Локо обикаля София, бойкота продължава и на "Армията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Локо обикаля София, бойкота продължава и на "Армията

Мнениеот favaca8888 » 26 окт 2011 22:14

Предполагам става въпрос за потребителя/модератор slavia forever
Tъпо е наистина модератор на нашия форум да е славист :evil:
Иначе по темата, БОЙКОТ НА ГИГОМОТИВ ! :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2011 22:23

james написа:
venom написа:Абе то не е хубаво да се подиграваш на дригите, да не ти дойде и на теб до главата, ама за какво им е на тия цял стадион като са двама човека агитка. Сигурно обичат да им е широко. :lol:

По тия сметки сме останали 5има Софиянци в София, 2ма от Локомотив и 3ма от Славия и 2 000 000 селяни :lol:

Така си е, 5-има Софиянци в София и те живеят в Овча купел и Безнадежда. :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 окт 2011 18:54

venom написа:
james написа:
venom написа:Абе то не е хубаво да се подиграваш на дригите, да не ти дойде и на теб до главата, ама за какво им е на тия цял стадион като са двама човека агитка. Сигурно обичат да им е широко. :lol:

По тия сметки сме останали 5има Софиянци в София, 2ма от Локомотив и 3ма от Славия и 2 000 000 селяни :lol:

Така си е, 5-има Софиянци в София и те живеят в Овча купел и Безнадежда. :lol:

Ти може да ми обиждаш махалата колкото си искаш и да я наричаш както си искаш,но това което са ти нанесли тези които са те направили чорбар не можеш никога да им го върнеш ;)

venom

Мнениеот venom » 27 окт 2011 19:23

james написа:Ти може да ми обиждаш махалата колкото си искаш и да я наричаш както си искаш,но това което са ти нанесли тези които са те направили чорбар не можеш никога да им го върнеш ;)

Прав си, и цял живот благодарности няма да стигнат, все пак говорим за нещо велико. Представяш ли си да бях станал фен на някой отбор кирлив (незнам за кой говоря :roll: ).

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 27 окт 2011 19:25

Да се върнем на темата!
Пътуващият цирк продължава да обикаля
Тази година 3 лесни точки за Левски,утре 3 за ЦСКА
Бойкот на мачовете на армията

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 27 окт 2011 22:58

Другарят Гигов е пич та се е проскубал чак!

LOKOMOTIV SF
Контакти:

Мнениеот LOKOMOTIV SF » 29 окт 2011 15:01

Боикот....................Аз ще сам на стадиона защото невиждам смисал от боикот това с нищо не помага на Локомотив.А за Гигов ..да виновен за школа и за доста други неща но за стадиона не мисля.Защото приятеля на някой фенове Авриомов е виновен за много повече неща като закриването на всички спортове в Локомотив като това да превърне стадиона в склад ,да прибира парите от държавата.И Гигов в момента е необходимото зло защото футбола е единственото с което се свързва Локомотив и истината е че ако се махне в момента не само няма да играем в надежда а няма никаде да играем.И приятела на някоии г-н Авриомов ще преварне и останалата част от стадина в база.Замислете се ........... в момента е важно да преживеем този момент и по светло бъдеще ще доиде но това ще стане с подкрепа не на гигов а на ЛОКОМОТИВ СФ на еблемата която носят футболистите.Но в момента ако остенем без спонсор умираме.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 окт 2011 15:42

venom написа:
james написа:Ти може да ми обиждаш махалата колкото си искаш и да я наричаш както си искаш,но това което са ти нанесли тези които са те направили чорбар не можеш никога да им го върнеш ;)

Прав си, и цял живот благодарности няма да стигнат, все пак говорим за нещо велико. Представяш ли си да бях станал фен на някой отбор кирлив (незнам за кой говоря :roll: ).

типично помярско отношение ,ти го гониш то върти опашка.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 31 окт 2011 09:29

LOKOMOTIV SF написа:Боикот....................Аз ще сам на стадиона защото невиждам смисал от боикот това с нищо не помага на Локомотив.А за Гигов ..да виновен за школа и за доста други неща но за стадиона не мисля.Защото приятеля на някой фенове Авриомов е виновен за много повече неща като закриването на всички спортове в Локомотив като това да превърне стадиона в склад ,да прибира парите от държавата.И Гигов в момента е необходимото зло защото футбола е единственото с което се свързва Локомотив и истината е че ако се махне в момента не само няма да играем в надежда а няма никаде да играем.И приятела на някоии г-н Авриомов ще преварне и останалата част от стадина в база.Замислете се ........... в момента е важно да преживеем този момент и по светло бъдеще ще доиде но това ще стане с подкрепа не на гигов а на ЛОКОМОТИВ СФ на еблемата която носят футболистите.Но в момента ако остенем без спонсор умираме.

Доста неграмотно писане и лизане. Гигов и Аврионов са за затвор.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”