Tъпо е наистина модератор на нашия форум да е славист

Иначе по темата, БОЙКОТ НА ГИГОМОТИВ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
james написа:venom написа:Абе то не е хубаво да се подиграваш на дригите, да не ти дойде и на теб до главата, ама за какво им е на тия цял стадион като са двама човека агитка. Сигурно обичат да им е широко.
По тия сметки сме останали 5има Софиянци в София, 2ма от Локомотив и 3ма от Славия и 2 000 000 селяни
venom написа:james написа:venom написа:Абе то не е хубаво да се подиграваш на дригите, да не ти дойде и на теб до главата, ама за какво им е на тия цял стадион като са двама човека агитка. Сигурно обичат да им е широко.
По тия сметки сме останали 5има Софиянци в София, 2ма от Локомотив и 3ма от Славия и 2 000 000 селяни
Така си е, 5-има Софиянци в София и те живеят в Овча купел и Безнадежда.
james написа:Ти може да ми обиждаш махалата колкото си искаш и да я наричаш както си искаш,но това което са ти нанесли тези които са те направили чорбар не можеш никога да им го върнеш
venom написа:james написа:Ти може да ми обиждаш махалата колкото си искаш и да я наричаш както си искаш,но това което са ти нанесли тези които са те направили чорбар не можеш никога да им го върнеш
Прав си, и цял живот благодарности няма да стигнат, все пак говорим за нещо велико. Представяш ли си да бях станал фен на някой отбор кирлив (незнам за кой говоря).
LOKOMOTIV SF написа:Боикот....................Аз ще сам на стадиона защото невиждам смисал от боикот това с нищо не помага на Локомотив.А за Гигов ..да виновен за школа и за доста други неща но за стадиона не мисля.Защото приятеля на някой фенове Авриомов е виновен за много повече неща като закриването на всички спортове в Локомотив като това да превърне стадиона в склад ,да прибира парите от държавата.И Гигов в момента е необходимото зло защото футбола е единственото с което се свързва Локомотив и истината е че ако се махне в момента не само няма да играем в надежда а няма никаде да играем.И приятела на някоии г-н Авриомов ще преварне и останалата част от стадина в база.Замислете се ........... в момента е важно да преживеем този момент и по светло бъдеще ще доиде но това ще стане с подкрепа не на гигов а на ЛОКОМОТИВ СФ на еблемата която носят футболистите.Но в момента ако остенем без спонсор умираме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта