ASENOVSKI VOYN написа:Хора в рамките на 1 час изчетох всичките мнения,и не мога да повярвам какви глупости пишат феновете на ЦСКА , не мога да повярвам, че наистина има трезво мислещи фенове, които мислят, че един равен и една загуба са малка причина за смяна на треньора на отбор борещ се за шампионската титла, какъвто е ЦСКА. Все пак това е българският шампионат, в който шампион се става с една (максимум две ) загуби и два (максимум три) равни. Ако бяхме Англия, Германия, Италия или дори Испания това да е огромен скандал, но за стандартите на БГ реалността това е съвсем нормален ход. При още дава негативни резултата, до края на полусезона и спокойно можем да забравим за титлата.
За това нека подкрепим Димитър Пенев и новият треньорски щаб, а не да мислим как да бойкотираме ръководството, за видиш ли, че сменили Миленчо.
РАЗБЕРЕТЕ ГО ХОРА НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА![]()
![]()
За това сме номер едно в България, от както сме се появили![]()
![]()
Два твои поста прочетох и мога само да ти се поклоня доземи на явната грандоманщина, която лъха от тях!
Ето ти една абонаментна карта, да влизаш на всички мачове с нея

@ Относно смяната на Радуканов.... не мисля, че е в най-подходящият момент, но и не мисля, че Пенев е чак толкова лош вариант, какъвто го изкарват тук някои колеги.Е, сигурно и неговите дни са предварително преброени, като знам, че веднъж вече го изритаха точно тези собственици, но пък той е доказал, че може да преглътне всичко в името на отбора.Дали това означава липса на чест си е вече негова работа.