ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот Levski 1914 » 24 окт 2011 10:13

Дарко Тасевски е noд Въп­рос за дербито с ЦСКА в петък. Македонският полуза­щитник се разболя в средата на миналата седмица и все още не тренира с отбора. Халфът лежи на легло в дома си и гълта антибиотици, а на „Герена" все още нямат ясна представа докога той може да боледува.

Първоначално се смяташе, че става дума за настинка, ко­ято ще отмине за няколко дни, но изглежда положение­то е по-сериозно. Лекарите на клуба все още не могат да бъдат категорични дали Тасевски ще се възстанови напъл­но преди дербито, до което остават само четири дни. От щаба на сините се надя­ват македонецът да оздравее в първите дни на тази седми­ца, за да може да бъде използ­ван във вечното дерби.

Офанзивният халф е първи избор на мениджъра Георги Иванов за титуляр зад напа­дателя. Евентуална липса на Дарко би усложнила ситуаци­ята за Гонзо, тъй като той възнамерява да пусне Иван Цветков на върха на атака­та и да върне Сьорд Арш на пейката. Подобен ход обаче би оставил мястото на Тасевски свободно. Срещу Калиак­ра на позицията зад нападателя започна именно Цвет­ков. Той обаче бе изнесен на върха на атаката след смяна­та на Арш, а Владимир Гаджев заигра като офанзивен полу­защитник. Това бе нестанда­ртно решение за Георги Ива­нов, така че той едва ли би пробвал същата схема срещу ЦСКА. Още повече че изтег­лянето на Гаджев по-напред също отваря дупка, но в дефанзивния вал на отбора. Ре­зервни варианти пред Гонзо в тази линия на терена са ко­лебливите Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов.

"Новспорт"
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 окт 2011 10:34

Колеги левскари, и ние и вие знаем, че да ви бием и с 5-0 Гонзо няма да си тръгне (и по-добре за нас). При нас станаха трусове, които не се знае как ще се отразят на отбора. И в двата отбора положението е трагикомично, така че аз очаквам мач с 1, най-много 2 гола. Дано дойдат повече хора на стадиона!!!

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 24 окт 2011 11:19

Реално,мача ще е равен,но на мен много ми се иска моя любим отбор да бие,така че казвам 2:1,или 2:2.Само ЛЕВСКИ!!!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 24 окт 2011 12:26

Зареждате ме с вашия оптимизъм.! :) а дано
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 24 окт 2011 13:58

Лидерът на синята агитка - Владимир Владимиров защити мениджъра на Левски Георги Иванов от непрекъснатите, критики на които е подложен всекидневно.

"Гонзо не е виновен." - каза гугутката в "Студио Футбол"

И аз съм на същото мнение, спокойно мога да стана дясната ръка на Г-н Владимиров в сектор Б
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 окт 2011 16:41

TB1957 написа:Лидерът на синята агитка - Владимир Владимиров защити мениджъра на Левски Георги Иванов от непрекъснатите, критики на които е подложен всекидневно.

"Гонзо не е виновен." - каза гугутката в "Студио Футбол"

И аз съм на същото мнение, спокойно мога да стана дясната ръка на Г-н Владимиров в сектор Б

Честито! Той с дясната мастурбира.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 окт 2011 17:11

Левски пуска утре билетите за ЦСКА
Изображение
Предварителната продажба на билети за дербито ЦСКА - Левски ще стартира във вторник (25 октомври). „Сините" фенове ще могат да си закупят билети от касите на стадион „Георги Аспарухов", както и от касата на стадион „Васил Левски" откъм ул. „Граф Игнатиев". Касите ще отворят в 13,00 часа.

Цените са следните: за сектор „А" (блокове 8, 14 и 15) - 15 лв, за сектор „В" (блокове 28 и 29) - 12 лв, за сектор „Б" (блокове 20, 21, 22 и 23) - 10 лв. Двубоят ЦСКА - Левски е в петък (28 октомври) от 17,45 часа на стадион „Васил Левски".
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 окт 2011 17:42

Благодаря за информацията, но аз лично никога не се интересувам от цените.
Играе Левски!
Играе с ЦСКА, аз съм там!
Песимист съм, защото нямаме постоянна игра, а се люшкаме от победа към загуба.
Смяната на Радуканов беше грешка, но едва ли ще се отрази.
Този мач се печели само и единствено с дух, няма по-силен и по-слаб.
Излязат ли надъхани нашите ще бием, не е ли така падаме.
Равният ми се струва малко вероятен.
Само Левски!
Хайде лавината, мачкай!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 24 окт 2011 19:37

Време е Гонзо да напусне отбора, сега когато Лудогорец губи от Ловеч, се доближаваме само на 4 т. от първото място, това ако не е подарък, здраве му кажи!
Ако Гонзо остане тези 4 т. ще станат поне 8 до Коледа, просто абсолютен некадърник е треньор в момента на Левски, време е за промяна.
Батков - ти също!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 24 окт 2011 20:33

yasen написа:Време е Гонзо да напусне отбора, сега когато Лудогорец губи от Ловеч, се доближаваме само на 4 т. от първото място, това ако не е подарък, здраве му кажи!
Ако Гонзо остане тези 4 т. ще станат поне 8 до Коледа, просто абсолютен некадърник е треньор в момента на Левски, време е за промяна.
Батков - ти също!

НЯМА ПЪК !!! Не искаме оставки, не искаме Г-н Батков и Г-н Иванов да си ходят, подкрепяме ги безрезервно и ще смачкаме ЦСКА в петък
Изображение

Върни се в “Архив”