Мнениеот Liverpool_EC » 31 окт 2011 05:40
Аз успях да гледам само от 45-70мин и да ви кажа бях приятно изненадан,от това което видях нашите напълно контролираха мача и не оставиха и за секунда УБА да притесняват Рейна.В нападение не бяхме кой знае какво,но си имахме шансове и при още малко сработеност м-у всички нещата ще си дойдат на мястото.Относно полемиката към различните играчи и аз ще си кажа:
Г.Джонсън-и аз съм писъл в други чатове,че би излязло супер дясно крило от него-пушка е в атака,а дупка в защита,мнг.по-бърз и техничен от Каут,има и няколко гола от границата на нак.поле с левия крак,с който при нахлуване от дясно е по-удобно да се стреля,а с един Кели зад него наистина бихме станали бетон! Направо ми е мечта да го видя крило!
Шкъртъл-наистина изгеждаше супер в тандем с Агер,може би и защото беше отдясно,а там се чувства по-удобно според мен,а когато е с Кара е отляво.Освен това двамата с Агер не се притесняват да разиграват с Лукас и Адам и така не губим по 10-15 топки на мач,изчистени от Кара "за здраве"!Но все пак до края на сезона сиг.ще си я караме с Джейми,дано компенсира с опит и пласиране!
Хендерсън съм склонен най-малко да го критикувам от всички нови-най-млад е и не си е на позицията,освен това в едно интервю през седмицата каза,че досега е играл на сигурно,явно притесняваики се от фатални грешки в началото,които може да го съсипят.Според мен има хляб в него,но ще трябва повечко търпение.
Даунинг е един доста правнолинеен играч и разчита единствено да надбяга пазача си,друго кой знае какво не може да му роди главата(пример е мача с Юнайтед,в който отначало надбяга 2,3 пъти Смолинг, но после онзи като му хвана цаката и не го чухме повече)Също мисля,че е доста бос дори и тактически и Енрике наистина се изнервя на моменти,как онзи все стои залепен за тъчлинията при включванията на испанеца и му ограничава опциите.Белами и Енрике взаимодеистват мнг.по-добре отпред.Със сиг.Даунинг ще заиграе по-добре,но още едно крило зимата ми изглежда най-наложащо,а да не забравяме,че конкурента му за трансфер през лятото Ш.Н'Зогбиа също не прави нищо във Вила за момента,явно си трябва време,дори и да си играл във ВЛ!
Накрая за "глорихънтърството" и критиките-да обвиняваш фен на Ливърпул,че искането на титла е първото,значи че ти доста си си принизил стандартите,еми какво да правим да се радваме,че сме влязли в 4ката ли? На всички е ясно,че конкуренцията стана бясна-Тотнъм са супер сработени и не ни отстъпват,като единици на всеки пост.Арсенал се окопитиха и са обратно в играта,макар че на пролет по принцип закъсват,а ние тогава правим хубави серии и аз не бих се учудил,ако пак сме извън топ 4.Обаче на всички трябва да е ясно,че пред Ливърпул има само една цел ,рано или късно- титлата!!! И победи над отбори като УБА не трябва да ни трогват,а да са ясни преди мача!Затова и винаги ще има критика,макар да сме никои,ние си казваме какво ни боли,защото всеки милее за отбора и би бил щастлив още другия мач дадения футболист да ни опровергае!!!