Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Мъри и Наско поемат Левски

Мнениеот blue magic » 30 окт 2011 16:28

Old_death написа:
Кашчей написа:
Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?

Знам ти и балет сигурно играеш отворко ;)

Да, много съм в добър в Па де дьо, от Чайковски!
А ти със сигурност трудно правиш разлика между твърда и груба игра, но ти е простено, щом смяташ Гонзо за футболист.

Само още един гаден въпрос..Защо в Рен и Риека не му оцениха футболните качества?

Като изключа М. Христов, няма друг български футболист, който да е излязъл от Левски на повече от 20 години и да е направил нещо в отбора, в който е отишъл.А ти, понеже си интелект, помисли защо е така![/quote]
Не си прав.Мариан Христов дойде готов и научен футболист в Левски и има късмета да не се заседи много там.Това му помогна бързо да се адаптира в истинския футбол,игран на запад от Одер.Най-голямото престъпление на сините ръководства е това,че задържаха Гонзо в Левски година след година в името на спечелването на една титла.Тук той получи съдийски имунитет и самочувствието,че му е позволено всички.Това тотално му попречи там,където има истинско съдийство.Визирам престоя му в чужбина и изявите му в националния отбор.[/quote]

////
Винаги е страшно забавно, когато фен на отбор с повече от 3 и по малко от 5 букви тръгва да обяснява за качествата на някой футболист от ЛЕВСКИ. Убеден съм, че този съратник на Дучето е следил изключително изкъсо изявите на Гонзо в Риека за да твърди така убедено мнението на хърватските колеги за синята легенда. Но и не очаквам някой който те е **** под път и над път (звездичките поставям аз заради невръстните ни читатели, а те розовите знаят точната дума) да го оцениш подобаващо. Такъв човек го мразиш и в червата, защото той те буди в среднощните ти кошмари и ти благославяш деня в който той е окачил футболните обувки на пирона.
А иначе по темата - дуетът Наско - Мъри се е доказал с резултатите. Друг въпрос е обаче дали в този слух има нещо вярно. Доколкото чух аз само 50% от този слух по скоро ще се случи.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 окт 2011 16:45

Не знам кое ти е забавно, но на мен ми беше забавно да гледам как се "доказват" в нац.отбор двете мърши - Раев и Кауна от Хасково. И ощо по-забавно беше да следя "доказания" син стрелец в Риека и Самсунспор с надеждата да чуя, че е вкарал гол, ама на ...пущината ялова ме разочароваше. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 30 окт 2011 17:04

Кашчей написа:
balef написа:Наистина Гонзо се раздаваше на 100% на терена и розовите го знаят най-добре ! Но като шеф и старши треньор не става категорично !

Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?

Например когато Ви вкара ,,Кървавия гол'' и още 14 такива ? :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 30 окт 2011 17:07

Някой да твърди ,че Гонзо нямал качества е за футболист или е сляп или абсолютен идиот.

Има къде по-добри физически футболисти от Гонзо в А група ,ама нито един не може да му стъпи на пръста. :oops:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 30 окт 2011 17:14

Ако някой иска компетентна информация за Гонзо, моля дайте за справка телефона на Ибрахима Гай. :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 окт 2011 17:21

Батков гузен, не смее да се обади на Мъри
30 октомври 2011 10:10
Автор: don balon

Собственикът на Левски дължи на Стоилов 150 хиляди лева

Собственикът на Левски Тодор Батков е гузен и не смее да се обади на Станимир Стоилов, за да го покани да се върне в Левски, научи ***.eu от свой източник.

Адвокатът дължи на Мъри около 150 хиляди лева, които са били заработени от специалиста преди няколко сезона при участието на тима в групите на Шампионската лига.

Батков обаче все още не се е издължил със Стоилов и поради тази причина към момента не го е офертирал за завръщане на "Герена".

