Дарко Тасевски е noд Въпрос за дербито с ЦСКА в петък. Македонският полузащитник се разболя в средата на миналата седмица и все още не тренира с отбора. Халфът лежи на легло в дома си и гълта антибиотици, а на „Герена" все още нямат ясна представа докога той може да боледува.
Първоначално се смяташе, че става дума за настинка, която ще отмине за няколко дни, но изглежда положението е по-сериозно. Лекарите на клуба все още не могат да бъдат категорични дали Тасевски ще се възстанови напълно преди дербито, до което остават само четири дни. От щаба на сините се надяват македонецът да оздравее в първите дни на тази седмица, за да може да бъде използван във вечното дерби.
Офанзивният халф е първи избор на мениджъра Георги Иванов за титуляр зад нападателя. Евентуална липса на Дарко би усложнила ситуацията за Гонзо, тъй като той възнамерява да пусне Иван Цветков на върха на атаката и да върне Сьорд Арш на пейката. Подобен ход обаче би оставил мястото на Тасевски свободно. Срещу Калиакра на позицията зад нападателя започна именно Цветков. Той обаче бе изнесен на върха на атаката след смяната на Арш, а Владимир Гаджев заигра като офанзивен полузащитник. Това бе нестандартно решение за Георги Иванов, така че той едва ли би пробвал същата схема срещу ЦСКА. Още повече че изтеглянето на Гаджев по-напред също отваря дупка, но в дефанзивния вал на отбора. Резервни варианти пред Гонзо в тази линия на терена са колебливите Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов.
"Новспорт"
ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Колеги левскари, и ние и вие знаем, че да ви бием и с 5-0 Гонзо няма да си тръгне (и по-добре за нас). При нас станаха трусове, които не се знае как ще се отразят на отбора. И в двата отбора положението е трагикомично, така че аз очаквам мач с 1, най-много 2 гола. Дано дойдат повече хора на стадиона!!!
-
- Контакти:
Реално,мача ще е равен,но на мен много ми се иска моя любим отбор да бие,така че казвам 2:1,или 2:2.Само ЛЕВСКИ!!!
Зареждате ме с вашия оптимизъм.!
а дано

Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Лидерът на синята агитка - Владимир Владимиров защити мениджъра на Левски Георги Иванов от непрекъснатите, критики на които е подложен всекидневно.
"Гонзо не е виновен." - каза гугутката в "Студио Футбол"
И аз съм на същото мнение, спокойно мога да стана дясната ръка на Г-н Владимиров в сектор Б
И аз съм на същото мнение, спокойно мога да стана дясната ръка на Г-н Владимиров в сектор Б

TB1957 написа:Лидерът на синята агитка - Владимир Владимиров защити мениджъра на Левски Георги Иванов от непрекъснатите, критики на които е подложен всекидневно.
Честито! Той с дясната мастурбира.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Левски пуска утре билетите за ЦСКА

Предварителната продажба на билети за дербито ЦСКА - Левски ще стартира във вторник (25 октомври). „Сините" фенове ще могат да си закупят билети от касите на стадион „Георги Аспарухов", както и от касата на стадион „Васил Левски" откъм ул. „Граф Игнатиев". Касите ще отворят в 13,00 часа.
Цените са следните: за сектор „А" (блокове 8, 14 и 15) - 15 лв, за сектор „В" (блокове 28 и 29) - 12 лв, за сектор „Б" (блокове 20, 21, 22 и 23) - 10 лв. Двубоят ЦСКА - Левски е в петък (28 октомври) от 17,45 часа на стадион „Васил Левски".

Предварителната продажба на билети за дербито ЦСКА - Левски ще стартира във вторник (25 октомври). „Сините" фенове ще могат да си закупят билети от касите на стадион „Георги Аспарухов", както и от касата на стадион „Васил Левски" откъм ул. „Граф Игнатиев". Касите ще отворят в 13,00 часа.
Цените са следните: за сектор „А" (блокове 8, 14 и 15) - 15 лв, за сектор „В" (блокове 28 и 29) - 12 лв, за сектор „Б" (блокове 20, 21, 22 и 23) - 10 лв. Двубоят ЦСКА - Левски е в петък (28 октомври) от 17,45 часа на стадион „Васил Левски".
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Благодаря за информацията, но аз лично никога не се интересувам от цените.
Играе Левски!
Играе с ЦСКА, аз съм там!
Песимист съм, защото нямаме постоянна игра, а се люшкаме от победа към загуба.
Смяната на Радуканов беше грешка, но едва ли ще се отрази.
Този мач се печели само и единствено с дух, няма по-силен и по-слаб.
Излязат ли надъхани нашите ще бием, не е ли така падаме.
Равният ми се струва малко вероятен.
Само Левски!
Хайде лавината, мачкай!
Играе Левски!
Играе с ЦСКА, аз съм там!
Песимист съм, защото нямаме постоянна игра, а се люшкаме от победа към загуба.
Смяната на Радуканов беше грешка, но едва ли ще се отрази.
Този мач се печели само и единствено с дух, няма по-силен и по-слаб.
Излязат ли надъхани нашите ще бием, не е ли така падаме.
Равният ми се струва малко вероятен.
Само Левски!
Хайде лавината, мачкай!
Време е Гонзо да напусне отбора, сега когато Лудогорец губи от Ловеч, се доближаваме само на 4 т. от първото място, това ако не е подарък, здраве му кажи!
Ако Гонзо остане тези 4 т. ще станат поне 8 до Коледа, просто абсолютен некадърник е треньор в момента на Левски, време е за промяна.
Батков - ти също!
Ако Гонзо остане тези 4 т. ще станат поне 8 до Коледа, просто абсолютен некадърник е треньор в момента на Левски, време е за промяна.
Батков - ти също!
yasen написа:Време е Гонзо да напусне отбора, сега когато Лудогорец губи от Ловеч, се доближаваме само на 4 т. от първото място, това ако не е подарък, здраве му кажи!
Батков - ти също!
НЯМА ПЪК !!! Не искаме оставки, не искаме Г-н Батков и Г-н Иванов да си ходят, подкрепяме ги безрезервно и ще смачкаме ЦСКА в петък