Вече разисквах по въпроса за лъжливото овчарче, в друга тема.Ще ми е интересно да наблюдавам колко време Дуци ще е на гребена на вълната, с подобни изказвания

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Васконти, темите в един форум се отварят(поне така си мисля аз), за да се говори по тях.Когато темата стане безинтересна, тя отмира от само себе си (това е малко намигане, но не към теб)
Вече разисквах по въпроса за лъжливото овчарче, в друга тема.Ще ми е интересно да наблюдавам колко време Дуци ще е на гребена на вълната, с подобни изказвания
ozzmozisa написа:Кашчей написа:Васконти, темите в един форум се отварят(поне така си мисля аз), за да се говори по тях.Когато темата стане безинтересна, тя отмира от само себе си (това е малко намигане, но не към теб)
ти на чужд гроб недей плака.а на изказванията дуци е неповторим.помня след един мач ловеч-левски го питаха за мнение и той рече,че добре не е имало прелитащи над стадиона самолети,щото футболистите на левски можело да предизвикат катастрофа.пия за здравето на дуци.
Кашчей написа:vaskonti написа:Ехоо, хвърлете по едно око на заглавието на темата! Къде отидохте в средновековието?
Гадничък въпрос:Колко може да се говори само и единствено по темата?
Въобще, в този форум да се пусне тема означава, някой да копира заглавие и текст, и да ги плясне, като тема.Без никаква собствена мисъл, без мнение, без въпрос за разискване.
Дуци говори постфактум, а така всеки може.Ако ЦСКА не беше победил в този мач, дали щеше да го има това изказване на Дуци?
Приказки за наивници са това, но щом има риби, защо да няма рибари!
абсолютно.дуци предсказа този мач и ако някой го бе послушал-резултата щеше да е друг.fen0212 написа:Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.
ozzmozisa написа:абсолютно.дуци предсказа този мач и ако някой го бе послушал-резултата щеше да е друг.fen0212 написа:Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.
fen0212 написа:Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта