Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот greenpeak » 09 окт 2011 11:58

Стрелец, нямам намерение да ти коментирам глутостите. Ти от футбол не разбираш, само плямпаш :mrgreen: .
В момента собственици на отбора са:
"АРМАДА ГРУП" ООД - АКЦИОНЕР ПРИТЕЖАВАЩ 97.32 % ("АРМАДА ГРУП" ЕООД, ЕИК 103927348)

"АРМАДА ГРУП" ООД е на съдружниците: МАРИН БЛАГОЕВ МАРИНОВ 50% и ЕРДЖАН КЕРИМ ШАБАН 50%.

Защо Марин Митев - милиардера :mrgreen: им е дал отбора (слoжил ги е за собственици :mrgreen: ), аз не знам.
Защо така се финансира отбора също се чудя, а и други фенове се чудят. Така е решил господина, така е направил :mrgreen: .
Пиши си глупостите, колкото си щеш, няма кой да ти ги чете :mrgreen: .
Последна промяна от greenpeak на 09 окт 2011 19:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 09 окт 2011 13:22

аз до сега се въздържах да взема участие в дискусията за финансирането, но според мене реалната издръжка на отбора (или по скоро разходната част на бюджета) наистина би трябвало да е към 4-5М лв., както е пределно ясно, че възвращаемост на тази инвестиция няма как да бъде постигната - билети по 6 лв. (карти по 50-60лв.), ниска посещаемост, отвратителни условия на стадиона, никакъв опит за продажба на футболисти и т.н. пределно ясно е и кой дава всичките тези пари. това, което обаче винаги ме е терзаело, защото май в повечето ситуации и аз съм бил от страната, която дава парите, е дали факта, че даваш пари за нещо със социална значимост, каквото със сигурност е един футболен отбор със стогодишна традция, ти дава право да правиш каквото си искаш с него. според мене, когато си поел такъв ангажимент, освен финансовата, би трябвало да носиш и поне малко нематериална отговорност за него, а когато става въпрос за футболен отбор, "него" - това означава феновете му. да, това което правят собствениците трябва да им доставя задължително собствено удовлетворение и да им носи радости, но отбора е социално значимо нещо, имено защото всички фенове са равни - колкото и г-н Митев е фен (осигуряваш милиони), толкова и аз съм фен (купуващ си карта, тениски, календари), толкова и всеки един на стадиона или пред телевизора е фен или във форума (независимо от позицията си) е фен. това, което не ми харесва, че липсва информация за феновете - не е достатъчно само да се обявява през 4 години, през месеца на изборите, как ще е строи нов стадион (защото след предното обявяване наистина се строеше и то сериозно!), но и когато е ясно, че ще има забавяне или промяна в плановете - също да се съобщава на феновете - със сигурност повечето ще разберат причините и това няма да намали доверието ни в управата на клуба!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 окт 2011 12:47

Левски дава Акалски на Черно море

От Топспорт.бг
Вратарят не иска да е резерва

Черно море най-вероятно ще привлече вратаря на Левски Кирил Акалски. Разбира се, това ще се случи през зимния трансферен прозорец.

Акалски е трети избор за Георги Иванов, след като през януари беше привлечен Пламен Илиев. Младокът бързо спечели място, а негова резерва е юношата на клуба Божидар Митрев.

Акалски няма намерение да не играе и ще търси ново поприще за изява. В Черно море искат да засилят конкуренцията на Илко Пиргов и Петър Денчев.

Добър и перспективен вратар, няма да е зле ако го вземем, макар че виждам логика в тая новина единствено ако Пиргов е решил да напусне?!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 10 окт 2011 14:24

Mourinio написа:Добър и перспективен вратар, няма да е зле ако го вземем, макар че виждам логика в тая новина единствено ако Пиргов е решил да напусне?!

Топспорт в рамките на 3 часа пускат някакви слухове и сами ги опровергават. :mrgreen:

Старши треньорът на Черно море Стефан Генов-Чечо заяви, че на този етап разполага с достатъчно класни вратари. Той уточни, че титулярът Илко Пиргов и първата резерва Петър Денчев са в отлична форма.

"Нямаме никакъв контакт с Левски за Кирил Акалски. Смятаме да дадем път на на младите ни национали Николай Кирчев и Георги Иванов. Черно море се нуждае най-вече от нападатели и футболисти за други постове, но не и от вратар", заяви пред Topsport.bg Генов.