Припомняме, че след загубата на "сините" снощи от ЦСКА с 0-1 положението при 26-кратните шампиони е особено драматично. Мениджърът Георги Иванов е на път да бъде изритан от адвоката, тъй като през този сезон Левски е трагичен и губи във всички важни мачове.

Самият Батков търси усилено вариант за нов треньор на отбора, но изборът му е твърде оскъден. Носителят на орден "Стара планина" обяви официално преди две седмици, че до Нова година в Левски ще има сериозни рокади, а от своя страна мениджърът Гонзо отсече, че вече си е подал оставката и чака решението на шефа си.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 30 окт 2011 17:35

Все едно кой ! Малко повече от 2г и половина на Левски/за мое съжаление / няма да му върви. Единствено виновен да това е БАТКОВ. Преди време той уби слон - което е изключително голямо астрално провинение. И винаги първо го отнасят децата/в случая отборът му е дете защото е негово/ на виновния, а на него извън това - не ми се говори какво го чака ! И на мен ми е мъчно, аз също обичам Левски но....!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 окт 2011 17:45

Такъв човек го мразиш и в червата, защото той те буди в среднощните ти кошмари и ти благославяш деня в който той е окачил футболните обувки на пирона.
А иначе по темата - дуетът Наско - Мъри се е доказал с резултатите. Друг въпрос е обаче дали в този слух има нещо вярно. Доколкото чух аз само 50% от този слух по скоро ще се случи.

[offtopic]Няма да ми повярваш,но не изпитвам никакви лоши чувства към Гонзо.Напротив,всеки ден паля свещи да ви бъде още 20 години,или поне докато ви до закопае,старши треньор и спортен директор.По съм склонен да изпитвам чувство на съжаление към хора,които вярват че такъв измислен играч е бил футболист.Имаше викторина с награда за тоя,който даде клипче с негов гол в официален мач в Рен.Никой не успя да я вземе.Да ви е жив и здрав![/offtopic]

Престоя на Сираков като ръководител на Герена винаги е бил свързан с далавери,уговорени мачове,интриги и хващане на съдии.По паметливите помнят защо Батков го изгони.Апропо!Това бе една от малкото умни постъпки на мустака.За незнаещите ще припомня,че Сираков бе уличен в схема за източване на клубът чрез трансфери на играчи.Официално се обявяваше една сума,но в същност трансфера е бил за доста по висока,като разликата е прибирана от участниците в далаверата.За това се разшумя покрай трансфера на Христов.Оказа се,че почти всички трансфери по това време в посока от Овча Купел към Герена са били оформяни по тая схема.Самия факт,че има сини,които искат тоя далавераджия,източвал любимия им клуб,да се върне,говори много показателно що за фенове са това!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2011 17:53

groti написа:
Глупости...Явно аз не съм фен (наред с не малко хора с които сме били заедно на мачове),защото последния човек,който искаме в Левски е Сираков. Манипулатор и крадец - това е той. И запомнете ми думите - ако този човек се върне,няма да мине много време преди да започнете пак да го псувате. Да..ще взимаме победи..съдийски,купени и т.н.,но далаверите на гърба на отбора ни ще продължават с още по-голяма сила.Твърде против Гонзо съм,но определено го предпочитам за шеф в Левски пред Сираков.

Подкрепям!
Наско е дал немалко като ръководител, но е взел доста повече...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 окт 2011 18:36

Кашчей написа:Не искам повече да го обсъждам в тази тема, тя е за гениите СС, само едно не ми стана ясно, като са такъв чуден тандем, постигащ всичко с труд и прозрачност, защо Стоилов не покани със себе си Наско нито в Ловеч, нито в Национала, нито в Анортозис?!Ако го е канил, а Наско не е приел, значи е ясно, че методите му на печалба не са желани в тези отбори.

Не че нещо,ама Наско БЕШЕ в национала!Провери си "записките". :oops:
ПС.Откога треньорите "канят" директори в клубовете? :o

Върни се в “Кошче за отпадъци”