Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот ehh » 23 окт 2011 17:07

За съжаление, поредната балканска история - два слаби мача и аут. Чудя се, защо им е на шефовете на ЦСКА да правят тези циркове. Дербито ли ще подаряват на Левски...?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 23 окт 2011 17:15

Официално старши треньор Димитър Пенев А неофициално старши треньор интриганта Дуци !

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 23 окт 2011 17:40

Браво на Титан ,че не се подведоха по фенските призиви ,които повече звучат идиотски.Сега вече в отбора ще има дисциплина и всеки ще разбере къде му е мястото. Разберете всички ,които плюете по Титан ,че хората правилноса преценили -Милен стигна лимита на треньорските си умения.От тук нататък нека понатрупа повече знания и кой знае-може пак дасе върне.Но ЦСКА е голяма лъжица за него.На този етап той вече започва да става вреден след като отборът не търпи развитие , а напротив

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 17:44

fen0212 написа:Браво на Титан ,че не се подведоха по фенските призиви ,които повече звучат идиотски.Сега вече в отбора ще има дисциплина и всеки ще разбере къде му е мястото. Разберете всички ,които плюете по Титан ,че хората правилноса преценили -Милен стигна лимита на треньорските си умения.От тук нататък нека понатрупа повече знания и кой знае-може пак дасе върне.Но ЦСКА е голяма лъжица за него.На този етап той вече започва да става вреден след като отборът не търпи развитие , а напротив

Би ли осветлил невежата аудитория с някой правилен ход на Титаните досега?Дори да е имало един, то те веднага се постарават да го зачеркнат с някоя идиотия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 17:45

dodo7271 написа:Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843

То е почти ясно какъв ще е резултата на дербито,впредвид това какво стана днес,ама да не земеш да го намразиш пак като мине петъка :oops:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 17:48

Юнайтед паднаха от Сити с 1:6!Чакаме уволнението на съра...нема как просто!''Трябва да се мачка винаги''
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 18:02

По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 окт 2011 18:03

delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843

То е почти ясно какъв ще е резултата на дербито,впредвид това какво стана днес,ама да не земеш да го намразиш пак като мине петъка :oops:

Не, няма да го намразя, защото след това пак ще има Димитър Пенев, пак ще има Титан, хак ще има Дуци Симонович. А това е гаранция, че ще има нови скандали, нови интриги. Оттук следва, че аз пак ще бъда щастлив ;)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 18:04

Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.

АКО Литекс победи,защото мачът нито е започнал, нито е свършил!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 18:05

Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре

Бас хващам, че ловчанлии няма да загубят утре.
Шампионът на България е все пак... И мача е в Ловеч.

А по темата...
Излезли ли са вече коефицентите за дербито? Интересно е и как ще се движат през седмицата.

Не е оригинално като "Казанската афера", ма пак си е смешна врътка.
Човек като види последните пет готувания на "Левски" и последните 5 домакинства на ЦСКА...
Последна промяна от metodito на 23 окт 2011 18:13, променено общо 4 пъти.

Върни се в “ЦСКА”