Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 12:48

ASENOVSKI VOYN написа:Хора в рамките на 1 час изчетох всичките мнения,и не мога да повярвам какви глупости пишат феновете на ЦСКА , не мога да повярвам, че наистина има трезво мислещи фенове, които мислят, че един равен и една загуба са малка причина за смяна на треньора на отбор борещ се за шампионската титла, какъвто е ЦСКА. Все пак това е българският шампионат, в който шампион се става с една (максимум две ) загуби и два (максимум три) равни. Ако бяхме Англия, Германия, Италия или дори Испания това да е огромен скандал, но за стандартите на БГ реалността това е съвсем нормален ход. При още дава негативни резултата, до края на полусезона и спокойно можем да забравим за титлата.
За това нека подкрепим Димитър Пенев и новият треньорски щаб, а не да мислим как да бойкотираме ръководството, за видиш ли, че сменили Миленчо.
РАЗБЕРЕТЕ ГО ХОРА НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА :!: :!: :!:
За това сме номер едно в България, от както сме се появили :!: :!: :!:

Два твои поста прочетох и мога само да ти се поклоня доземи на явната грандоманщина, която лъха от тях!

Ето ти една абонаментна карта, да влизаш на всички мачове с нея :evil: :evil:

Изображение

@ Относно смяната на Радуканов.... не мисля, че е в най-подходящият момент, но и не мисля, че Пенев е чак толкова лош вариант, какъвто го изкарват тук някои колеги.Е, сигурно и неговите дни са предварително преброени, като знам, че веднъж вече го изритаха точно тези собственици, но пък той е доказал, че може да преглътне всичко в името на отбора.Дали това означава липса на чест си е вече негова работа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 12:50

Дуци преди мача с Левски е много силен ход,все пак те са му абонати. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 12:51

Пълна подкрепа в петък, никакви протести всички зад Пената и щаба му, само така може да помогнем на ЦСКА, ако се почнат с ВЪН БОКЛУЦИТЕ, наистина сдаваме титлата и мача с Левски :!:

ВЕРЕН
Контакти:

Ангел Червенков е точният човек!

Мнениеот ВЕРЕН » 23 окт 2011 12:55

Мисля ,че този път ''Титаните'' улучиха десетката!Ангел е изключително ерудиран специалист,преминал стаж в Цска/като помощник/,Литва,Украйна..шампион с Литекс,първият български треньор на Острова/Хартс/,като със ''сърцата''постигал запомнящи се победи над ''Глазгоу рейнджърс'' и ''Селтик''!Като футболист шампион с Цска и Етър,играл в Локо /Г.О/ И Монтана.Ангел е пословичен със своята скромност и трудолюбие/малцина знаят ,че през 1997 година ,приключил вече с футбола,работеше в една търновска фирма като дистрибутор на дъвки и риташе за да заработи някой лев в аматьорския ФК''ИВАЙЛО''ВТ./
Единственият му ''недостатък'' е ,че е прекалено възпитан и учтив,но все пак мисля,че ще спечели футболистите с погледа си за играта и огромните знания в областта на футбола!
Другото интересно,което се знае малко за него е,че лично великият ИЦО ,знаещ какво може ,се застъпи за него и го прати в Дюш на ЦСКА през 1998 година,откъдето се ''роди ''вече треньорът 4ервенков...http://e-vestnik.bg/1984/%D0%B0%D0%BD%D ... B8-%D1%82/
Последна промяна от ВЕРЕН на 23 окт 2011 13:27, променено общо 2 пъти.
НИЕ СМЕ ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Ангел Червенков е точният човек!

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 12:57

Да и аз лично много го харесвам, точен и сериозен човек :geek:

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 23 окт 2011 12:58

Заради такива като теб сме в това положение! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 12:59

baerba1995 написа:Заради такива като теб сме в това положение! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Викай си ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА, но кой да дойде на тяхно място, а отворко, да не е ти да дадеш пари?

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 23 окт 2011 13:02

Аз се надявам Пената да е само времена опция и да върнат Стойчо там,където му е мястото!В ЦСКА :twisted:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 13:03

MQplaya написа:Аз се надявам Пената да е само времена опция и да върнат Стойчо там,където му е мястото!В ЦСКА :twisted:

Червенков или Стойчо, и двата варианта са най-добри :!:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 13:03

Хода е правилен! Отбора в момента е един медиен кьорфишек! Звездите са в трагична форма (Зику, Мораеш, Делев, Янчев, М'боли, К. Стоянов и пр.) Отбора грам не е сработен и всичките победи от началото на сезона са плод на индивидуални проблясъци на играчите! Отбора изобщо не играе добре! Защитата е трагична, двата вала в халфовата линия са разпокъсани, топката се блъска напред и там каквото стане! Няма почти никаква ротация, смените се правят по 1,2 в продължението, което спира развитието на младите футболисти! Играчите нямат нямат нужния респект към Радуканов! Как очаквате да накара отбора да играе, като той не може да накара Зику да свали 5 кила вече 3 месеца??! Не забравяйте, че при победата за супер купата Литекс играха с резервите, после срещу Черноморец се измъкнахме на магия, срещу Стяуа бяхме трагични, останалите мачове ги спечели името ЦСКА и индивидуални прояви на нападателите! На мен ми е безкрайно симпатичен Радуканов, но отбора откровено
не върви последните месеци и беше неизбежно да се стигне до загуби на точки! Сега не е време за трагедии,драми, отмъщение, линч и подобни глупости! Сега е време нов треньор с повече опит и авторитет да вдигне духа на отбора и да се върнем в победния ход! Също така е време да напълним стадиона срещу подуянци и да си подкрепим отбора, защото не сме привърженици на отделни личности, а на най - великия отбор - ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”