Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
За съжаление, поредната балканска история - два слаби мача и аут. Чудя се, защо им е на шефовете на ЦСКА да правят тези циркове. Дербито ли ще подаряват на Левски...?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Официално старши треньор Димитър Пенев А неофициално старши треньор интриганта Дуци !
Браво на Титан ,че не се подведоха по фенските призиви ,които повече звучат идиотски.Сега вече в отбора ще има дисциплина и всеки ще разбере къде му е мястото. Разберете всички ,които плюете по Титан ,че хората правилноса преценили -Милен стигна лимита на треньорските си умения.От тук нататък нека понатрупа повече знания и кой знае-може пак дасе върне.Но ЦСКА е голяма лъжица за него.На този етап той вече започва да става вреден след като отборът не търпи развитие , а напротив
fen0212 написа:Браво на Титан ,че не се подведоха по фенските призиви ,които повече звучат идиотски.Сега вече в отбора ще има дисциплина и всеки ще разбере къде му е мястото. Разберете всички ,които плюете по Титан ,че хората правилноса преценили -Милен стигна лимита на треньорските си умения.От тук нататък нека понатрупа повече знания и кой знае-може пак дасе върне.Но ЦСКА е голяма лъжица за него.На този етап той вече започва да става вреден след като отборът не търпи развитие , а напротив
Би ли осветлил невежата аудитория с някой правилен ход на Титаните досега?Дори да е имало един, то те веднага се постарават да го зачеркнат с някоя идиотия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- delqnski47
- Контакти:
dodo7271 написа:Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843
То е почти ясно какъв ще е резултата на дербито,впредвид това какво стана днес,ама да не земеш да го намразиш пак като мине петъка
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Юнайтед паднаха от Сити с 1:6!Чакаме уволнението на съра...нема как просто!''Трябва да се мачка винаги''
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.
delqnski47 написа:dodo7271 написа:Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843
То е почти ясно какъв ще е резултата на дербито,впредвид това какво стана днес,ама да не земеш да го намразиш пак като мине петъка
Не, няма да го намразя, защото след това пак ще има Димитър Пенев, пак ще има Титан, хак ще има Дуци Симонович. А това е гаранция, че ще има нови скандали, нови интриги. Оттук следва, че аз пак ще бъда щастлив
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.
АКО Литекс победи,защото мачът нито е започнал, нито е свършил!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- metodito
- Контакти:
Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре
Бас хващам, че ловчанлии няма да загубят утре.
Шампионът на България е все пак... И мача е в Ловеч.
А по темата...
Излезли ли са вече коефицентите за дербито? Интересно е и как ще се движат през седмицата.
Не е оригинално като "Казанската афера", ма пак си е смешна врътка.
Човек като види последните пет готувания на "Левски" и последните 5 домакинства на ЦСКА...
Последна промяна от metodito на 23 окт 2011 18:13, променено общо 4 пъти.