Междувременно от варненския клуб съобщиха, че бранителят Цветан Йотов е с тежка контузия от контролата с Етър (4:1). Младокът от Пловдив е със съмнения за скъсани кръстни връзки, но това ще се разбере окончателно след преглед на ядрено-магнитен резонанс.

Черно море ще проведе днес от 16.00 първата си тренировка за седмицата. Утре, в съшия час, тимът гостува за контрола в Добрич срещу Добруджа.

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 11 окт 2011 18:25

Ако някой е ходил в Добрич да гледа контролата,моля да даде някакво инфо как сме се представили.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 окт 2011 10:47

Не съм ходил и на двете контроли. Как ви се стори Симеонов като дясно крило срещу Етър? Изглежда се е справил доста добре.

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 12 окт 2011 15:46

Имам приятел в Добрич,който ми каза лятото,че Симеонов е добър и много се раздава на терена и че много гори в играта и си вади често картони.На мен на контролата с Етър ми направи добро впечатление,а като чета и оскъдната информация от контролата с Добруджа оставам с впечатлението,че и там се е справил.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 окт 2011 16:20

yavorescu написа:Не съм ходил и на двете контроли. Как ви се стори Симеонов като дясно крило срещу Етър? Изглежда се е справил доста добре.

Симеонов не игра точно по тъча, а по-скоро като вътрешен халф по в дясно и уплътняваше средната линия. На практика играхме без дясно крило. Освобождаваше място на беройския и той влизаше по тъча често. Симеонов си е можещ футболист, въпреки, че още не го е показал на 100% при нас, така че е нормално да се представи добре, но в средата на терена. Там му е силата!
Ходих и в Добрич да погледам. Мача се игра на изкуствен терен в малко умален размер. Стори ми се тесен, но иначе браво на добричлии, върши страхотна работа. Ние нямаме такъв?!. Не играхме зле, но ще се въздържа от повече коментар :mrgreen: Някои тук само това и чакат, за да го използват да злепоставят трети и четвърти хора. Най-интересното беше, че Паломино не беше доволен : )))))))))))) никак даже заради студа, даже ми се стори "поуплашен" за переспективата на задаващата се зима в следващите месеци :) Човека не вярваше, като му се говореше, че в БГ става доста студено понякога и температурите падат доста под нулата, но сега май се поразмисли и е склонен да повярва : ))))))))))))))) Не само е играч от висока класа, той и като човек ми се вижда страхотен. Улучихме десетката с него, но.. да видим докога ще е при нас??!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 окт 2011 20:54

Iceberg написа:Симеонов не игра точно по тъча, а по-скоро като вътрешен халф по в дясно и уплътняваше средната линия. На практика играхме без дясно крило.

Това е много добре като концепция, но при 4-4-2, когато с 2 пълни "out-and-out wingers" (както им казват на класическите крила) формацията изглежда тънка и пробиваема. При нашата схема на игра чисто теоретически при тази постановка би трябвало да сме още по-беззъби в атака, но по-стабилни отзад. Но говоря изцяло наизуст, това са голи теории...

Интеренсо ми е да го видя на практика как работи, особено срещу по-силен съперник.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 ное 2011 09:42

"ЦСКА взима втори бразилец от Черно море"
02.11.2011 08:50

"ЦСКА може да привлече втори бразилец от Черно море за по-малко от година. След като през лятото на "Армията" премина защитникът Адемар Жуниор, през зимата в София може да акостира неговият сънародник Самуел Камазола. Той е роден на 30 август 1982 г. в Кашиас до Сул. Както е известно, "червените" търсят вътрешен халф, който да е конкуренция на сегашните титуляри Тодор Янчев и Борис Галчев. Реално в момента единственият друг играч, който може да играе на тази позиция в ЦСКА, е Петър Стоянов. Той обаче от два мача насам е преквалифициран в десен защитник заради контузиите на Иван Бандаловски и Мартин Дечев. Камазола е един от най-добрите футболисти на Черно море от началото на сезона. Освен с отлични изяви в дефанзивен план, бразилецът се отчете с един гол и две асистенции в 11-те си мача за "моряците" през тази кампания. Халфът дойде на стадион "Тича" в началото на 2011 г. и бързо се наложи като титуляр. Преди това кариерата на Камазола е преминала през доста чуждестранни клубове - бразилските Жувентуд и Еспортиво, шотландския Хартс, френския Шатору и норвежкия Сандефьорд. "

Ето какво излезе в нета?! Някой да коментира нещо???
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”