Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот Hakercheto » 30 окт 2011 20:14

liverpool96 написа:
LFC1892 написа:liverpool96,айде честито за познатия резултат :) Единственото, което дразни, е абонираният за титулярно място Даунинг. Търпелив човек съм, но това вече не се трае. Евентуално пускане на Белами като титуляр няколко мача поред може да повлияе позитивно и на Даунинг, който е далеч от най-добрата си форма и може да ни бъде полезен, ако заиграе играта си. С Хендерсън не бъдете толкова строги. Според мен той е бъдещата ни звезда. Ако не го мъчеха на крилото, където си личи, че му е неудобно и често не знае какво да прави и мята топката напосоки вътре в наказателното поле, а играеше зад нападателя, мисля нямаше да бъде толкова често оплюван. Другото, което не ми харесва, е как Кели играе добре винаги, когато му се дава шанс, но Джонсън винаги бива предпочитан за титуляр, когато е здрав. Дали няма да е добре Кели десен бек, Джонсън - дясно крило и Хендерсън да почива или да играе зад нападателя? Но Кени знае най-добре и аз продължавам да му вярвам! Започнем ли да си печелим тези мачове, без проблем ще влезем в четворката.

Благодаря! :) Всъщност, преди много време бях споменал, че трябва Кели да е бек, а Джонсън крило, но някой беше ми казал, че това е огромна глупост. Е, явно съм бил прав, че това е по-оптималния вариант. Джонсън по едното крило, Белами по другото, Хендерсън зад нападателите. Централната ни двойка защитници задължително трябва да е Шкъртел-Агер. ;)

+1 и честит познат резултат ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 окт 2011 20:59

Искам и аз да се произнеса. Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...че и 20 милиона струва. Пълен нещастник е! 10 мача и нищо, може би след още 10 ще се сети, че той е купен, за да прави асистенции и да създава положения, а след още толкова, че и някой гол трябва да вкара.
Керъл-момчето играе добре, вижда се че си е подобрил физическото състояние, ако Кени му дава повече шансове и не го забие пак на пейката, той може да навлезе в още по-добра форма и да бележи още. Не мога да си го обясня още...Как може да изиграе три силни мача, да вкара на Евертън и да го забиеш два мача на пейката...после като го пуснат титуляр що не бил в оптимална форма?!? А, здрасти!
Хендерсън-това момче обаче започва да ми харесва как се бори и с всеки изминал мач, може и с малко, може и с изключително малко, но той напредва. И това е при положение, че играе на фланга, а ако играе в средата на терена както срещу Арсенал или зад гърба на нападателя както срещу Юнайтед, ще е още по-полезен.
И последно: Суарес трябва да започне да вкарва повече положения, не може да вкарва гол на всеки 5-ти точен удар, би трябвало на всеки втори-трети...много пропуска, ще страдаме заради тези негови пропуски...даже вече страдахме.
Трябва ни и типичен голмайстор, защото не вземем ли такъв, участието ни в ШЛ догодина е под много сериозна въпросителна, не можем в момента да се сравняваме с играта на евреите, които днес пак биха и са с една точка пред нас и мач по-малко.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 окт 2011 21:21

Liverpool forever_95 написа:Искам и аз да се произнеса. Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...че и 20 милиона струва. Пълен нещастник е! 10 мача и нищо, може би след още 10 ще се сети, че той е купен, за да прави асистенции и да създава положения, а след още толкова, че и някой гол трябва да вкара.
Керъл-момчето играе добре, вижда се че си е подобрил физическото състояние, ако Кени му дава повече шансове и не го забие пак на пейката, той може да навлезе в още по-добра форма и да бележи още. Не мога да си го обясня още...Как може да изиграе три силни мача, да вкара на Евертън и да го забиеш два мача на пейката...после като го пуснат титуляр що не бил в оптимална форма?!? А, здрасти!
Хендерсън-това момче обаче започва да ми харесва как се бори и с всеки изминал мач, може и с малко, може и с изключително малко, но той напредва. И това е при положение, че играе на фланга, а ако играе в средата на терена както срещу Арсенал или зад гърба на нападателя както срещу Юнайтед, ще е още по-полезен.
И последно: Суарес трябва да започне да вкарва повече положения, не може да вкарва гол на всеки 5-ти точен удар, би трябвало на всеки втори-трети...много пропуска, ще страдаме заради тези негови пропуски...даже вече страдахме.
Трябва ни и типичен голмайстор, защото не вземем ли такъв, участието ни в ШЛ догодина е под много сериозна въпросителна, не можем в момента да се сравняваме с играта на евреите, които днес пак биха и са с една точка пред нас и мач по-малко.

За всичко друго си прав, но повярвай ми, много по-глупави същества са играли за Ливърпул. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 31 окт 2011 00:12

Liverpool forever_95 написа:Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...

Много бързо забрави Йованович и Поулсен :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 окт 2011 00:18

JalkiSte написа:
Liverpool forever_95 написа:Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...

