Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Дуци: Излъгахме Левски и България - всичко в ЦСКА бе театър

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 15:47

Васконти, темите в един форум се отварят(поне така си мисля аз), за да се говори по тях.Когато темата стане безинтересна, тя отмира от само себе си (това е малко намигане, но не към теб 8-) )

Вече разисквах по въпроса за лъжливото овчарче, в друга тема.Ще ми е интересно да наблюдавам колко време Дуци ще е на гребена на вълната, с подобни изказвания 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 30 окт 2011 17:34

Кашчей написа:Васконти, темите в един форум се отварят(поне така си мисля аз), за да се говори по тях.Когато темата стане безинтересна, тя отмира от само себе си (това е малко намигане, но не към теб 8-) )

Вече разисквах по въпроса за лъжливото овчарче, в друга тема.Ще ми е интересно да наблюдавам колко време Дуци ще е на гребена на вълната, с подобни изказвания 8-)

ти на чужд гроб недей плака.а на изказванията дуци е неповторим.помня след един мач ловеч-левски го питаха за мнение и той рече,че добре не е имало прелитащи над стадиона самолети,щото футболистите на левски можело да предизвикат катастрофа.пия за здравето на дуци.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 18:30

ozzmozisa написа:
Кашчей написа:Васконти, темите в един форум се отварят(поне така си мисля аз), за да се говори по тях.Когато темата стане безинтересна, тя отмира от само себе си (това е малко намигане, но не към теб 8-) )

ти на чужд гроб недей плака.а на изказванията дуци е неповторим.помня след един мач ловеч-левски го питаха за мнение и той рече,че добре не е имало прелитащи над стадиона самолети,щото футболистите на левски можело да предизвикат катастрофа.пия за здравето на дуци.

Писна ми от специалисти, които ми казват какво АЗ да правя, когато не им харесват мненията ми!Много лесно се приказва, след като си победител в такъв двубой (като заряд, а не като качество).Да не мислиш, че някой истински вярва, че за 5 дена Пенев и Дуци са променили мисленето, стила и тактиката на ЦСКА?!Благодаряйте се, че насреща ви беше геният на Гонзо, а не на някой наистина сериозен треньор!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 30 окт 2011 18:36

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ехоо, хвърлете по едно око на заглавието на темата! Къде отидохте в средновековието?

Гадничък въпрос:Колко може да се говори само и единствено по темата?
Въобще, в този форум да се пусне тема означава, някой да копира заглавие и текст, и да ги плясне, като тема.Без никаква собствена мисъл, без мнение, без въпрос за разискване.

Дуци говори постфактум, а така всеки може.Ако ЦСКА не беше победил в този мач, дали щеше да го има това изказване на Дуци?
Приказки за наивници са това, но щом има риби, защо да няма рибари!

Няма значение постановка ли е било, не е ли било. Занимаваха ли се медиите с Дуци преди дербито? Занимаваха се. Сега след това изказване ще има още 1000 полемики и може би статии истина ли е това, което каза Дуци, или не. Тоест пак имаме отклоняване на вниманието и помиите от типа футболистите не са яли от 2 седмици. Или с други думи работата е свършена.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 31 окт 2011 07:36

Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 31 окт 2011 20:12

fen0212 написа:Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.
абсолютно.дуци предсказа този мач и ако някой го бе послушал-резултата щеше да е друг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2011 00:13

ozzmozisa написа:
fen0212 написа:Кащчей , чета от известно време мненията ти и ще ти отговоря ,че нямаш мнение ,което да не е с цел дразнене но останалите.Това се получава ,когато човек няма конкретни доводи за нещо ,а пише само ,за да провокира ..Вслучая с Дуци и неговите изказвания ,явно ти просто не си чел нищо друго от многото интервюта по различни поводи които е давал ,и поради това си нямаш и най-малко понятие какво разбира Дуци от футбол .Ще ти кажа да намериш интервюто му ПРЕДИ забележи-преди мача със Стяуа и ще разбереш колко е навътре в материята човека.За това ,че момчетата не могат да бъдат променени за 2-3 дни си прав ,но точно това е и причината великия според някои Милен да си ходи.Сега всички рЕвнаха ,че ЦСКА нищо не играе ,без да се усетят ,че ТОВА НИ ЗАВЕЩА МИЛЕН.Защото през цялата година ,всичко зависеше само и единствено от момчетата.Добре ,че в този мач ,по някакъв начин някой или нещо, беше върнало блясъка в очите им и хъса за игра ,защото иначе нищо добро не ни чакаше.
абсолютно.дуци предсказа този мач и ако някой го бе послушал-резултата щеше да е друг.

Абе тоя Дуци... да не е еманация на Маите, Нострадамус и Ванга в едно тяло?
Ще му чакам предсказанията за мачовете в Ловеч и с Лудогорец.Ще са интересни.Дано не се скрие след тях.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2011 00:17

След като съм прав за поне две неща, си помисли, дали не съм прав и за много други!

Помисли е пожелателно, но не задължително!

Продължавам да твърдя, че постфактум всеки може да пъчи гърди, но аз предпочитам да е на Крум Савов жена му, с изпъчените гърди пред мен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 ное 2011 08:57

Изказването на Дуци е постфактум, но също така е истина, че целият огън преди мача беше насочен срещу него. Дори Титан бяха оставени на мира, което е доста странно пред вид смяната на треньора. Дали е било постановка или не, всеки си има своя версия. Но фактите са си факти.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 ное 2011 09:56

Очаквайте новите дни,седмици и сезони на "Дуци прадакшън" през 2012!Всеки вторник или сряда от 21.45 часа! :lol:

Върни се в “ЦСКА”