Old_death написа:Кашчей написа:
Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?
Знам ти и балет сигурно играеш отворко
Да, много съм в добър в Па де дьо, от Чайковски!
А ти със сигурност трудно правиш разлика между твърда и груба игра, но ти е простено, щом смяташ Гонзо за футболист.
Само още един гаден въпрос..Защо в Рен и Риека не му оцениха футболните качества?
Като изключа М. Христов, няма друг български футболист, който да е излязъл от Левски на повече от 20 години и да е направил нещо в отбора, в който е отишъл.А ти, понеже си интелект, помисли защо е така![/quote]
Не си прав.Мариан Христов дойде готов и научен футболист в Левски и има късмета да не се заседи много там.Това му помогна бързо да се адаптира в истинския футбол,игран на запад от Одер.Най-голямото престъпление на сините ръководства е това,че задържаха Гонзо в Левски година след година в името на спечелването на една титла.Тук той получи съдийски имунитет и самочувствието,че му е позволено всички.Това тотално му попречи там,където има истинско съдийство.Визирам престоя му в чужбина и изявите му в националния отбор.[/quote]
////
Винаги е страшно забавно, когато фен на отбор с повече от 3 и по малко от 5 букви тръгва да обяснява за качествата на някой футболист от ЛЕВСКИ. Убеден съм, че този съратник на Дучето е следил изключително изкъсо изявите на Гонзо в Риека за да твърди така убедено мнението на хърватските колеги за синята легенда. Но и не очаквам някой който те е **** под път и над път (звездичките поставям аз заради невръстните ни читатели, а те розовите знаят точната дума) да го оцениш подобаващо. Такъв човек го мразиш и в червата, защото той те буди в среднощните ти кошмари и ти благославяш деня в който той е окачил футболните обувки на пирона.
А иначе по темата - дуетът Наско - Мъри се е доказал с резултатите. Друг въпрос е обаче дали в този слух има нещо вярно. Доколкото чух аз само 50% от този слух по скоро ще се случи.