Много бързо забрави Йованович и Поулсен :lol:

Те не заслужават и да се запомнят. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 окт 2011 05:40

Аз успях да гледам само от 45-70мин и да ви кажа бях приятно изненадан,от това което видях нашите напълно контролираха мача и не оставиха и за секунда УБА да притесняват Рейна.В нападение не бяхме кой знае какво,но си имахме шансове и при още малко сработеност м-у всички нещата ще си дойдат на мястото.Относно полемиката към различните играчи и аз ще си кажа:
Г.Джонсън-и аз съм писъл в други чатове,че би излязло супер дясно крило от него-пушка е в атака,а дупка в защита,мнг.по-бърз и техничен от Каут,има и няколко гола от границата на нак.поле с левия крак,с който при нахлуване от дясно е по-удобно да се стреля,а с един Кели зад него наистина бихме станали бетон! Направо ми е мечта да го видя крило!
Шкъртъл-наистина изгеждаше супер в тандем с Агер,може би и защото беше отдясно,а там се чувства по-удобно според мен,а когато е с Кара е отляво.Освен това двамата с Агер не се притесняват да разиграват с Лукас и Адам и така не губим по 10-15 топки на мач,изчистени от Кара "за здраве"!Но все пак до края на сезона сиг.ще си я караме с Джейми,дано компенсира с опит и пласиране!
Хендерсън съм склонен най-малко да го критикувам от всички нови-най-млад е и не си е на позицията,освен това в едно интервю през седмицата каза,че досега е играл на сигурно,явно притесняваики се от фатални грешки в началото,които може да го съсипят.Според мен има хляб в него,но ще трябва повечко търпение.
Даунинг е един доста правнолинеен играч и разчита единствено да надбяга пазача си,друго кой знае какво не може да му роди главата(пример е мача с Юнайтед,в който отначало надбяга 2,3 пъти Смолинг, но после онзи като му хвана цаката и не го чухме повече)Също мисля,че е доста бос дори и тактически и Енрике наистина се изнервя на моменти,как онзи все стои залепен за тъчлинията при включванията на испанеца и му ограничава опциите.Белами и Енрике взаимодеистват мнг.по-добре отпред.Със сиг.Даунинг ще заиграе по-добре,но още едно крило зимата ми изглежда най-наложащо,а да не забравяме,че конкурента му за трансфер през лятото Ш.Н'Зогбиа също не прави нищо във Вила за момента,явно си трябва време,дори и да си играл във ВЛ!
Накрая за "глорихънтърството" и критиките-да обвиняваш фен на Ливърпул,че искането на титла е първото,значи че ти доста си си принизил стандартите,еми какво да правим да се радваме,че сме влязли в 4ката ли? На всички е ясно,че конкуренцията стана бясна-Тотнъм са супер сработени и не ни отстъпват,като единици на всеки пост.Арсенал се окопитиха и са обратно в играта,макар че на пролет по принцип закъсват,а ние тогава правим хубави серии и аз не бих се учудил,ако пак сме извън топ 4.Обаче на всички трябва да е ясно,че пред Ливърпул има само една цел ,рано или късно- титлата!!! И победи над отбори като УБА не трябва да ни трогват,а да са ясни преди мача!Затова и винаги ще има критика,макар да сме никои,ние си казваме какво ни боли,защото всеки милее за отбора и би бил щастлив още другия мач дадения футболист да ни опровергае!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2011 10:11

Не твърдя,че съм върл фен на Ливърпул.Не твърдя,че съм гледал АБСОЛЮТНО всички мачове на Крауч и Керъл.Обаче какво говорят цифрите.
Крауч:
за 3 сезона в Ливърпул-91 мача,38 гола.Т.е,по около 13 гола на сезон.
Керъл
за 4 сезона в Нюкасъл-60 мача,33 гола.Т.е,има-няма по 8 гола на сезон.
При това,съм абсолютно сигурен,че Крауч НЕ БЕШЕ титуляр във всеки един мач!
На оптимистите предлагам да си представят един мач,в който Суарес е наказан или контузен и да се опитат да не изпаднат в тотална депресия!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 31 окт 2011 10:18

blue avalanche написа:Не твърдя,че съм върл фен на Ливърпул.Не твърдя,че съм гледал АБСОЛЮТНО всички мачове на Крауч и Керъл.Обаче какво говорят цифрите.
Крауч:
Керъл
На оптимистите предлагам да си представят един мач,в който Суарес е наказан или контузен и да се опитат да не изпаднат в тотална депресия!

я им сравни годините и направи една сметка преди 4 години Керъл на колко години е бил.Да не говорим че Керъл имаше няколко тежки контузии и освен това Крауч има 0.41 гола на мач, а Керъл 0.55гола.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 31 окт 2011 14:48

blue avalanche написа:Не твърдя,че съм върл фен на Ливърпул.Не твърдя,че съм гледал АБСОЛЮТНО всички мачове на Крауч и Керъл.Обаче какво говорят цифрите.
Крауч:
Керъл

Сравняваш головете спрямо това колко сезона са играли, а не спрямо броя на мачовете им? :lol:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 31 окт 2011 15:06

LFC1892 написа:
Крауч:
Керъл

Сравняваш головете спрямо това колко сезона са играли, а не спрямо броя на мачовете им? :lol:

Да, много интересно сравнение :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”