаме ...
Това е и другият въпрос !
Футболистите ... Сега вече, когато имаме истински треньор ( а не такъв, който се мислеше за треньор ) ... Сега вече ще проличи, до колко имаме футболисти !
Защото под "вещото ръководство" на "Гонзо" всички бяхме потресени, как иначе футболисти с очевидно добри индивидуални качества играят като в махалата.
Ще видим, дали наистина разполагаме с най-добрите играчи ...
Въпроса е, че това няма да стане за 4-ри мача ...
На Костов ще му е нужно времето през зимата, за да си проведе подготовката и да вземе играчи, от които ( евентуално ) ще има нужда.
Аз за себе си лично ... Давам кредит на доверие до към 7-8-ия кръг от пролетта, време достатъчно ( + 7-8 контроли вероятно ) ... Да се разбере, ще го бъде ли Левски при Костов.
Определено съм оптимист и смятам, че Николай Костов е добър треньор и даже може да израстне още повече в Левски !
Тоест, Клуб и треньор да си помогнат в развитието ...
Също така съм сигурен, че няма да допусне намеса в делата си !
Струва ми се ерудиран и интелигентен човек, за да го допусне това.
А ако има няква намеса, то ще си проличи !
И тогава ще се наложи да се намесим ( отново ) ние, феновете ...
Защото съм убеден, че тази промяна ( дано да е реална, а не фиктивна ) ... В голяма част е заслуга на недоволните фенове и общественият натиск.
Успех на Николай Костов !
УСПЕХ НА Левски