Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Левски

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 15:24

balef написа:Досегашният помощник на Георги Иванов - Ивайло Петров-Пифа, ще продължи да работи в "Левски". За това е настоял Гонзо. Tреньор на вратарите ще продължи да бъде Георги Шейтанов, а мястото си запазва и кондиционният специалист Ясен Екимов.
Нов бърдак със стари к.ви не става !
Гонзо продължава да определя екипа на Костов и по-този начин пак продължава да определя кой да е помощник треньор и т.н. утре Гонзи ще определя и състава-тактиката но ние знаем инж.Иванов какъв капацитет е от 11 мача 4 загуби - СРАМ И РЕЗИЛ !!!

През зимната пауза човекът може да си доведе екип.Ти какво искаш?Хем да изгони всички,хем за 2 дена да се запознае с отбора...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 ное 2011 15:25

balef написа:Досегашният помощник на Георги Иванов - Ивайло Петров-Пифа, ще продължи да работи в "Левски". За това е настоял Гонзо. Tреньор на вратарите ще продължи да бъде Георги Шейтанов, а мястото си запазва и кондиционният специалист Ясен Екимов.
Нов бърдак със стари к.ви не става !
Гонзо продължава да определя екипа на Костов и по-този начин пак продължава да определя кой да е помощник треньор и т.н. утре Гонзи ще определя и състава-тактиката но ние знаем инж.Иванов какъв капацитет е от 11 мача 4 загуби - СРАМ И РЕЗИЛ !!!

Не мога да разбера от къде взимате тези информации? Човекът още не е подписал, а вече му наредиха и щаба
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 ное 2011 15:27

Освен щаба и заплатата му наредиха-10 000 лв :)

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 03 ное 2011 15:47

Помощник на Костов ще е Веселин Бранимиров.
И двамата са много способни и разбират играта повече от Г.Иванов и Тони Здравков.
Мисля, че това е най-добрият вариант за вас в момента като треньорско ръководство.
Те бяха близо до Левски и при последната рокада там преди около година!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 ное 2011 16:00

Абе който и да е вече... Само досегашния тотално провалил се тренер да не е, че тази есен ни е.ба майката отвсякъде. Несъзнателно, но осезателно...с всеки изминат мач Гонзо ставаше на все повече левскари втори баща . Ще трябва май така да му казваме- "бащата". ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2011 16:35

Каквото и да си говорим, Левски по-зле от досегашната си продукция едвали може да представи !
Така, че аз очаквам рязък скок на качеството на играта ни, с оглед на футболистите с които разполагаме ...
Това е и другият въпрос !
Футболистите ... Сега вече, когато имаме истински треньор ( а не такъв, който се мислеше за треньор ) ... Сега вече ще проличи, до колко имаме футболисти !
Защото под "вещото ръководство" на "Гонзо" всички бяхме потресени, как иначе футболисти с очевидно добри индивидуални качества играят като в махалата.
Ще видим, дали наистина разполагаме с най-добрите играчи ...

Въпроса е, че това няма да стане за 4-ри мача ...
На Костов ще му е нужно времето през зимата, за да си проведе подготовката и да вземе играчи, от които ( евентуално ) ще има нужда.
Аз за себе си лично ... Давам кредит на доверие до към 7-8-ия кръг от пролетта, време достатъчно ( + 7-8 контроли вероятно ) ... Да се разбере, ще го бъде ли Левски при Костов.

Определено съм оптимист и смятам, че Николай Костов е добър треньор и даже може да израстне още повече в Левски !
Тоест, Клуб и треньор да си помогнат в развитието ...
Също така съм сигурен, че няма да допусне намеса в делата си !
Струва ми се ерудиран и интелигентен човек, за да го допусне това.
А ако има няква намеса, то ще си проличи !
И тогава ще се наложи да се намесим ( отново ) ние, феновете ...
Защото съм убеден, че тази промяна ( дано да е реална, а не фиктивна ) ... В голяма част е заслуга на недоволните фенове и общественият натиск.

Успех на Николай Костов !
УСПЕХ НА Левски :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 03 ное 2011 16:53

THE G.A.M.E написа:Каквото и да си говорим, Левски по-зле от досегашната си продукция едвали може да представи !
Така, че аз очаквам рязък скок на качеството на играта ни, с оглед на футболистите с които разполагаме ...
Това е и другият въпрос !
Футболистите ... Сега вече, когато имаме истински треньор ( а не такъв, който се мислеше за треньор ) ... Сега вече ще проличи, до колко имаме футболисти !
Защото под "вещото ръководство" на "Гонзо" всички бяхме потресени, как иначе футболисти с очевидно добри индивидуални качества играят като в махалата.
Ще видим, дали наистина разполагаме с най-добрите играчи ...

Въпроса е, че това няма да стане за 4-ри мача ...
На Костов ще му е нужно времето през зимата, за да си проведе подготовката и да вземе играчи, от които ( евентуално ) ще има нужда.
Аз за себе си лично ... Давам кредит на доверие до към 7-8-ия кръг от пролетта, време достатъчно ( + 7-8 контроли вероятно ) ... Да се разбере, ще го бъде ли Левски при Костов.

Определено съм оптимист и смятам, че Николай Костов е добър треньор и даже може да израстне още повече в Левски !
Тоест, Клуб и треньор да си помогнат в развитието ...
Също така съм сигурен, че няма да допусне намеса в делата си !
Струва ми се ерудиран и интелигентен човек, за да го допусне това.
А ако има няква намеса, то ще си проличи !
И тогава ще се наложи да се намесим ( отново ) ние, феновете ...
Защото съм убеден, че тази промяна ( дано да е реална, а не фиктивна ) ... В голяма част е заслуга на недоволните фенове и общественият натиск.

Успех на Николай Костов !
УСПЕХ НА Левски :!:

Подкрепям напълно ;)

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 03 ное 2011 16:56

Чудя се защо от Левски все още няма нищо официлно?
Друг път ми се струва, че не е било такава мътна работа!?

Parmalat

Новият треньор на Левски е милионер

Мнениеот Parmalat » 03 ное 2011 19:41

Новият треньор на Левски Николай Костов ще взима по 10 000 лева на месец на „Герена", научи Livesport.bg. Вчера стана ясно, че 48-годишният специалист поема „сините", а Георги Иванов-Гонзо остава спортен директор в клуба.

Роденият в Добрич специалист водеше украинския Металург Донецк срещу 90 000 долара на месец, а в България възнаграждението му ще е далеч по-скромно.

Освен солидната заплата, Костов прибра 1 млн. долара за участието на украинския клуб в квалификациите на Лига Европа.
Милионерът не смята да прави генерални промени в щаба си. Антони Здравков, Ивайло Петров и Бисер Хаздай ще останат да работят на „Герена". Очаква се обаче към екипа на Костов да се присъедини бившият защитник на Нефтохимик от близкото минало Веселин Бранимиров. Двамата работеха заедно в Донецк, а сега ще продължат съвместната си дейност и в Левски.

http://livesport.bg/Milionerat-Kostov-s ... sets-45838

Ясно че поема Левски за символична сума за да дигне отбора на крака.Има над 7 милиона лева в банковите си сметки.Ако Батков трябваше да му плаща като по украински отдавна да търси друг треньор. :)
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
Свети Владимир II
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски е милионер

Мнениеот Свети Владимир II » 03 ное 2011 19:44

Ето значи кой ще даде пари назаем на Батков.

Върни се в “Архив”